Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tijdregistratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijdregistratie-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn in totaal met 21 medewerkers, bedienden en arbeiders. Graag vrijblijvend een offerte voor het totaalpakket: het toestel en de nodige software om de gegevens naar ons systeem/sociaal secretariaat door te kunnen sturen.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie personeelsleden met verschillende uurroosters
Tijdsregistratie voor 5 personeelsleden met verschillende uurroosters. Graag had ik de nodige informatie wensen te ontvangen alsook een gedetailleerde prijsofferte. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie
Graag wat informatie alsook een offerte voor het aankopen en installeren van een prikklok of tijdsregistratiesysteem. Onze onderneming telt de dag van vandaag een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Henegouwen
Tijdsregistratie
Goedemiddag, wij wensen de arbeidstijd te registreren, momenteel werken we met 6 arbeiders en 2 bedienden. Graag de nodige informatie alsook een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een richtprijs omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Het bedrijf telt momenteel 2 werknemer in dienst maar dit is maar een begin. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: ik heb met zo'n systemen zeer weinig of geen ervaring, graag duidelijke informatie.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem, een paar jaar geleden hebben we het al eens over gehad maar we waren toen met te weinig werknemers, graag had ik nu willen weten wat er sindsdien veranderd is, wat er bijgekomen is, prijzen, e.d. Ons bedrijf telt intern een 12-tal personen, chauffeurs die elk beginnen op een ander tijdstip. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok en tijdsregistratie
Ons bedrijf beschikt momenteel al over een tijdsregistratiesysteem maar deze zouden we graag wat willen uitbreiden. Graag wat informatie omtrent de verschillende systemen en bijkomende functies waarover jullie beschikken. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratiesysteem voor provinciaal overlegplatform
Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor een zestal medewerkers met glijdende werkuren, voor controle in-/uitgaande bewegingen + registratie van de gepresteerde uren + planning vakantiedagen.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Tijdsregistratie onderhoudspersoneel, met automatische uitrekening.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor onze prestaties.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Tijdsregistratie van het personeel, eventueel rechtstreeks door te sturen naar het sociaal sekretariaat.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor 5 vestigingen met in totaal 62 personeelsleden. Graag een oplossing waar personeel niet voor elkaar kan prikken.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen

Graag enkele mogelijkheden met offerte voor tijdsregistratie personeel waarbij het systeem zelf de stand van de (over)uren berekend. Indien mogelijk graag iemand die de verschillende mogelijkheden uitlegt hier ter plaatse.
Prikklok of badge-lezer
Brussel

Wij hadden graag meer informatie over tijdsregistratie ontvangen.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen

Wij hadden graag meer info gehad over een prijsvriendelijk supereenvoudig tijdsregistratiesysteem.

Tijdregistratie

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede manier om, indien je dat wenst, aan voldoende informatie te komen."

A. De Breuker

"Over het algemeen ben ik redelijk tevreden over de dienstverlening van Bobex, misschien tot een..."

T. Quataert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.