Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Telefooncentrale voor privégebruik: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor privégebruik-voip telefonie

Ontvang nu meerdere offertes: VOIP telefonieOfferte aanvragen-voip telefonie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
VOIP telefonie
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een telefooncentrale. Het gaat om 2 telefoontoestellen die moeten aangesloten worden. Kan uitgebreid worden uiteindelijk.
VOIP telefonie
Antwerpen
Offerteaanvraag VoIP voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik bel al via VoIP, en wil graag prijsvergelijken. Heb enkel mijn gsm toestel. Graag een offerte. Alvast bedankt!
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag VOIP telefonie voor een bedrijf in Roeselaere.
De aanvraag is voor 2 kantoren. Een kantoor in Roeselaere werken met 3 telefoonlijnen en het kantoor in Tielt werkt met 2 telefoonlijnen.
VOIP telefonie
Limburg
DECT-telefoon voor privégebruik, Limburg
Voor privégebruik. Er moet ook de mogelijkheid zijn om te bellen als de computer niet opstaat. Ik wil een DECT-telefoon. Ik heb momenteel geen vaste telefoonlijn, enkel GSM.

Telefooncentrale voor privégebruik

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen.

De werking van VoIP telefonie is heel simpel. Alle oproepen verlopen via een IP-adres. Oproepen gebeuren dus enkel nog via het internet. Toch is het met internettelefonie mogelijk naar een gewoon telefoonnummer te bellen. Bovendien kan je gewoon je huidig oproepnummer behouden.

Maar het belangrijkste voordeel van VOIP-telefonie moet toch wel zijn dat je er bijna gratis mee naar het buitenland kan bellen. Voor internationale bedrijven die dus ook vaak internationale oproepen moeten behandelen en maken is VOIP-telefonie dan ook bzijzonder handig. Moet u regelmatig naar Nederland, Duitsland of Frankrijk bellen? Dan is VOIP-telefonie de oplossing voor uw bedrijf. Verglijk daarom verschillende softwaretoepassingen en ontdek de vele voordelen van VOIP voor uw onderneming.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-voip telefonie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een enorm handige tool, zeker voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen zoeke..."

"Tevreden ben ik."

N. Verhulst


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.