Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Uitgebreide offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesUitgebreide offerte-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zandhoven
Momenteel gebruiken we een oud senseo toestel. Ik zou nu graag een uitgebreide offerte van verscheidene toestellen willen nagaan of we geen praktischer oplossing vinden. Deze zou dan vanaf begin volgend jaar geplaatst worden. Gelieve enkel aankoopprijzen op te sturen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlimmeren
Ik wens graag een uitgebreide offerte voor verschillende offertes. We verhuizen volgend jaar in januari naar een nieuw pand met keuken; daarom willen we graag overgaan tot de aankoop van een koffieautomaat.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie van een zoldervloer, woning in Laakdal
Ik wens een prijsofferte voor de isolatie van mijn zoldervloer. Deze heeft een grootte van ongeveer 100m2 en is gemakkelijk bereikbaar. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor wat voor een martiaal ik zal gebruiken en wens dus een uitgebreide offerte te ontvangen met verdere informatie over de mogelijke materialen, zodat ik een keuze kan maken.

Uitgebreide offerte

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prachtig gedetailleerde offerte. Ligt nog steeds in de running."

S. Brosens

"Heel tevreden van Bobex! Makkelijke manier om leveranciers te vinden."

R. Van Hoorebeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.