Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor praktijk: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor praktijk-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Putte
Graag een offerte voor een telefooncentrale voor een dokterspraktijk die zal uitgebreid worden. Deze is voorzien voor tweede helft 2013. Hier zullen een 6 tot 7 toestellen op worden aangesloten, bij voorkeur draagbare, en nog aparte lijnen voor fax, alarm en videotelefonie. Graag ook een offerte voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Brugge
Ik heb een artsenpraktijk waar ik graag en telefooncentrale zou willen plaatsen. Ik heb in totaal twee telefoonlijnen, een EDSN lijn die wordt overgeschakeld en een faxlijn, en 4 telefoontoestellen. Verdeeld over een gelijkvloers en een eerste verdieping. Graag ook een aparte offerte voor VOIP mogelijkheden.

Telefooncentrale voor praktijk

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."

"Voor herhaling vatbaar!"

P. Magnus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.