Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Track trace systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesTrack trace systeem-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
West-Vlaanderen
Track & Trace systeem voor een bedrijf in Jabbeke
Nu hebben we een trace en track systeem in drie wagens. Vijf wagens in totaal in eigen beheer. Nu gebruiken we routevission maar door problemen zoeken we nu een nieuwe leverancier.
Track & Trace
Antwerpen
Track & Trace systeem voor een bedrijf in Wuustwezel
We zoeken een Track & Trace systeem voor drie bestelwagens en een gewone personenwagen. Dit is vooral ritregistratie voor de administratie en opvolging van het personeel. Alle wagens in eigen beheer.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een openbare installing in Sint-Lambrechts-Woluwe
Dit is voor een totaal van 49 personenwagens. Ik wens deze wagens uit te rusten met een systeem dat een zekere mate van controle bied naar de buitendienst. Dit betekend kunnen zien waar de wagens reden, waar gestopt enz... Uiteraard ook graag een offerte voor ritregistratie en rapportering; U kunt mij bereiken op dit nummer tijdens de kantooruren. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oudenaarde
We wensen een offerte voor 4 bestelwagens, later uitbreiding naar 6. We wensen vooral onze buitendienst op te volgen, de techniekers te tracen en dan in te spelen op hun positie. Afspraak ter plaatse is altijd mogelijk na telefonisch contact. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Vilvoorde
In totaal hebben we een kleine 50 voertuigen. Ik doe deze aanvraag naar aanleiding van een gelijkaardig track & trace systeem dat we hebben ingevoerd voor onze vestigingen in Frankrijk. Deze worden voornamelijk gebruikt voor geolokalisatie voor onze voertuigen op het terrein te volgen . Graag had ik contact en offertes ontvangen voor de Belgische leveranciers die zich hierin specialiseren.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Ternat
Ik ben op zoek naar een volgsysteem voor de volgende voertuigen: een tractor, een kraan , een vrachtwagen en een personenwagen. Deze systemen zullen dienen voor de beveiliging, opvolging van de buitendienst en plaatsing op de bouwwerf.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Gent
We zoeken een systeem dat ons in staat stelt om de rapportering na te kijken, de buitendienst beter op te volgen en voor een betere beveiliging voor onze wagens te zorgen. Momenteel heb ik een 17-tal wagens, binnen een periode van 2 jaar willen we dit aantal uitbreiden naar minstens 30. De offertes zullen voor gelegd worden en de uiteindelijke beslissing zal vallen begin 2013.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Grimbergen
Ik zou graag een veiligheidssysteem willen inbouwen in de bestelwagens. Zodat deze getraceerd kunnen worden indien ze verdwijnen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace voor een bedrijf in Geraardsbergen.
Ik heb 1 bestelwagen waar ik graag een track en trace systeem op wens te plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalistatie systeem voor een beveligingsfirma in Brussel
Wij willen dit systeem invoeren om onze vertegenwoordigers op het terrein beter te kunnen opvolgen. Het zou zowel gaan over efficiŽnter beheer als controle over de rapportering. In het tottaal hebben we een 20-tal bedrijfswagens die met dit systeem mogen worden uitgerust.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag KM registratie voor 1 voertuig. Graag een vrijblijvende offerte. Vriendelijk bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik heb 3 bestelbusjes en 1 gewone voertuig. Ik wil die kunnen laten opvolgen. Met real-time opvolgsysteem, ritregistratie. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Anti-diefstal systeem voor 3 personenwagens, Antwerpen
Het gaat hier over 3 wagens, van mij en de kinderen. Ze zouden enkel moeten worden opgespoord in geval van verdwijning
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Anti diefstal systeem voor personenwagen en camper , West-Vlaanderen
Het betreft een anti-diefstal systeem voor een personenwagen en een camper. Bedankt om eerst informatie op te sturen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag Track&Trace systeem voor tereinwagens.
Wij zijn een Golfclub en hebben een park met 140hectare waar tractors, grasmaaiers en buldozers staan. Wat zijn de mogelijkheden als Track&Trace voor 25 machines en wagens?
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Prijsofferte voor track & trace systeem voor bvba te Antwerpen
Graag wat informatie alsook een gedetailleerde prijsofferte voor een track & trace systeem, dit voor ene personenwagen. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, ... Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Tracking systeem voor bestelwagen, Antwerpen
Graag hadden wij even wat informatie gekregen alsook een offerte voor een tracking systeem. Wij hadden graag eens willen weten wat de mogelijkheden zijn, hoe dit werkt, wat de kostprijs is, .... Bedankt.
Ritregistratie
Vlaams Brabant
Trackingsysteem voor bestelwagens, Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een trackingsysteem, dit voor 3 bestelwagens. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Ritregistratie
Oost-Vlaanderen
Traceren van ritten
Traceren van ritten welke zuiver werkgebonden en welke niet.
Ritregistratie
Oost-Vlaanderen
Offerte voor online trackingsysteem, Oost-Vlaanderen
Graag een korte voorstel voor een online trackingsysteem, dit voor 2 bestelwagens. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Ritregistratie
Limburg
Ritregistratiesysteem voor brandstoffen verdeler te Limburg
Brandstoffen verdeler, om beter in te spelen voor depannages en een klein beetje controle van de chauffeurs. Bedankt voor het snelle voorstel.
Ritregistratie
Antwerpen
Online trackingsysteem voor bedrijf in Antwerpen
Wij hebben momenteel een personenwagen die 100% op de naam van de zaak staat en die dus ook enkel voor depannages e.d. wordt gebruikt. Daarop is al een alarmsysteem geÔnstalleerd, met de mogelijkheid om de wagen te gaan "lokaliseren". Graag had ik geweten wat een online trackingsysteem/ritregistratie omvat. Kan er daar gebruik van worden gemaakt om te bewijzen dat de wagen ENKEL voor de zaak wordt gebruikt en niet voor privť? Graag een voorstel. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track and trace company cars
We are interested of a system to track and trace fleet of company cars in Belgium mainly but also for abroad. The system will be revied by internet or mobile with keeping history and option of getting an excel files.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Volgsysteem werknemers huurwagens mobiel track en trace systeem
Voor onszelf niet, maar voor nieuwe werknemers willen we wel zo'n volgsysteem. We werken echter met huurwagens, en ik zou dan ook een mobiel track & trace systeem moeten hebben. In een eerste testfase zou ik er 2 ŗ 3 willen, met indien geslaagd meteen uitbreiding.

Track trace systeem

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden van Bobex, 4 van de 5 leveranciers hebben mij gecontacteerd."

R. van molle

"Heel tevreden, onmiddellijke respons. De medewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon."

K. Clauw


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.