Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Textiel bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesTextiel bedrukken-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Rode buff's
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 250 rode buff's met 2 verschillende logo's erop hoeveel kleuren mogen we maximum hebben. En wat gaat ons dat kosten? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw advies en offerteopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte t-shirts en polo's
Graag had ik een offerte ontvangen betreffende goedkope T-shirts. Wij zijn momenteel op zoek naar +/- 500 T-shirts, in 3 verschillende kleuren (elk 125) . Deze zouden maar 1X gedragen worden, dus deze hoeven zeker geen goede kwaliteit te zijn. Daarnaast zou op de achterkant een opdruk komen en eventueel wanneer dit niet te veel kost op de voorzijde. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een 100 a 200 polo's of betere kwaliteit T-shirts die van enkele dagen moeten meegaan, dit in 1 kleur. Ook hier moet zeker achteraan een tekst worden voorzien (ORGANISATIE). En eventueel als optie vooraan een logo. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft om te gebruiken op een festival. Bedankt voor uw offerteopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken witte stoffen jassen
Ik ben op zoek naar een leverancier van 500 witte, stoffen tassen bedrukt met een zwart/licht roze afbeelding. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gevestigd te 2500 Lier. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukte kussenslopen
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een aantal kussenslopen, 3 of 4-kleurendruk. Afmetingen: 40 cm x 40cm / 50 cm x 50 cm. Oplage: 10 prints - 100 stuks van elk. Graag een voorstel voor grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Gits, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van halsdoeken
Leverancier gezocht voor het drukken van een 50-tal halsdoeken (bandana's), 60 cm bij 60 cm, 1 kleurendruk. Materiaal lever ik zelf aan (eps, pdf of jpg). Bobex kwaliteitscontrole: leverancier gevestigd in Antwerpen. Graag een prijsopgave voor een van zijn klanten. Deadline: 27 augustus 2011. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Regenjas of poncho
Graag uw beste prijs voor een 200-tal zwarte regenjassen of poncho's. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in B-3545 Halen, provincie Limburg. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
K-way regenjasjes voor voetbalploeg
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van meerdere k-way regenjasjes voor een voetbalploeg. Kinderen zijn tussen 7 en 14 jaar. Graag zwarte kleur, met witte bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Edegem, provincie Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken katoenstof voor West-Afrikaanse markt
Offerte voor het bedrukken van 7 balen katoenstof voor het maken van kledij voor de West-Afrikaanse markt. Bij voorkeur totale prijs voor katoen & de bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Herlancering van eerste offerteaanvraag. Bedrijf gelegen in Gent. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Drukken van bestaande regenjassen
Leverancier gezocht voor het bedrukken van bestaande regenjassen. Graag personalisatie d.m.v. het opdrukken van de naam in het wit, dit op de linker borst van de jas. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Izegem. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van schildjes voor hemden
We zijn op zoek naar iemand die onze schildjes kan drukken om op onze chiro-hemden te zetten. Dit zijn lapjes stof met een bedrukking op, om aan ons hemd te naaien. Het zou om een 100 tal schildjes gaan van ongeveer 6 op 9cm. Wij hadden vroeger een leverancier die dit voor ons deed, maar die is sindsdien gestopt en we vinden geen andere meer. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in De Haan. Graag uw prijsopgave. Drukwerk moet klaar zijn tegen uiterlijk 10 augustus 2011. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Witte promo slabbetjes voor reclamebureau
Ik ben op zoek naar bedrukte promo slabbetjes, witte slabbetjes, bedrukt in het groen. Oplage: 30.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: voor een reclamebureau gelegen in Limburg. Graag uw beste prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van hemd/polo voor bedrijf in Antwerpen
Ik wil voor mijn firma graag hemden laten bedrukken. Hierop zou het logo van mijn bedrijf (wit, blauw, grijs/ zilver) op de linkerborst moeten komen met daaronder de slogan van mijn bedrijf in het blauw of wit. Afmetingen: ongeveer 5cm bij 5cm. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf gelegen in Antwerpen staat in voor de mentale begeleiding van zowel talentvolle jongeren als professionele sporters. Graag uw prijsopgave van dit alle kosten inbegrepen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken/borduren van grote zakdoeken
Leverancier gezocht voor het bedrukken/borduren/ ... van grote zakdoeken, afmetingen: 400mm x 400mm, (om als cowboysjaal te dragen) met daarop het bedrijfslogo bedrukt alsook een zinnetje: "IZEN personeelsfeest 2011", 3-kleurendruk. Materiaal wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf in Antwerpen. Graag uw prijsopgave via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Baby-slabbetjes voor CM
Graag prijs voor het bedrukken of borduren van baby-slabbetjes met een koordje. Slabbetjes zou wit-ecru moeten zijn de bedrukking groen en de rand ook eventueel groen (druk op de voorkant). Slabbetje ongeveer 30cm breed/40cm hoog, graag zachte stof, zoals een handdoek. Bobex kwaliteitscontrole: kantoor Christelijke Mutualiteit West-Vlaanderen. Betreft hier een project, deze moet nog besproken worden met de directie. Graag even uw richtprijzen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Volleybal t-shirts
- 15 dames modellen t-shirt en 15 heren modellen t-shirts. - Goede kwaliteit en modern uitzicht. - Kleuren worden achteraf bepaald. - Bedrukking op voorkant (10cm x 5cm) - Bedrukking op achterkant (20cm x 20cm) - 24 shirts moeten voorzien worden van een persoonlijke naam. de rest enkel met standaardbedrukking Bobex kwaliteitscontrole, op 28/07/2008: Bestelling wordt 1 augustus uitbesteed. Bedankt dus voor uw spoedige prijsopgave.
Promotiekledij
Brussel
Textiel Brusselse fitness
Wij zijn een Nederlandstalige fitnesszaal in Brussel, met ongeveer 200 permanente leden, en een 8-tal medewerkers. Wij wensen: - een sportief uniform voor al onze medewerkers, - een eenvoudige kledinglijn (T-shirts, handdoeken en eventueel sportzakken) bedoeld voor verkoop - handdoeken voor verhuur aan onze leden Bobex kwaliteitscontrole, op 14/07/2008: Gezien het budget van deze klant hechten zij veel belang aan de prijs, hoewel de kwaliteit van de stof en de bedrukking niet in het gedrang mag komen. Bedankt voor uw prijsvoorstel.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn zeer tevreden omwille van uitgebreide reacties."

L. Roman

"Goede dienstverlening, erg tevreden"

J. Maladry


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.