Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Terugvorderen onbetaalde facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesTerugvorderen onbetaalde facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Damme
Ik wens een offerte voor het terugvorderen van een tweetal onbetaalde facturen die open staan bij particulieren. Dit gaat over werken die reeds zijn uitgevoerd. De opvolging werd tot nu toe door onszelf gedaan.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Overijse
Momenteel zal er voor een 17 tot 18.000 € openstaande facturen. Deze staan voornamelijk bij gemeentes open. Een gemiddelde factuur zal zo'n 500-700€ bedragen. Is het mogelijk om deze bedragen via een incassodienst op te vorderen? Graag een vrijblijvende offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassbureau voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn een schoonmaakbedrijf met bedrijven als klanten. Er zitten bedrijven bij die hun facturen niet op tijd betalen. Ik zou heel graag een offerte willen ontvangen van incassobureau om zo mijn geld te kunnen innen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een incassobureau. Ik heb wanbetalers die zowel bedrijven als particulieren zijn. Alvast bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een incassobureau. Er zijn meer dan 20 onbetaalde facturen van bedrijven. Totaalbedrag van onbetaalde facturen ligt boven de €20.000,- Heb nooit met een incassobureau gewerkt, doe maar een voorstel.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een klant (bedrijf) die een factuur van 700€ na verschillende rappels niet betaald. Wat zijn de kosten om dit op te volgen? Laat u mij zo snel mogelijk iets weten? Alvast bedankt voor de offerte!
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een incassobureau. Op dit moment heeft 1 bedrijf 3 facturen bij ons openstaan van €1400,-. Hoe kan ik het geld innen? En hoe voorkom ik in de toekomst wanbetalers? Graag meer toelichting hierover. Vriendelijk bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een incassobureau. We hebben klanten die particulier zijn en we hebben ook klanten die bedrijven zijn.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een vzw in Antwerpen.
Een particulier heeft bij ons een onbetaalde factuur openstaan van €198,-. Nu weet ik niet of een incassobureau relevant zal zijn voor dit bedrag. De factuur staat open sinds eind maart. Graag een offerte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een winkel in Halle.
Ik heb nog geen onbetaalde facturen. Maar in het geval dat, wil ik alvast weten wat het me gaat kosten om een incassobureau te gaan inschakelen. Graag een vrijblijvende offerte van een incassobureau. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een particulier in Antwerpen.
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureau. Het gaat om een persoonlijke kwestie. Een persoon moet bij €4000-€5000 betalen. Ik heb het geld nooit gekregen. Wat kan ik doen? Wat kan een incasso voor me betekenen? Graag een offerte.
Incassobureau
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een omzet van ongeveer 40.000 euro per maand. Ongeveer de helft van onze klanten betalen niet binnen de 30dagen. Dit kan soms zelfs tot 50dagen oplopen. Wij willen daarom met factoring werken zodat we in de toekomst niet meer met cashflow issues komen te zitten. Alvast bedankt voor uw reactie.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor groothandel in West-Vlaanderen
Wij zijn een groothandel in geschenkartikelen en werken voornamelijk met KBC commercial finance voor het innen van de facturen die verzekerd zijn, ik zoek een incassobureau voor de andere klanten die rechtstreeks aan ons moeten betalen. Dit zijn zowel Belgische als buitenlandse klanten. Graag een voorstel. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Extern bureau voor wanbetalers, zelfstandige in Vlaams Brabant
Als zelfstandige ben ik op zoek naar een extern bureau dat klanten aanspreekt om te betalen, aangezien het veel te lang duurt. Het betreft in dit geval 2 openstaande facturen voor een globaal bedrag van zo'n 12.000 euro samen (2 opdrachten voor hetzelfde bedrijf). Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Prijsoverzicht incassobureau
Graag een omschrijving over de manier van werken en wat het kostenplaatje hiervoor is? Bedankt voor de snelle reactie.

Terugvorderen onbetaalde facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Natuurlijk tevreden. Bobex bespaart me veel tijd en jullie stellen niet eender wie voor als lev..."

R. vAN Daele

"Ik vind Bobex een zeer doeltreffend systeem: veel tijd uitgespaard doordat ik zelf niet meer mo..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.