Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tijdregistratie systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijdregistratie systeem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdregistratie voor een bedrijf in Wetteren
Ik wens een simpel tijdregistratiesysteem. Dit zal dagelijks gebruikt worden door 4 tot 5 mensen. Ik wens vooral voor een systeem dat de werkuren kan registreren en rapporteren .
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok voor een school in Lier
Wij zoeken prijzen van eenvoudige prikklokken met kaart voor een 10-tal werknemers. Geen tijdsbeheer of andere opties nodig. Deze prikklokken zijn bedoeld voor ons onderhoudspersoneel. Eventueel wil ik ook een tweede prikklok hangen die dan door 2 mensen gebruikt zal worden.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
prikklok voor een gemeentebetsuur, West-Vlaanderen
We zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie in een 2 afzonderlijke afdelingen/gebouwen (niet verbonden via internet, enkel standalone PC). Registreren van aankomst/vertrektijden een 15-tal medewerkers en uitlezen op een andere gedelocaliseerde PC via een USB stick. De tijdregistratie data van de beide terminals moet dus kunnen uitgelezen worden (via USB-stick) op een 3de, afzonderlijke pc. Kan u mij hieromtrent een prijsopgave en documentatie sturen aub? Dank bij voorbaat!
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag wat informatie omtrent tijdsregistratie, wat kunnen jullie aanbieden, wat is de prijs, zijn er verschillende modellen ter beschikking. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Informatieaanvraag prikklok
Graag had ik wat meer informatie gekregen i.v.m. prikklok. Dit voor 6 personen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie + planning
Graag informatie alsook een prijsvoorstel voor een tijdsregistratiesysteem + planning voor +/- 20 werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Wij wensen een tijdregistratie systeem, liefst op basis van vingerafdruk.

Tijdregistratie systeem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden ben ik."

N. Verhulst

"Ben tevreden en zal in de toekomst, indien nodig, nog een beroep doen op Bobex."

M. Schiemsky


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.