Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tracking bedrijfswagens: Ontvang snel meerdere gratis offertesTracking bedrijfswagens-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hofstade Aalst
In totaal gaat het over 45 voertuigen waar we vroeger onmiddellijk een geo-lokalisatie systeem voor hebben aangeschaft. Omdat we hier niet zo tevreden over zijn wensen we graag eens en vergelijk te maken met andere leveranciers en dan te veranderen indien u ons een beter voorstel kunt geven. We hebben in totaal 2 vrachtwagens, een 20 bestelwagens en nog eens 25 bedrijfswagens. Dit systeem dient zowel voor geo-traceren voor beheer van de vloot, ritregistratie voor rapportering en bijhouden van de opdrachten en tenslotte het opvolgen en controle van het personeel en buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Limburg
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Oostkamp
Ons wagenpark bestaat uit twee zware bestelwagens en twee lichte vrachtwagens. Ik zou deze allemaal willen uitrusten met een systeem om de werknemers beter op te volgen, zien waar ze zijn, hoelang ze hebben gereden, waar stilgestaan, .... enz.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag KM registratie voor 1 voertuig. Graag een vrijblijvende offerte. Vriendelijk bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen.
We willen graag een track en trace op onze voertuig plaatsen. De bedoeling is het opvolgen van het personeel en het lokaliseren van de auto. Graag een offerte van T&T alvast voor 1 auto. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
VTG tracking voor bedrijfsvoertuigen
Offerteaanvraag voor een VTG trackingsysteem voor 2 ŗ 3 voertuigen. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van bedrijfsvoertuigen
Is het mogelijk wat inlichtingen en vrijblijvende prijsofferte(s) te ontvangen, dit voor diverse voertuiglokalisatie systemen. Aantal bedrijfswagens in het totaal: 9. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Waals Brabant
Tracking systeem voor voertuig in Nederland
Is het mogelijk mij een prijsopgave te bezorgen met daarbij bijkomende informatie, en dit, voor het aanschaffen van een tracking systeem voor een voertuig in Nederland. Kan dat bij jullie? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag voor trackingsysteem vrachtwagens en bestelwagens
Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een trackingsysteem, dit voor een 2-tal vrachtwagens en een 10-tal bestelwagens. Trackingsysteem al aanwezig op graafmachines. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor klant in West Vlaanderen
Graag had ik geweten waar mijn verkoper zich bevindt en wanneer. Welke systemen kunnen jullie mij aanbieden? Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Reistijden, vertrek en aankomst tijden
Offerteaanvraag voor trackingsysteem met mogelijkheden voor het houden van toezicht op reistijden,vertrek en aankomst tijden. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een soort systeem die mij verwittigd op mijn GSM wanneer mijn bedrijfswagen in een zekere zone komt te staan. Bestaat zo'n systeem? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Volgsysteem voor bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik zou weten waar mijn werknemer uithangt. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Tessenderlo
Kunnen jullie mij zeggen wat de mogelijkheden zijn voor het traceren van bedrijfsvoertuigen. Wat bieden jullie aan, en wat zijn uw prijzen? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Trackingsysteem voor bestelwagens
Offerteaanvraag voor een trackingsysteem voor onze bestelwagens (ook buitenland werkzaam) - in later stadium eventuele uitbreiding van het systeem naar zusterkantoren (NL - FR) - dan zal het over meer dan 50 voertuigen gaan. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor verzekeringskantoor in Antwerpen
Graag had ik willen weten wat een voertuiglokalisatiesysteem inhoudt, en hoeveel dit kost. Aantal bedrijfswagens: 2. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Traceren van bedrijfswagens na werkuren
Graag had ik een offerte ontvangen, dit voor de installatie van een tracking systeem - enkel om te weten of de wagen in kwestie gebruikt wordt na de werkuren. Wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track and trace systeem + holdup
Graag een prijsopgave voor een track and trace systeem + holdup + export van data naar eigen time sheet systeem. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen

Tracking van bedrijfswagens

Tracking bedrijfswagens

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles verliep vlot en ik kreeg snel reactie van de leveranciers."

G. Verbeeck

"OK voor dienstverlening."

A. Ronse


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.