Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Tracking systeem bedrijfswagens: Ontvang snel meerdere gratis offertesTracking systeem bedrijfswagens-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
Antwerpen
Track & trace voor een zaak te Lille
Ik wens een track & trace systeem voor 2 bestelwagen, gebruik te Belgie. Nu nog geen geen systeem.
Track & Trace
Oost-Vlaanderen
Track & trace voor een zaak te Aalst
Ik wens een track & trace voor 2 bestelwagens, lokaal vervoer. Nu nog geen systeem.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Tielt
We hebben in ons bedrijf een 4 vertegenwoordigers, dus zullen we dit track systeem eerst willen invoeren op een 4 tal wagens en 2 vrachtwagens. Later willen we eventueel overgaan op de uitrusting van de rest van onze wagens. dit zijn er in totaal een 14-tal. ik wens deze vooral voor een beter transport te regelen en opvolging van onze buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Ternat
Ik ben op zoek naar een volgsysteem voor de volgende voertuigen: een tractor, een kraan , een vrachtwagen en een personenwagen. Deze systemen zullen dienen voor de beveiliging, opvolging van de buitendienst en plaatsing op de bouwwerf.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track & Trace systeem voor de gemeentedienst in Zemst
We beschikken over een 20 voertuigen , maar zouden eerst bij wijze van test 4 voertuigen willen uitrusten met dit systeem. de bedoeling is om in eerste instantie onze buitendienst op te volgen, en dan specifiek de werkliedendienst. In tweede instantie zoeken we ook naar een systeem dat ons kan zeggen welke voertuig het dichtste bij is als er een dringende interventie plaatsvind. De uiteindelijke beslissing door het schepencollege zal waarschijnlijk begin januari vallen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Deurne
Het zou gaan om 3 of 4 wagens. We zouden dit vooral willen invoeren om onze vertegenwoordigers beter te kunnen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
GPS systeem voor fietsproject in Brussel
Ik ga met een project beginnen waar ik mensen uit regio's rond brussel de mogelijkheid wil geven om een fiets te huren voor een dag. Ik zou deze graag willen uitrusten met een soort gps systeem waarmee we ze makkelijk kunnen terugvinden indien ze niet worden teruggebracht. Is dit mogelijk voor fietsen? Het project zal starten met 5 fietsen, maar ik hoop eind volgend jaar 10 fietsen en binnen twee jaar 30 fietsen te kunnen aanbieden. Het project zou normaal gezien van start gaan tegen januari 2013.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalistaie van kraanwagens voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
2 Kraanwagens. We gebruiken deze vaak op zeer grote werven en zoeken daarom een systeem om ze permanent te kunnen controleren. Dit houdt in zowel tijdens de dag om de juiste plaatsing te vergemakkelijken; maar ook snachts om bvb diefstal te voorkomen.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track & Trace systeem voor een vereniging in Vlaams Brabant
Op dit moment bestaat ons wagenpark uit 8 minibusjes en 1 personenwagen. Het is mogelijk dat in de nabije toekomst 1 minibus erbij komt dat ook met het systeem moet worden uitgerust. We zijn op zoek naar een systeem dat ons in staat stelt om de plaats van de busjes te weten, verder informatie aan de chauffeurs door te geven en te controleren waar ze reden en waar ze gestopt zijn. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen.
We willen graag een track en trace op onze voertuig plaatsen. De bedoeling is het opvolgen van het personeel en het lokaliseren van de auto. Graag een offerte van T&T alvast voor 1 auto. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in Antwerpen
Offerteaanvraag voor T&T systeem. Het gaat om 2 bedrijfswagens (bestelwagens voor bouwvakkers die op de werven gaan plaatsen en het is vooral om hun aankomst en vertrek en hun schafttijden te registreren.Dit wordt momenteel opgeschreven, vaak wordt dit weer vergeten en dan moeten we daar weer achter zoeken. Graag uw beste voorstel. Vriendelijke groeten.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Anti diefstal systemen voor autohandel in provincie Limburg
Als autohandel verhuren wij voertuigen zoals personenwagens, bestelwagens, e.d. In totaal: 15 wagens. Graag hadden we eens een offerte ontvangen omtrent track & trace systemen, anti diefstalsystemen e.d.. Alvast bedankt voor het snel reageren.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag voor voertuiglokalisatie, Antwerpen
Offerteaanvraag en nodige inlichtingen omtrent track & trace systemen. Het bedrijf beschikt over 2 personenwagens. Graag een voorstel. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor klant in Oost-Vlaanderen
Graag had ik een offerte ontvangen voor wat betreft track & trace systemen dit voor 1 of 2 wagens. Ik ben zelfstandige en beschik dus ook over een BTW nummer. Graag had ik dus ook even willen weten wat het interessantste zou zijn: voertuiglokalisatie als particulier of als zelfstandige? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor klant van garage - carrosserie in Oost-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een volgsysteem voor een Peugeot Bipper Diesel. Het betreft een poetsbedrijf die bij ons een 5-tal kleine bestelwagens heeft besteld en graag over een volgsysteem zou willen beschikken. Dank bij voorbaat.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem voor personenwagen, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een track & trace systeem, dit voor ene personenwagen. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Kostprijs track & trace voor privé, Vlaams Brabant
Als particulier had ik eens willen weten hoeveel een track & trace systeem ongeveer kost. 1 wagen. De bedoeling is het kunnen volgen van ons eigen wagen in geval van diefstal e.d. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Limburg
Graag een voorstel voor een track & trace systeem, dit voor 16 bestelwagens. Wat ik vooral wil weten is waar mijn voertuigen zich bevinden op eender welk moment. Ik wil weten wanneer mijn werknemers vertrekken, wanneer ze ter plaatse zijn, wanneer ze terug vertrekken, e.d. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Tracking systeem voor minibussen, Antwerpen
Wij doen aan personenvervoer, graag zou ik mijn chauffeurs in de gaten willen houden. Graag een voorstel voor een online track & trace systeem, dit voor 2 minibussen. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag voor track & trace systeem, Antwerpen
Wij hadden graag informatie alsook offertes ontvangen voor tracking systemen. Beginfase: 4 voertuigen. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesysteem voor klant in Antwerpen
Graag een offerte voor een aantal track & trace systemen, dit voor zowel auto's als voor bestelwagens. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Prijsvergelijking tracking personeel wagens, Antwerpen
In het kader van de nieuwe wetgeving wat betreft btw aftrek e.d. hadden wij graag een voorstel gekregen voor een tracking systeem, dit voor onze personeel wagens (11 ŕ 12 in totaal). Misschien kunnen we met behulp van een voertuiglokalisatiesysteem onze vloot nog beter beheren. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijk voertuiglokalisatiesysteem transportbedrijf, Ninove
Graag wat informatie alsook een offerte voor voertuiglokalisatiesystemen. > 50 vrachtwagens. Bedankt.
Ritregistratie
West-Vlaanderen
Ritregistratie bedrijfsvoertuigen, West-Vlaanderen
Graag een prijsofferte voor een voertuiglokalisatiesysteem, dit voor het volgen van 1 ŕ 2 wagens. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerteaanvraag voertuiglokalisatiesysteem, Limburg
Graag een voorstel voor een voertuiglokalisatiesysteem, dit voor het terugvinden van mijn auto bij diefstal. Alvast bedankt.

Tracking systeem bedrijfswagens

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reacties, gevarieerd aanbod."

"Ben zeer tevreden van Bobex. Als iemand iets zoekt en hij vindt het niet, zal ik zeker jullie n..."

J. Wouters


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.