Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Telefoonkosten: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefoonkosten-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Boom
Graag een Offerte voor een nieuwe telefooncentrale. Op deze centrale wensen we in totaal 4 tot 5 toestellen aan te sluiten. Naast deze toestellen moet er ook een aparte lijn komen voor o.a. een faxapparaat. We wensen vooral een moderne centrale te plaatsen op onze nieuwe locatie dus graag een centrale met de vernieuwde technologie voor een keuzemenu, doorschakeling naar gsm , enz .. Ook mag u een aparte offerte opmaken voor VoIP en de mogelijke invloed op onze telefoonkosten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te maken met onze huidige leverancier, Belgacom. Ik ben vooral ge´nteresseerd in een VoIP centrale, gelieve hierover meer informatie te sturen over werking, instalatie en kostprijs. Ik gebruik momenteel 11-13 toestellen. Er moet ook een mogelijkheid zijn om andere lijnen, fax , alarm enz.. op deze centrale aan te sluiten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Zwijnaarde
Momenteel hebben we een zeer oude telefooncentrale van Belgacom die we hebben aangekocht. Na prijsvergelijking zouden we deze willen laten vervangen door een nieuw toestel. Hierop moeten 9 tot 10 telefoontoestellen op worden aangesloten plus een server en faxlijn. We zijn niet ge´nteresseerd in een voip centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
VOIP centrale voor een bedrijf in Boechout
Ik wens een prijsvergelijking door te voeren met een voip telefooncentrale om zo de telefoonkosten te drukken. Ik heb tussen de 100 en de 150 toestellen die op deze centrale moeten worden aangesloten, verder zijn er ook nog 5 faxlijnen en 3 analoge lijnen, alarmlijnen. graag een vrijblijvende offerte met aandacht voor andere mogelijke extra's.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kalken
We huren momenteel 3 telefooncentrales waarvoor we vrij veel betalen in zowel huur als telefoonkosten. Ik ben er vrij zeker van dat we een voordeel kunnen doen door over te schakelen op Voip centrale . Op twee van deze centrales zullen 2 toestellen worden aangesloten op de derde een 7-tal. We hebben ook in elke vestiging een apparte faxlijn.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn vooral op zoek naar een VOIP centrale om onze telefoonkosten te drukken. Binnenkort zal heb gebouw een nieuwe eigenaar krijgen die graag van centrale wenst te veranderen. We hebben een centrale nodig om verschillende lijnen te laten toekomen, internetlijnen op aan te schakelen, antwoordapparaat en onderlinge doorschakeling. We hebben zo'n tien toestellen op het gelijkvloers.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor dochteronderneming in Bornem
Wij hebben momenteel een contract dat eind dit jaar afloopt. ,daarom zouden wij graag een prijsvergelijking opmaken. We zijn een dochteronderneming van een Nederlands bedrijf dus de inkomende gesprekken moeten naar Nederland worden doorgestuurd. Ook moeten er twee lijnen kunnen toekomen en moeten we een oproep in wacht kunnen zetten. In totaal moeten er twee toestellen worden aangesloten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik had daar graag 4Ó5 telefoontoestellen willen aansluiten. Alvast vriendelijk bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. We hebben een verouderd telefooncentrale met 10Ó19 telefoontoestellen. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een basisschool in West-Vlaanderen.
We hebben een hele oude telefooncentrale van meer dan 10 jaar oud. Die is nodig aan vervanging toe. Graag een offerte van een telefooncentrale met 5 telefoontoestellen aan te sluiten. Vriendelijke bedankt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een woning in Oost-Vlaanderen.
Betreft particuliere woning. Verbinding met buitenwereld via Telenet abonnement. Ik wens via een centrale verschillende telefoontoestellen te plaatsen (op bureel, keuken , slaapkamer , living, ...) alsook mijn alarmcentrale via een analoge lijn te verbinden. Aantal telefoontoestellen maximaal 5. Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf
Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. We hebben 4 telefoontoestellen en 1 lopende. Ik wil graag zo snel mogelijk verandering van telefooncentrale. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Aankoop van telefooncentrale voor reisbureau, Oost-Vlaanderen
Ik heb een reisbureau met een 8-tal toestellen. Ik ben nu op zoek naar de prijs voor een telefooncentrale te kopen, en niet te huren zoals ik nu doen. Bedankt voor verdere informatie.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een apotheek in Vlaams-Brabant.
We hebben een vijftal telefoontoestellen. Graag een offerte van een telefooncentrale. Alvast bedankt!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor telefooncentrale, West-Vlaanderen
Wij hadden graag eens willen bekijken hoeveel een nieuwe telefooncentrale zou kosten. +/- 10 telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking telefooncentrale, Vlaams Brabant
Wij zijn momenteel klant bij Belgacom en zouden graag eens een prijsvergelijking maken. 10 Ó 20 telefoontoestellen aangesloten op de centrale. Bedankt.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Voorstel voor nieuwe telefooncentrale, Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een nieuwe telefooncentrale. Gemiddeld 18 Ó 20 telefoontoestellen. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vrijblijvende prijsofferte voor de installatie van telefooncentrale, Antwerpen
Graag hadden wij eens de mogelijkheden willen bekijken voor wat betreft de installatie van een telefooncentrale. Voor het ogenblik zijn we klant bij Nextel (telefoonoperator). Graag wat informatie + vrijblijvend prijsofferte. Bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor installatie telefooncentrale, West-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij Belgacom maar hebben nog geen telefooncentrale staan. Wij gebruiken momenteel gewoonweg 2 draagbare telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor bedrijf in Limburg
Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwbouw. Momenteel beschikken we over een NEC centraal met 20 toestellen, maar dit zou moeten uitgebreid worden naar 40 toestellen. Graag hadden we onze bestaande telefooncentrale willen behouden maar weten niet indien dit mogelijk is? Alvast bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
Offerte telefooncentrale IPBX
Graag hadden we minder kosten gehad. Is het mogelijk ons een voorstel op te maken voor een telefooncentrale? Maximum 2 telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Doorschakelen van vast naar GSM via telefooncentrale, dierenartsenpraktijk Antwerpen
Wij schakelen nu veel door van een vaste lijn naar een GSM. Kan dit via de centrale ook verholpen worden? Bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte voor een telefooncentrale. Telefoonverbindingen; doorschakelingen met wachttonen. Bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
Zakelijk telefoonnummer voor apotheek in Limburg
Graag een offerte voor een zaken telefoonnummer, fax nummer en privÚ nummer. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Voorstelling van uw diensten, Oost-Vlaanderen
Graag had ik een voorstelling gehad van uw diensten. 2 vestigingen; +/- 10 telefoontoestellen per vestiging. Alvast bedankt.

Telefoonkosten

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, correcte behandeling."

A. De blander

"Er is nog geen samenwerking met een van deze 4 offertes. Vermoedelijk komt dit wel. Ik ben t..."

Van Waeyenberghe Carlos


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.