Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een praktijk in Kontich
De bestaande telefooncentrale van Belgacom . Deze is verouderd. Nu 5 toestellen maar we willen uit breidien naar 10. 1 idsl lijn. Toestellen in woning en praktijk.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale offerte voor regio Rijkevorsel.
We zoeken 2 vaste toestellen en 2 draagbare. Bestaande is via Inovaphone. Interesse in een nieuwe aansluiting. (geen vergelijking). Geen fax of alarm via huidige centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een vzw. We hebben momenteel 4 telefoontoestellen op een zelfde lijn maar wensen nu te kijken of de mogelijkheid bestaat deze over verschillende lijnen te spreiden met een nieuwe telefooncentrale. Opties tussen VoIP en Analoge centrale staan volledig open. Er staat ook een fax op de centrale.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Telefooncentrale te Gent
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale van Siemens (hierop is een alarm van de lift aangesloten). Er zouden 13 telefoontoestellen opgenomen moeten worden en wij gebruiken ook 13 interne telefoonnummers. Wij wensen offertes te verkrijgen voor een klassieke (analoge) telefooncentrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Aanvraag Telefooncentrale te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale (VoIP), en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij beschikken over 4 telefoontoestellen (die in de centrale opgenomen moeten worden) alsook 2 telefoonnummers. Op onze huidige centrale staat ook een faxlijn,en wij verkiezen opnieuw een VoIP-centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Aanvraag Telefooncentrale te Knokke-Heist
Wij zoeken een offerte voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale, en hier zouden een 4 tot 5 toestellen op aangesloten worden. Wij hebben 1 telefoonnummer, en wensen zowel offertes te ontvangen voor een klassieke centrale als een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Aanvraag Telefooncentrale te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale en wensen wij 4 toestellen op te nemen hierin. Wij beschikken over 1 telefoonnummer, en wensen offerte te ontvangen voor een klassieke analoge centrale alsook van een VoIP centrale (zodat wij het verschil kunnen afwegen).
VOIP telefonie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag VOIP telefonie te Wachtebeke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een telefooncentrale. Momenteel hebben wij geen telefooncentrale. Wij hebben 4 telefoontoestellen alsook 4 telefoonnummers, en zijn op zoek naar een offerte voor een Voip telefooncentrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
telefooncentrale voor een Hotel in Knokke
We zoeken een offerte voor een nieuwe telefooncentrale voor een hotel. Dit is voor zo'n 15 toestellen. momenteel gebruiken we een oude analoge centrale van Belgacom die direct contact zoekt met de algemene centrale. We zoeken hiervoor nu een praktischer en modernere oplossing. Zowel VoIP als analoog mag hiervoor bekeken worden. Er zijn verschillende lijnen onder andere ook 3 faxlijnen en momenteel hebben we 4 betaalterminals op deze telefooncentrale aangelsoten; maar deze kunnen eventueel ook op het internet komen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een wachtpost in Herentals
Ik wens graag een offerte voor een centrale voor wachtposten voor huisartsen. Dit gaat over een centrale dispatching die telefoontoestellen zullen voorzien op drie verschillende plaatsen. Dit zullen er minimum 10 zijn. Het gaat over de vervanging van een huidige centrale van Belgacom waarop nu 5 toestellen staan. Ook noodzakelijk is VoIP, automatische doorschakeling naar gsm nummers en de mogelijkheid om extra lijnen te plaatsen voor faxapparaten , alarmlijnen, etc...
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diksmuide
Momenteel hebben we vier toestellen maar we wensen ze uit te breiden naar 5 op onze nieuwe centrale. Onze oude centrale is immers totaal verouderd. We wensen deze toestellen op twee aparte lijnen, ook moet er een aparte faxlijn komen en tenslotte nog een voor de parlofoon. Ook de deuropening moeten we met deze centrale besturen. Graag een gerichte offerte voor deze centrale en verdere informatie over zijn mogelijkheden, zoal het automatisch doorschakelen naar gsm toestellen.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een vervanging van onze oudere centrale Dit is een EADR centrale van BKM. Ik wens op de nieuwe centrale een 10 tal toestellen te plaatsen op al zeker twee verschillende lijnen, mogelijk nog meer. Ook is er een aparte faxlijn. In optie mag u ook altijd een voorstel uitwerken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is ter vervanging van onze oudere panasonic centrale. We zoeken nu een VoIP centrale waarop we in totaal een 15-tal toestellen wensen te plaatsen. Deze zijn verdeeld over 3 lijnen. Verder hebben we ook twee extra paar lijnen nodig voor fax en andere apparaten. Deze telefooncentrale dient ook vlot tussen de lijnen te kunnen doorschakelen.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale vooor een bedrijf in Maaseik
Ik ben op zoek naar een nieuwe offerte om onze huidige 20 jaar oude centrale te vervangen. We hebben aan de balie 2 hoofdtoestellen en een 6-tal losse kantoren met elk een toestel, dus 8 toestellen in totaal. We hebben nu ook een GSMBOX maar ik weet niet of deze nog altijd nodig is. Verder staan er ook een aparte lijn op voor alarm en fax. We hebben enkel een simpel doodschakelsysteem nodig en een antwoordapparaat zonder keuzemenu.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Gent
We zijn op zoek naar een nieuwe VoIP centrale, ter vervanging van onze oudere Belgacom centrale. Het personeel werkt veel in buitenland en die internationale gsm-kosten willen we drukken met gebruik van softphone. Ons bedrijf is gevestigd op 2 sites. Een site heeft 5 telefoons nodig, andere site 12, er is één onthaal voor beide sites. Ook hebben we op beide sites nog een aparte faxlijn en een lijn voor de videotelefonie van de deurbel. Bedrading is niet nodig.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Beerse
Momenteel huren wij een telefooncentrale Forum 525 met 2 ISDN-lijnen met 4 beschikbare telefoonlijnen waarop 8 toestellen zijn aangesloten. Onze huidige telefooncentrale is Belgacom. Alvast bedankt voor uw prijs offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Knokke
Dit is voor de vervanging van een oudere Belgacom centrale. We wensen hierop zeker een 4 tal toestellen en een aparte faxlijn erop aan te sluiten. Naast antwoordapparaat, wachtlijn met muziekje en uiteraard doodschakelmodus zijn er geen andere vereisten behalve een degelijk en gebruiksvriendelijk centrale.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefoonccentrale voor een vzw in Sint-Niklaas
We zoeken een automatisch doorschakelsysteem voor een gsm-nummer dat tussen vaste tijdstippen doorgeschakeld wordt naar een ander gsm nummer. Dit nummer varieert per dag. Buiten deze tijdstippen moet een voicemail actief zijn. Graag zouden we het systeem zelf willen beheren, omdat telefoonnummers nogal eens wisselen. Graag de mogelijkheden met bijbehorende kosten. 7 tal telefoontoestellen, elke dag naar een ander.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heist op den Berg
Graag een offerte voor een telefooncentrale. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Heist op den Berg en zouden graag een telefooncentrale willen die in de buurt is gevestigd. Het gaat hier om 9 toestellen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige verouderde Belgacom centrale. We wensen een centrale waarop een minimum van 8 toestellen kan worden op geplaatst over 4 aparte lijnen , waarvan een faxlijn. We wensen een centrale voor onderling doorschakelen, keuzemenu, wachtlijn, ... Graag een gerichte offerte en ook meer informatie over de kostprijs en eventueel onderhoud.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kontich
Momenteel maken we gebruik van een zeer oud systeem dat niet meer aan onze wensen voldoet. We zijn momenteel bezig met verbouwingen en in deze vernieuwde kantoren wens ik een nieuw systeem te plaatsen. We hebben een centrale nodig voor minimum 20 toestellen, verdeeld over twee verdiepingen. Verder ook nog aparte lijnen voor fax en alarm. Ook wensen we dat de klanten een keuzemenu hebben, een antwoordapparaat met wachtlijn en dat wijzelf onderling kunnen doorschakelen naar zowel vaste als mobiele lijnen Graag een uitgebreide offerte voor plaatsing eventueel met onderhoud. Installatie gepland binnen 4 tot 6 maanden.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kalken
Momenteel hebben we een 10 jaar oude centrale. Nu was ik op zoek naar prijsoffertes voor een modernere centrale met 7 toestellen; Belangrijk is dat de centrale vlot bedienbaar is, makkelijk kan doorschakelen tussen interne posten en buitenlijnen, ook tussen gsm's, en dat de telefoontoestellen een display hebben om te kunnen zien wie belt. Momenteel hebben we 7 toestellen op 2 lijnen en een aparte faxlijn. Graag een gericht offerte en verdere informatie over een geschikte centrale.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Merchtem
We wensen een centrale die compatibel kan zijn met de panasonic centrale van onze vestiging in Nederland. Details kunnen we u na telefonisch contact meegeven. Op onze centrale staan er 12 toestellen en een analoge lijn die eventueel weg zal gaan. Ik wens ook een offerte voor syp tracking en VoIP . Graag een snelle reactie op 15/04 moet de uiteindelijke beslissing vallen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een dokter in Turnhout
Op dit moment hebben we een sterk verouderde centrale van Belgacom. Ik wens nu graag een prijsvergelijking te maken met andere leverancier. Ik heb twee buitenlijnen die intern verdeeld worden over vier toestellen. Ik wens een centrale met interne doorschakeling. Verder mag u ook verdere informatie en een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Leuven
Momenteel hebben we een telefooncentrale waarop een 6-tal telefoontoestellen op zijn aangesloten. Deze is echter te klein en daarom zouden we graag willen overschakelen op een telefooncentrale waar we 10-12 toetellen, op kunnen aansluiten. We wensen ook graag een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een VOIP centrale.

Telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Niets op aan te merken!!"

L. Hendrickx

"De service is heel stipt en duidelijk - bedankt."

B. Hannosset


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.