Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tijdregistratiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijdregistratiesysteem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Intelligent tijdsregistratiesysteem, offerte tijdsregistratie
We zoeken een intelligent tijdsregistratiesysteem voor het opvolgen van werktijden. graag contact, meer informatie en een offerte
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratiesysteem voor provinciaal overlegplatform
Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor een zestal medewerkers met glijdende werkuren, voor controle in-/uitgaande bewegingen + registratie van de gepresteerde uren + planning vakantiedagen.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een systeem voor tijdsregistratie. Deze klant wenst enkel via e-mail gecontacteerd te worden aangezien hij constant in het buitenland is en niet gestoord wenst te worden.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen

Graag een infomap en prijscondities over een tijdsregistratie systeem.
Prikklok of badge-lezer
Limburg

Wij wensen graag wat meer informatie te ontvangen, daar wij van plan zijn dit systeem te laten plaatsen.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor 5 vestigingen met in totaal 62 personeelsleden. Graag een oplossing waar personeel niet voor elkaar kan prikken.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Graag meer informatie over een tijdsregistratiesysteem. Opvolging van uren, overuren, compensatie in dagen en verlof, overuren vervangen door verlofdagen,...
Prikklok of badge-lezer
Brussel

Wij hadden graag meer informatie over tijdsregistratie ontvangen.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratie door elektronische toegang + geintegreerd in security systeem met camera + videofonie over comp netwerk en/of telefooncentrale.

Tijdregistratiesysteem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is the best!"

P. Winten

"Goede vorm van werken degelijke firma's."

M. Van Puyvelde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.