Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tijd registratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijd registratie-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijs willen ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem, ons bedrijf beschikt momenteel wel over een mogelijke tijdsregistratiesysteem maar die wordt dus enkel gebruikt voor interim medewerkers alsook voor topstudenten. Telefonisch ben ik zelden bereikbaar aangezien ik bij veel meetings aanwezig moet zijn, ik verkies liever via e-mail. Indien u toch wenst te bellen, gelieve een boodschap achter te laten zodat ik u kan contacteren wanneer mogelijk. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie/prikklok
Graag had ik inlichtingen wensen te ontvangen alsook een richtprijs omtrent het gebruiken van een prikklok of tijdsregistratie, aangezien wij volop ons bedrijf aan het reorganiseren zijn zou een nieuwe prikklok of tijdsregistratiesysteem in de toekomst welkom zijn. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem - dringend
Ik ben op zoek naar een EENVOUDIGE en goedkope manier voor tijdsregistratie. Maximum twee personeelsleden. Graag een dringend offerte a.u.b. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Tijdsregistratiesysteem voor provinciaal overlegplatform
Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor een zestal medewerkers met glijdende werkuren, voor controle in-/uitgaande bewegingen + registratie van de gepresteerde uren + planning vakantiedagen.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een eenvoudige tijdsregistratie.
Prikklok of badge-lezer
Brussel

Graag had ik wat meer info over een tijdsregistratiesysteem. Alvast bedankt voor de info!
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor een nieuwbouwproject. De verhuis is voorzien op 12/2010.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een tijdsregistratiesysteem voor 5 vestigingen met in totaal 62 personeelsleden. Graag een oplossing waar personeel niet voor elkaar kan prikken.

Tijd registratie

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is echt een grandioos idee, mooi uitgewerkt en echt handig! Zeer tevreden, en zal ook na..."

M. Brouwers

"Ik ben zeer tevreden van de Bobex diensten. Het was heel makkelijk om een offerte aan te vragen..."

W. Rosiers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.