Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Usb sticks offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesUsb sticks offerte-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte USB sticks
Ik ben fotograaf in bijberoep en zou graag voor mijn klanten gepersonaliseerde USB sticks meegeven. Dit mag het eenvoudigste zijn maar. Hiervan zou ik een 10-30 stuks willen en met een geheugen van 4-8gb. Bobex kwaliteitscontrole: Kunt u hiervoor een correcte prijs, rekening houdend met beperkt budget, doormailen naar deze klant? Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukken van klassieke latjes, Antwerpen
We willen voor onze oudejaarsfuif op 31 december latjes die aan voorkant worden bedrukt om uit te delen als promomateriaal. .Bobex kwaliteitscontrole: Vorig jaar heeft de klant witte latjes genomen met een opdruk in 1 kleur . Ze zouden dit jaar hetzelfde willen doen
Promotiemateriaal
Antwerpen
Drukken USBsticks voor scholengemeenschap
Solid Twist - usb-stick 1GB. En zijde bedrukt met logo van de verschillende scholen van de scholengemeenschap, andere kant met voornaam gegraveerd. De afstuderende leerlingen van het zesde leerjaar in de 10 scholen van onze scholengemeenschap krijgen een gepersonaliseerde usb-stick met de opdruk van hun schoollogo en hun voornaam gegraveerd. Levering mag gegroepeerd op 1 adres. Factuur op te maken per school. Bobex kwaliteitscontrole: Elke school heeft zijn eigen logo dat gedrukt moet worden. Aantal per school schommelt tussen de 30 en de 75 stuks. Bedankt voor uw prijsopgave voor in totaal 420 stuks.
Promotiemateriaal
Limburg
Bedrukte USB sticks
Wij zijn op zoek naar het logo van de school bedrukte USB sticks. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 - 1000 - 1500 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB sticks voor havenbedrijf
Graag een prijsberekening voor 500 tot 5.000 USB sticks, pvc, 4 GB, eventueel in een bijzondere verpakking. Ontwerp van een sluis, full colour, eventueel 3 tot 4 logo's op de achterzijde. Levering: begin november. Bobex kwaliteitscontrole: voor een gemeentelijk havenbedrijf. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Gepersonaliseerde USB-sticks
Ik ben op zoek naar gepersonaliseerde USB-sticks, PVC of RVS (look) - maximum 1GB met tweezijdige bedrukking, foto en tekst via doming of eenzijdig foto met doming en eenzijdig gravure. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsopgave voor een 60-tal USB sticks. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB stick met partitie
Een witte USB stick van 2 of 4GB met een partitie die niet gewist/geformatteerd kan worden, waar ik bedrijfsinfo op kan plaatsen. Deze partitie is ongeveer 100MB en dan het overgebleven volume op een "bewerkbare" partitie. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in webdesign, gelegen in West-Vlaanderen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Brussel
Kostprijs USB sticks
Leverancier gezocht voor het kopen van USB sticks; vouwbaar, blauw/alu, 2Gb met logo 2kleuren. Graag prijs voor een 250 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB memory sticks
We zijn op zoek naar een leverancier van USB memory sticks, minimum geheugen, 2 kleuren, met eigen logo in de vorm van een sleutelhanger, dit om weg te schenken aan klanten. We dachten aan een eerste kleine oplage van maximum 100 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsofferte in eerste instantie. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft mij zeker geholpen in mijn zoektocht, ik ben dus heel tevreden!"

D. Felix

"Was in orde. We zijn tevreden"

M. Van Kerckhove


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.