Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Telefooncentrale voip: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voip-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale te Merksplas
Wij hebben op dit moment een telefooncentrale maar willen een prijsvergelijking houden. Wij zijn nu klant bij Proximus. In totaal gaat het om 15 toestellen en 8 lijnen. Er is ook een alarmsysteem en faxlijn aanwezig.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een wachtpost in Herentals
Ik wens graag een offerte voor een centrale voor wachtposten voor huisartsen. Dit gaat over een centrale dispatching die telefoontoestellen zullen voorzien op drie verschillende plaatsen. Dit zullen er minimum 10 zijn. Het gaat over de vervanging van een huidige centrale van Belgacom waarop nu 5 toestellen staan. Ook noodzakelijk is VoIP, automatische doorschakeling naar gsm nummers en de mogelijkheid om extra lijnen te plaatsen voor faxapparaten , alarmlijnen, etc...
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is ter vervanging van onze oudere panasonic centrale. We zoeken nu een VoIP centrale waarop we in totaal een 15-tal toestellen wensen te plaatsen. Deze zijn verdeeld over 3 lijnen. Verder hebben we ook twee extra paar lijnen nodig voor fax en andere apparaten. Deze telefooncentrale dient ook vlot tussen de lijnen te kunnen doorschakelen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ekeren
Ik zoek een vervanging van een oudere centrale. hierop moeten zeker 5 tot 10 toetellen kunnen komen waarvan er ook draagbare toestellen zijn. Ook is een van deze lijnen een faxlijn. Ik wens zeker ook de mogelijkheid tot VoIP te bekijken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mechelen
We wensen onze oudere centrale van 10 jaar op te waarderen naar een VoIP centrale opwaarderen naar een voip centrale,. Hierop moeten een 7tal toestellen komen samen met , een alarmcentrale , twee faxtoestellen, 5 buitenlijnen en een frankeertoestel. Ook wensen we een centrale waar we ook via headsets kunnen doorschakelen. Momenteel gebruiken we een Belgacom centrale.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor ziekenwagendienst
Ik heb een ziekenwagendienst en ik heb meer lijnen nodig. Momenteel heb ik er 3. Als er meer mensen tegelijk bellen moeten die ook zonder problemen binnen kunnen geraken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een dokter in Turnhout
Op dit moment hebben we een sterk verouderde centrale van Belgacom. Ik wens nu graag een prijsvergelijking te maken met andere leverancier. Ik heb twee buitenlijnen die intern verdeeld worden over vier toestellen. Ik wens een centrale met interne doorschakeling. Verder mag u ook verdere informatie en een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Keerbergen
We hebben en bedrijf in oprichting dat vanaf maart/april actief in dienst zou gaan. Het gaat om de derde winkel in onze keten. We wensen in totaal 6 toestellen op deze centrale aan te sluiten. Een aparte offerte voor een voip centrale mag worden opgemaakt.
Telefooncentrale
Luik
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
Eind januari verhuizen we onze lokalen naar Lokeren. Hier zouden we een nieuwe telefooncentrale willen plaatse. Er moeten minsten 10 toestellen worden aangesloten. verder wensen we ook een faxlijn aan te sluiten. Naast een offerte voor de installatie hadden we ook graag een kostprijs voor een voip centrale ontvangen.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tesenderlo
Onze telefooncentrale is reeds 5 jaar oud . Voordat we ons contract verlengen wens ik eerst een prijsvergelijking door te voeren. Ik ben vooral benieuwd naar de VOIP voordelen. We hebben 80-90 toestellen en een 10-tal analoge lijnen. We wensen verder ook doodschakelmodule, wachtlijn en antwoordapparaat.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ravels
Ik zoek eigenlijk vooral een centrale waarop ik een internetlijn , faxtoestel , gewoon telefoontoestel en een bankcontact kan aansluiten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oostakker
Ik ben niet meer tevreden over mijn huidige telefooncentrale en zou daarom graag een prijsvergelijking doorvoeren. Ik heb een centrale met een vaste lijn, een faxlijn en een alarmlijn. Er staan in totaal 5 toestellen aangesloten op de centrale verdeeld over 3 verdiepingen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een dokter in Oost-Vlaanderen.
Ik ben een dokter gespecialiseerd in stressonderzoeken. Ik wil graag een offerte ontvangen van een telefooncentrale. Ik heb 4 vaste telefoontoestellen die ik wil aansluiten op de telefooncentrale.
Telefooncentrale
Limburg
Verandering van telefooncentrale voor dierenartsenpraktijk, Limburg
Onze huidige centrale past niet meer op de analoge lijn. Daarom zullen we binnenkort van centrale moeten veranderen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben sinds 2 jaar een telefooncentrale. We hebben daarbij 15 telefoontoestellen aangesloten. Graag een offerte van een telefooncentrale met VoIP. Vriendelijk bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een juwelier in Antwerpen.
We hebben al enkele jaren een telefooncentrale en willen die gaan vervangen. 7 toestellen zijn aangesloten aan de telefooncentrale. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mol.
Graag wil ik een offerte ontvangen van een telefooncentrale. We hebben nog geen telefooncentrale. Wel hebben we 5 telefoontoestellen die we kunnen aansluiten aan een telefooncentrale. Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een architectenbureau Antwerpen.
Ik wil graag een telefooncentrale plaatsen. Daarbij wil ik ook een 4tal telefoontoestellen aansluiten. Wat gaat het me kosten? Graag een offerte!
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een prijsvergelijking van telefooncentrale. Aan te sluiten telefoontoestellen : 5-9 Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik heb een bestaande telefooncentrale van het jaar 2000. Indien er een interessante promotie is voor vernieuwing van telefooncentrale wens ik in zee te gaan met een leverancier. Bedankt voor een offerte van telefooncentrale. Aantal telefoontoestellen : 4
Telefooncentrale
Limburg
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een telefooncentrale met 3 telefoontoestellen en 1 faxlijn? Wat gaat het me kosten? Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een telefooncentrale plaatsen. De telefooncentrale zal voor 12 telefoontoestellen gebruikt worden. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Antwerpen
Vervangen van telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een telefooncentrale dat moet vervangen worden. Ik wil 68 telefoontoestellen aansluiten aan de telefooncentrale. Graag een prijsvoorstel. alvast bedankt!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een 10tal telefoontoestellen. Ik ben benieuwd wat er op de markt is. Of er nog interessante voorstellen zijn voor mijn bestaande telefooncentrale. Graag een offerte.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een advocatenkantoor in Vlaams-Brabant.
We hebben een telefooncentrale bij Belgacom. We willen 5 telefoontoestellen aansluiten op de telefooncentrale. en 1 faxlijn. Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. Alvast bedankt.

Telefooncentrale voip

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima ! Dankzij Bobex kon ik snel offertes ontvangen van uiteenlopende leveranciers die ik ande..."

G. Van Risseghem

"Het is een goed systeem. Op die manier kan ik vergelijken voor ik beslis."

R. Goethals


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.