Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Tijdregistratie personeel: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijdregistratie personeel-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Informatie en offerte tijdsregistratie prikklok meten werktijden
Graag contact voor een prikklok, informatie en offerte om zo werktijden personeel correct te registreren.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok
Graag had ik willen weten wat de voor en nadelen zijn, werking, prijs, e.d. van een prikklok. De situatie ligt namelijk zo in elkaar: ik werk al een aantal jaren bij l'Oréal maar wij gebruiken geen prikklok aangezien wij dit niet nodig hebben maar ik werk namelijk met veel kappers en ik weet dat zij geen of weinig informatie hebben omtrent een prikklok-systeem. Graag had ik daarover informatie ontvangen om dat met hen te gaan bespreken. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijs willen ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem, ons bedrijf beschikt momenteel wel over een mogelijke tijdsregistratiesysteem maar die wordt dus enkel gebruikt voor interim medewerkers alsook voor topstudenten. Telefonisch ben ik zelden bereikbaar aangezien ik bij veel meetings aanwezig moet zijn, ik verkies liever via e-mail. Indien u toch wenst te bellen, gelieve een boodschap achter te laten zodat ik u kan contacteren wanneer mogelijk. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok & tijdsregistratiesysteem
Ons bedrijf is verdeeld in twee verschillende vestigingen waarvan één in Roeselare gelegen. In het totaal telt ons bedrijf een 36-tal werknemers (arbeiders + bedienden). Graag had ik inlichtingen ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok of tijdsregistratiesysteem. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok en tijdsregistratie
Ons bedrijf beschikt momenteel al over een tijdsregistratiesysteem maar deze zouden we graag wat willen uitbreiden. Graag wat informatie omtrent de verschillende systemen en bijkomende functies waarover jullie beschikken. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen

Graag enkele mogelijkheden met offerte voor tijdsregistratie personeel waarbij het systeem zelf de stand van de (over)uren berekend. Indien mogelijk graag iemand die de verschillende mogelijkheden uitlegt hier ter plaatse.

Tijdregistratie personeel

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We hebben heel snel een reactie gekregen op ons verzoek naar offertes. De persoon die ons conta..."

F. Dreesen

"Tevreden, maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om zelf de meeste werken uit te voeren."

E. Van Mechelen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.