Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Telefooncentrale voor nieuwbouw: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor nieuwbouw-telefooncentrale ipbx

Ontvang nu meerdere offertes: Telefooncentrale IPBXOfferte aanvragen-telefooncentrale ipbx

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb 2 bedrijven. Ik heb een bliksem inslag gehad en mijn telefooncentrale moet nodig vervangen worden. We hebben er nu 1 van siemens. Graag een offerte van een telefooncentrale. 45 telefoontoestellen zullen er aangesloten moeten worden.
Telefooncentrale IPBX
Geen regioTelefooncetrale voor B&B in Marche en Famenne
We hebben op dit moment een telefooncentrale van het bedrijf tiptell maar deze valt regelmatig uit. Daarom hadden we graag een nieuwe centrale gekocht voor onze B&B in Marche en famenne , Rue de Bastonge 117
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Vervangen van telefooncentale voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn een installatiebedrijf waarvan de huidige centrale defect is door een blikseminslag. Wij zoeken nu zo snel mogelijk een nieuwe centrale. Bedankt voor uw spoedige reactie.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor nieuwbouw in Ranst
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor de nieuwbouw die klaar zal zijn vanaf september 2012. 5 9 vaste telefoontoestellen. Alvast bedankt voor uw voorstel.

Telefooncentrale voor nieuwbouw

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. VOIP is de nieuwe standaard in de bedrijfstelefonie. En terecht, bellen via het internet heeft vele voordelen. Ook voor uw bedrijf. Wij leggen u uit waarom:

  • Aan de kwaliteit hoeft u alvast niet te twijfelen. Wie belt via het internet kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP, of IP Telefonie, staat er om bekend een prima kwaliteit te leveren.

  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) is locatieonafhankelijk. U kunt een telefoonnummer aan een gebruikersnaam, en dus niet aan een toestel, koppelen. Indien uw kantoor bijvoorbeeld gaat verhuizen, of uw personeel tijdelijk van thuis uit wenst te werken is dat perfect mogelijk. Uw werknemer meldt zich gewoon thuis, of op zijn nieuwe werkplek, via internet aan en kan onmiddellijk telefoneren met behoud van zijn nummer.

  • Er zijn minder kabels nodig. Met internettelefonie zal u minder kabels nodig hebben. De computer van uw werknemers wordt op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.

  • Betere bereikbaarheid. Met IP Telefonie hebt u een communicatiemiddel in handen dat beter betrouwbaar is dan de klassieke telefoonlijn. Het grote voordeel van VOIP is namelijk dat het via verschillende verbindingen kan werken. Indien de verbinding met uw wijkcentrale uit zou vallen kan u niet meer bellen via de klassieke manier. IP Telefonie blijft in deze omstandigheden wel werken.

Of u nu een nieuwe installatie wenst te plaatsen, een bestaande installatie wenst uit te breiden of een verouderde installatie wenst te vervangen, wij kunnen u verder helpen. Vul onze korte vragenlijst in en wij brengen u in contact met leveranciers van Internet-Telefonie. U ontvangt tot drie offertes die u rustig kan vergelijken.Offerte aanvragen-telefooncentrale ipbx
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel vlotte dienst. Heel tevreden."

"Ben zeker tevreden over de Bobex resultaten. Ik heb enkele leveranciers kunnen contacteren en g..."

H. Bergmans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.