Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Tolk: Ontvang snel meerdere gratis offertesTolk-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling in het Chinees en in het Hindi
Wij zijn op zoek naar een collega vertaler voor een vertaalopdracht van een Nederlandse tekst van +/- 350 woorden in het Chinees en in het Hindi. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Anzegem. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Tolk Nederlands-Engels en Tolk Nederlands-Frans
Namiddag met verschillende sprekers en het Nederlands en het Engels. Het Engels moet in het Nederlands en Frans worden vertaald, het Nederlands in het Frans. We hebben de tolken nodig van 13u tot 17u in april '09 in Kortrijk. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/02/2009: Bedankt voor een offerte voor te vertolken op een zondag, 24 april.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling enquête
Vertaling van een enquête in verband met welzijn. Het betreft enerzijds vragen naar persoonlijke kenmerken en activiteiten en anderzijds de inschatting en tevredenheid met diverse deeldomeinen van het leven. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/12/2008: De brontaal is Nederlands, de doeltaal is Engels. De tekst zou 2038 woorden lang zijn.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Congres met simultaanvertaling
Wij organiseren een congres in Oostende. Hiervoor hadden wij graag vertaalapparatuur voor simultaanvertaling gehuurd, zoals tolkcabines, ontvangers en headphones voor 120 personen, vaste en mobiele microfoon. Dit alles moet beschikbaar zijn op vrijdag 20 maart 2009 vanaf 11 tot 21.20 u (250 minuten simultaanvertaling) en op zaterdag 21 maart vanaf 9.40 tot 17.50 uur (220 minuten simultaanvertaling). Bobex kwaliteitscontrole, op 11/12/2008: De klant heeft voorlopig geen tolken nodig, enkel materiaal. Het materiaal dient geleverd te worden in 8400 Oostende. De simultaanvertaling zal gebeuren in vier talen, namelijk Nederlands, Frans, Engels en Duits. In bijlage kan u de planning van de twee dagen bekijken.
Vertalingen
Brussel
Regelmatig vertaalwerk
Regelmatig vertaalwerk van korte teksten die dienst moeten doen als brief of voor op onze website. Algemene bewoordingen, geen vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/12/2008: De teksten dienen uit het Nederlands vertaald te worden naar het Frans of het Engels. De klant is geïnteresseerd in een abonnementsysteem.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling gedeelte van een onderzoeksrapport
Een gedeelte van ons onderzoeksrapport (economisch-criminologisch onderwerp) is geschreven in het Frans en zou moeten vertaald worden naar het Nederlands. De te vertalen tekst bevat een wetenschappelijke woordenschat, dus de vertaler moet hiermee vertrouwd zijn. Bovendien ligt onze deadline op eind november. De tekst telt 26.117 woorden (ongeveer 82 pagina's). Bobex kwaliteitscontrole, op 14/11/2008: De tekst bevat vertrouwelijke informatie. Het onderzoeksrapport bevat ook enkele tabellen en een grafiek. De vertaler dient een kennis te hebben van het economisch- en criminologisch vakjargon. De aanlevering van de te vertalen tekst zal elektronisch gebeuren. Er dient niets afgeprint te worden.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zeer goed"

P. De Vuyst

"Bobex reageerde onmiddellijk op mijn aanvraag en dankzij hen ben ik met twee firma's in contact..."

G. D'hont


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.