Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor bank-kantoor: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor bank-kantoor-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Willebroek
We zouden graag meer informatie krijgen over een VOIP centrale. We hebben momenteel tussen de 20 en de 30 toestellen, ook draagbare, verdeeld over 2 verdiepingen . We hebben verschillende lijnen alsook faxlijnen. De directie zal beslissen met wie men verdergaat tegen eind november.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een rusthuis in Meise
We hebben een klein rusthuis met 18 bewoners. Ik zou daarom graag 20 toestellen aansluiten op een centrale. Er zijn geen bijzonder opties nodig.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zouden een prijsvergelijking willen maken met onze huidige centrale daar wij niet langer tevreden zijn over de werking hiervan. Gellieve in uw offerte duidelijk te vermelden hoeveel lijnen wij kunnen aansluiten op de centrale, welke opties er allemaal op mogelijk zijn en wat de meerkost is van deze opties. We hebben tussen de 15 en 20 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bank in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van vervanging bestaande telefooncentrale. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een woning in Oost-Vlaanderen.
Betreft particuliere woning. Verbinding met buitenwereld via Telenet abonnement. Ik wens via een centrale verschillende telefoontoestellen te plaatsen (op bureel, keuken , slaapkamer , living, ...) alsook mijn alarmcentrale via een analoge lijn te verbinden. Aantal telefoontoestellen maximaal 5. Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf
Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. We hebben 4 telefoontoestellen en 1 lopende. Ik wil graag zo snel mogelijk verandering van telefooncentrale. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een advocatenkantoor in Vlaams-Brabant.
We hebben een telefooncentrale bij Belgacom. We willen 5 telefoontoestellen aansluiten op de telefooncentrale. en 1 faxlijn. Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale updaten voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een telefooncentrale die 10ŗ12 jaar oud is en aan vervanging toe is. Graag een offerte van een telefooncentrale voor : 1 hoofdtelefoon met 5 toestellen om door te schakelen eventueel.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor zelfstandige in West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe telefooncentrale, momenteel klant bij Belgacom. Bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor bank-kantoren in Antwerpen
Wij hebben 3 kantoren met verschillende lijnen. Graag een voorstel voor een telefooncentrale. Bedankt.

Telefooncentrale voor bank-kantoor

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Makkelijke manier om verschillende offertes te ontvangen."

M. Remmery

"tevreden, snel aanbod ontvangen."

M. Maisin


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.