Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Uitnodigingen: Ontvang snel meerdere gratis offertesUitnodigingen-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Opening van een vernieuwde winkel te Antwerpen
We openen binnenkort onze vernieuwde winkel in het centrum van Willebroek en wensen via broodzakken de opening aan te kondigen en een cadeaubon of kortingsbon te verspreiden. Bobex kwaliteitscontrole: de offerte mag voor zwart/wit en voor zwart/wit/groen. We leveren het grafische werk zelf. Graag een offerte voor de verschillende hoeveelheden. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Uitnodigingen personeelsfeest
We willen een mooie, opvallende uitnodiging laten ontwerpen voor ons personeelsfeest met accenten in spotvernis. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie verder bij punt 3 in de offerteaanvraag voor meer details van afmetingen edm. Bedankt voor uw offerte voor een 300-tal exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Uitnodigingen huwelijk
Wij wensen de volgende speciale uitnodigingen te laten maken voor ons huwelijk: -Vorm: puzzelstuk; grootte ong. 15cmx10cm. -Voorzijde: onderdeel foto (puzzel vormt 1 geheel) -Achterzijde: tekst. -Dikte: karton van enkele mm. -In totaal 150 stuks. -Alles in tweevoud gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/08/2009: De klant bevindt zich in Lint (prov. Antwerpen) en wenst ook informatie over mogelijke alternatieven. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukwerk (uitnodigingen + magazine)
Graag had ik 3 prijsoffertes ontvangen voor de volgende opdrachten: Actie 1: Uitnodigingsmailing voor inhuldiginsbezoek. 2000 ex. (1 versie) Deze actie zou de deur uitmoeten in de 2e week van augustus. Actie 2: Uitnodigingsmailing voor seminarie. 10.000 ex. (1 versie) Deze actie zou de deur uitmoeten in de 3e week van augustus. Actie 3: Bedrijfsmagazine 10.000 ex. (1 versie) Deze actie zou de deur uitgaan ten vroegste oktober. Bobex kwaliteitscontrole, op 23/07/2009: De klant is gevestigd te Aalst. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukwerk huwelijksuitnodigingen
Ik ben op zoek naar een drukker die 150 kaarten US formaat wil drukken. De kaarten dienen recto verso en in vierkleurendruk gedrukt te worden en voorzien van een UV laag. Ik wens ook 40 postkaarten A6 formaat te laten drukken. Deze dienen ook recto verso en in vierkleurendruk gedrukt te worden. Ze moeten voorzien worden van een UV laag aan de recto zijde. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/12/2008: Het af te drukken document kan in een PDF aangeleverd worden. Bedankt voor het opmaken van een offerte.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Druk huwelijkskaart
Ī150 briefkaarten( uitnodigingen), afmeting 16 x 16 cm, 280 gr, zeer blinkend wit papier, indien mogelijk met glinstering... Bestand word drukklaar bezorgd. Druk is zwart/grijs en 1 kleur,vermoedelijk blauw... Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 02/07/2008: bedankt voor uw prijsopgaaf voor huwelijksuitnodigingen.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden over Bobex. We wachten nog om onze defintieve beslissing te nemen, maar alvast be..."

L. leunens

"Nuttige website, minder tijdverlies bij het zoeken naar de juiste leverancier."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.