Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor zakenkantoor: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor zakenkantoor-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale te Bredene
Hallo..wij zijn een taxibedrijf in oostende en zijn op zoek naar een centrale die de oproepen steeds naar de eerste vrije wagen doorstuurt. Ook zou het mogelijk moeten zijn om je te kjnnen afmelden indien je niet werkt en dag via je eigen gsm..
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
Momenteel hebben we een verouderde telefooncentrale, dit contract loopt nu echter ten einde en daarom had ik graag een prijsvergelijking doorgevoerd om de beste leverancier te kiezen. We verhuizen binnen een jaar gelieve hiermee rekening te houden. Het gaat over een 20 vaste toestellen en 3 looptoestellen. We hebben momenteel een binnenkomende lijn en een aparte faxlijn. Ik wens ook een aparte offerte voor VOIP.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een woning in Kalmthout
Ik heb een automatische poort met parlofoon die ik graag zou willen aansluiten op mijn centrale. Dit is echter niet meer mogelijk met mijn 10 jaar oude centrale, een belgacom Forum 106. Daarom dat ik deze graag zou laten vernieuwen. Hierop moeren 5 binnen toestellen en 1 of twee parlofoons worden op aangesloten. ook zit hier een internetlijnen n de digitale televisie op aangesloten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor dochteronderneming in Bornem
Wij hebben momenteel een contract dat eind dit jaar afloopt. ,daarom zouden wij graag een prijsvergelijking opmaken. We zijn een dochteronderneming van een Nederlands bedrijf dus de inkomende gesprekken moeten naar Nederland worden doorgestuurd. Ook moeten er twee lijnen kunnen toekomen en moeten we een oproep in wacht kunnen zetten. In totaal moeten er twee toestellen worden aangesloten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik had daar graag 4ŗ5 telefoontoestellen willen aansluiten. Alvast vriendelijk bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een Bank in Antwerpen
Op mijn oude telefooncentrale is het niet mogelijk om extra bijkomende lijnen te plaatsen. Ik zou 3 lijnen voor binnepost willen laten bij plaatsen . Ik heb in totaal 12 toestellen verdeeld over meerdere vediepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een houthandel in Antwerpen
Ik heb een houthandel die binnekort een bvba zal worden. Daarom zijn we nu op zoek naar een telefooncentrale die ons mogelijkheid geeft om onze twee telefoonlijnen tegelijkertijd te laten toekomen. In totaal zullen we 2 vaste en 2 draagbare toestellen hebben.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vervangen van telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb al 5 jaar een telefooncentrale. Ik wil die nu gaan vervangen. Er kunnen 8 telefoontoestellen aangesloten worden. Alvast bedankt voor de offertes.
Telefooncentrale
Henegouwen
De mogelijkheden van een telefooncentrale
Ik heb momenteel 4 toestellen en had graag eens de mogelijkheden geweten van een telefooncentrale. Het is niet super dringend. Graag contact via e-mail in eerste instantie daar ik momenteel in het buitenland vertoef. Ik neem daarna wel zelf terug contact met u op.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zakenkantoor in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvergelijking van een bestaand telefooncentrale. We hebben 12 telefoontoestellen die aangesloten moeten worden aan de telefooncentrale. Bedankt voor het voorstel!

Telefooncentrale voor zakenkantoor

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bobex. Heb contact gehad met Keizerdakwerken e..."

D. Lambrechts

"Zeer positief, meteen reactie van 2 duidelijk goede installateurs."

M. D'Hoe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.