Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Track en trace systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesTrack en trace systeem-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
Oost-Vlaanderen
Track en trace voor een bedrijf in Ronse
Dit zijn leasingswagens, een 12 stuk om precies te zijn. We zoeken vooral een track en trace systeem om de buitendienst te kunnen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Limburg
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor een volgsysteem, tijd-snelheid-rit-registratie, eerste instantie 2 voertuigen. Er is wel sprake om later een aantal graafmachines ook van dergelijke systeem te voorzien, eventueel ook vrachtwagens en persoonlijke personenwagen. Ik had gedacht aan een volgsysteem met een soort creditsysteem (indien mogelijk). Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerte tracking systeem bedrijfswagens
Graag had ik wat inlichtingen alsook een gedetailleerde offerte ontvangen voor een tracking systeem voor 5 bestelwagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace systeem voor opvolgen verplaatstingen personeelswagens
Ik ontvang graag info en prijzen van voertuiglocalisatie systemen. Op dit moment zijn er nog geen in het bedrijf. Indien doorgevoerd zouden deze voor 15 voertuigen aangekocht worden.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voertuiglocalisatiesysteem leveranciers en offertes gevraagd
Wij hebben een 200 tal voertuigen in het bedrijf. Op dit moment hebben wij nog geen voertuiglocalisatiesysteem, maar dit lijkt mij wel interessant. Graag ontvang ik uw informatie en prijsindicatie.

Track en trace systeem

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben zeker tevreden over bobex, doen zeer zeker hun best voor de aanvragers en de leveranciers. ..."

B. Hartman

"Goede opvolging en dienst! Zeer tevreden!"

I. Isla Romero


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.