Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telesales: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelesales-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in roeselare
Ik zoek een offerte voor prospectie of afspraakplanning. We zijn actief in it , meer bepaald AI learning, sandboxsysteemen voor telecombedrijven, ... Onze doelgroep bestaat uit telesales bij grote bedrijven bij de decisionmaker. We hebben een beperkte database hiervoor. We zijn actief in BelgiŽ en minder mate Nederland en Frankrijk. Verwacht budget - euro5.000 tot euro10.000
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Callcenter voor een bedrijf in Diegem
Ik ben op zoek naar geschikte callcenter voor de telesales van een nieuw medisch product. U zult contact moeten opnemen met een hele reeks van bedrijven binnen de medische sector; dokters, huisartsen, apothekers, gynaecologen ... Dit over heel BelgiŽ , dus zowel Franstalig als Nederlandstalig. Graag een prijsofferte voor deze aanvraag.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telesales voor een bedrijf in Mechelen
Om van start te gaan wensen we bedrijven te contacteren in de steden Sint Niklaas en Mechelen , die een winkel hebben en/of de mogelijkheid om publicatie te plaatsen. Hierbij mogen ook kmo's en zelfstandige zitten. In de eerste plaats zal dit enkel Nederlandstalig zijn . Later zullen we dit uitbreiden naar andere steden, ook Brussel, en zal er dus een een Franstalig gedeelte zijn. We zijn momenteel actief als uitgever van damesbladen , maar hebben daarnaast ook nog verscheidene regionale activiteiten. Heel concreet zoeken we nu naar een partnership met een bureau voor telesales van een nieuw project; Namelijk reclame op de parkeerbons. Dit bedrijf zou dan stad per stad moeten afwerken.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telesales voor een bedrijf uit Mol
We zijn actief in de kwaliteitsmanagement van voedingsmiddelen. We wensen alle bedrijven, zowel groot als kleinindustrie, in de voedingssector bereiken: vb slagerijen, horeca, ... en met bijzondere aandacht voor bakkerijen, 80 % van onze huidige klanten bestaan uit bakkers. Graag enkel leads uit Nederlandstalig Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplaning voor bedrijf in Vosselaar
Ik heb als doelgroep de kmo's in de voedingsector. De folders zijn reeds verstuurd en zouden moeten worden opgebeld voor opvolging en afspraakplanning, geen telesales; Voorlopig enkel regio Antwerpen, later heel Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
CommerciŽle actie voor zakenkantoor te Horebeke
Wij zijn op zoek naar bellers om een commerciŽle actie af te werken. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter
Genereren kwalitatieve afspraken: Mijn verkopers doen nu zelf hun prospectie maar ik had graag die tijd uitgespaard en vervolgens via een callcenter te werken. Lijsten van potentiŽle klanten kan ik bezorgen. Ik ben een Mobistar Business Partner. De klanten die we bezoeken zijn enkel zelfstandigen. Wij bezoeken Proximus klanten en brengen een vlotte overgang naar het Mobistar netwerk. Ik zou graag wat informatie krijgen omtrent prijs en mogelijkheden. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Steunen van binnenlandse projecten
Wij willen de armoede in ons eigen land eens grondig aanpakken. 2011 is het jaar van de vrijwilligers. Maar die zijn moeilijk te vinden. Wij willen binnenlandse projecten steunen en realiseren om zoveel mogelijk armoede tegen te gaan. Ten eerste zijn wij op zoek naar vrijwilligers, ten tweede willen wij de mensen een sticker te koop aanbieden (een gift) aan de prijs van minimum 5Ä. Met deze actie willen wij geld inzamelen om ons humanitair doel te doen slagen. Mensen kunnen ook lid worden van onze organisatie. Wij zouden dit jaarlijks afsluiten met een grote benefiet met talloze artiesten. Armoede?....er is een weg terug. Wij richten ons niet tot buitenlandse rampen (met respect), maar wij richten ons op ons eigen land. Want hier zijn er tienduizenden mensen die onder de armoedegrens leven. Onze nieuwe website is in opmaak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant

Wij hebben een direct mailing campagne gedaan en zullen er in de toekomst nog doen en willen die telefonisch opvolgen. Wij richten ons tot marketing managers van grotere bedrijven. Wijzelf zijn een communicatiebureau en maken magazines, folders, flyers, direct mailings.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen

Prijsopgave voor eenvoudige call actie (verkennend) naar een 500 tal bedrijven.

Telesales

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden."

A. Pechakova

"Zeer handig systeem dit Bobex geheel, eenvoudig, met een niet te opdringerige follow up, en een..."

R. Meesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.