Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Thermische panelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesThermische panelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in ' s Gravenwezel
Dit is voor een offerte te verkrijgen voor zonnepanelen. Plaatsing is het beste mogelijk op een roofing dak van 120-130m˛. Geen dakkoepels maar dak is wel onverdeeld in verschillende delen. Ook wens ik de opties voor thermische panelen te bekijken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lokeren
3200 en 3500 kw jaarlijks gebruik. Dak bestaat uit dakpannen en woning is meer zuidoostelijk en noordwestelijke. Geen dakvensters enkel thermische panelen voor een zonneboiler.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonneboiler een woning in Harelbeke
Indien mogelijk graag een afspraak volgende week. Ik heb momenteel al een zonnepanelen instalatie voor 2800kw en een gasbrander voor de centrale verwarming. Ik wens de zonneboiler aan te koppelen aan deze gasbrander en te gebruiken voor het sanitair en eventueel voor de centrale verwarming. De enige plaats waar ik op dit moment nog thermische panelen kan plaatse in op de zijkant van mijn woning. Dit is een hellend dak van 10-15m2 met een oostelijke richting. De dakbedekking bestaat uit dakpannen.

Thermische panelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden met de werkwijze én met de reacties die ik heb gekregen."

"Hebben goede offertes gekregen en gekozen om samen te werken met de firma Actis."

P. Aerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.