Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor bedrijf-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zaak te Beveren
Ik wens een telefooncentrale voor 4 vaste toestellen en ook een aparte faxlijn. Nu hebben we Proximus, welk type is te bekijken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ekeren
Ik zoek een vervanging van een oudere centrale. hierop moeten zeker 5 tot 10 toetellen kunnen komen waarvan er ook draagbare toestellen zijn. Ook is een van deze lijnen een faxlijn. Ik wens zeker ook de mogelijkheid tot VoIP te bekijken.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lede
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een 40-tal telefoons binnen een gebouw. Graag zouden we ook kunnen zien als iemand zich aanbied aan de ingang (er zitten 4 bedrijven in het gebouw dus graag doorsturen naar de telefoons van het bedrijf waarvoor er aangebeld wordt) Ook graag optie voor voip voor externe medewerkers zodat deze over het netwerk kunnen communiceren met personen die zich in het gebouw bevinden (2 tal externe werkposten).
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Keerbergen
We hebben en bedrijf in oprichting dat vanaf maart/april actief in dienst zou gaan. Het gaat om de derde winkel in onze keten. We wensen in totaal 6 toestellen op deze centrale aan te sluiten. Een aparte offerte voor een voip centrale mag worden opgemaakt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kalken
We huren momenteel 3 telefooncentrales waarvoor we vrij veel betalen in zowel huur als telefoonkosten. Ik ben er vrij zeker van dat we een voordeel kunnen doen door over te schakelen op Voip centrale . Op twee van deze centrales zullen 2 toestellen worden aangesloten op de derde een 7-tal. We hebben ook in elke vestiging een apparte faxlijn.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We hebben op dit moment een telefooncentrale maar deze voldoet niet aan de eisen. Daarom wens ik een prijsvergelijking foor te voeren om vervolgens de centrale te laten vervangen. Ik wens een centrale die ons in staat stelt vlot onderling te laten communiceren en voor een vlot onthaal zorgt, dus met antwoordapparaat. We hebben zo'n 14-15 toestellen, om te laten aansluiten. Deze zijn verdeeld over een tamelijk grote oppervlakte. We hebben 2 of 3 Adsl lijnen en een faxlijn. Graag een offerte voor zowel installatie als aankoop of huur van deze telefooncentrale.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tesenderlo
Onze telefooncentrale is reeds 5 jaar oud . Voordat we ons contract verlengen wens ik eerst een prijsvergelijking door te voeren. Ik ben vooral benieuwd naar de VOIP voordelen. We hebben 80-90 toestellen en een 10-tal analoge lijnen. We wensen verder ook doodschakelmodule, wachtlijn en antwoordapparaat.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lier
Ik heb tien maanden geleden een zaak overgenomen die toen al een telefooncentrale had. Ik zou nu graag een prijsvergelijking doorvoeren om te zien of ik elders een betere centrale heb. Ik heb 5 telefoonlijnen en een faxlijn, zowel inkomend als uitgaand. In totaal zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ravels
Ik zoek eigenlijk vooral een centrale waarop ik een internetlijn , faxtoestel , gewoon telefoontoestel en een bankcontact kan aansluiten.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Wemmel
We zijn niet langer tevreden over onze huidige centrale en wensen deze zo snel mogelijk te veranderen. We zijn op zoek naar een centrale waar we op 'one number' mee kunnen bellen, die verschillende lijnen kan laten doorkomen, onderlingen communicatie en doorschakelen mogelijk maakt en ook de lijnen kan doorschakelen naar onze Gsm's. We hebben ongeveer 40 toestellen verdeeld over twee verdiepingen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een B&B in Kluisbergen
We baten een Bed & breakfast uit en zijn nu op zoek naar een telefooncentrale voor de telefoons in de kamers en ons privťhuis. Dit zouden zo'n 17 toestellen zijn. We hebben zeker een doolschakeringssysteem nodig en de mogelijkheid om meerdere lijnen te ontvangen. Ook willen we graag een offerte ontvangen voor wifi. Dank u voor een snelle reactie.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout.
We werken al jaren met een telefooncentrale met 4 telefoonnummers. Nu willen we een overstap gaan maken op VoIP. Graag een offerte van een telefooncentrale VoIP.
Telefooncentrale
Limburg
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Lummen.
Graag een offerte telefooncentrale voor 2 draagbare telefoons. Alvast bedankt.

Telefooncentrale voor bedrijf

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We kregen snel en veel reacties. Het was heel handig om de offertes allemaal samen te ontvangen..."

T. Van Calenberg

"Bobex is een goed en efficiŽnt systeem. Ik zou het opnieuw gebruiken. Het geeft een goed overzi..."

A. Goris


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.