Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Telefonisch prospecteren: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefonisch prospecteren-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Kalken
Ikzelf ben de medebeslissingnemer in dit project. Onze target bestaat vooral uit bedrijven actief in de machinebouw en industrie. We wensen zelf de database aan te bieden , maar hierin zit nog niet de contactpersoon van deze bedrijven die we willen bereiken. In de eerste plaats zal het gaan over bedrijven binnen Nederlandstalig Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afnemen van enquêtes
We hebben een lijst met telefoonnummers, we hebben meer telefoonnummers dan mensen die er moeten gecontacteerd worden. De bedoeling is dat van begin tot tot einde afgelopen wordt. Er dient ook een afspraak gemaakt te worden om de enquête. af te nemen. Deze dient dan in tweede instantie ook telefonisch te gebeuren. Scenario en webformulier zijn beschikbaar.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Teleprospectie en afspraakplanning voor een bedrijf in Ramsdonk
Graag een offerte voor leadgeneration en afspraakplanning. Ik wens training en coaching aan te bieden aan bedrijven in Vlaams Brabant en Antwerpen. Enkel Nederlandstalige leads. Ik heb zelf een database er beschikking maar wens ook een offerte te ontvangen voor het gebruik van uw eigen database.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Afspraakplaning voor beginnend bedrijf, Sint Niklaas
Wij zijn een beginnend bedrijf actief in marketing en advertising. Binnen 3 weken zullen we volledig van start gaan. Daarom zoeken we nu een bedrijf om onze afspraakplanning op te nemen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Klanten werving voor internationale schuldinvorderingen, incasso- & debiteurenbeheer
Call center gezocht voor klanten werving, tussen de 500 à 2.000 contactpersonen. Budget: tussen de 1.000 en 5.000EUR. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie bij schoonheidsinstituten
Als onderzoek- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van medische en cosmetische oplossingen voor permanente ontharing en huidverjonging zijn we op zoek naar een call center, en dit voor het verkopen van ledlicht apparatuur aan schoonheidsinstituten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Telesales voor IT bedrijf in Menen
Prospectie naar bedrijven met meer dan 50 werknemers. (Grotere KMO, multinationals, banken, leasingmaatschappijen, constructeur e.d. Ons bedrijf doet aankoop, verkoop en verhuur van gebruikte hardware. D.w.z., als bedrijven hun oude computerpark vervangen, dan zijn wij geïnteresseerd om de vervangen toestellen over te kopen. Dit gaat om servers, pc's, laptops, printers, kopiemachines, telefonie, networking, ... Daarnaast verzorgen wij ook de rollouts (d.w.z. dat onze mensen de plaatsing van nieuwe toestellen met overname van de oude kunnen verzorgen). Wij hebben ook een dienst Datacleaning met attesten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Prospectie voor IT bedrijf in Antwerpen
Als IT bedrijf hadden wij graag geweten wat het ons zou kosten indien wij een externe dienst zouden inschakelen, dit voor het prospecteren via een specifieke vragenlijst, eventueel genereren van afspraken indien de klant dat wenst. Graag een offerte voor een telemarketing formule. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Abonnementenverkoop voor telecombedrijf in Leuven
Wij zijn een webshop die losse gsm-toestellen met daarbij ook abonnementen verkoopt (telecom sector), voorlopig werken wij uitsluitend met Telenet. Graag een call center voor abonnementenverkoop (telecom sector) op basis van no cure no pay. Vroeger hebben wij al iets gelijkaardigs geprobeerd en dit had vrij veel succes, wij zijn toen gestopt aangezien we met iets nieuws zijn begonnen maar nu zijn we aan het overwegen om dergelijks terug te beginnen. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Lead generation voor informaticabedrijf te Antwerpen
Graag bedrijf voor lead generation. Wij hebben het al meermaals geprobeerd maar geen al te groot succes, dus we zijn er wat sceptisch tegenover. Graag had ik willen weten wat jullie doen, manier waarop jullie het doen, tarieven, e.d. Alvast bedankt om mij eens te contacteren zodat wij dit even samen kunnen gaan bekijken.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Telesales project callcenter
Checken van data in lijst en indien nog geen klant proberen een order te laten plaatsen (telesales), die dan geleverd wordt door een extern leverancier. Graag contact en offerte callcenter hiervoor. Eigenlijk zowel datacleaning als telesales.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telefonisch prospectie
Telefonische prospectie onder het principe no cure no pay.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie callcenter, betaling per afspraak, no cure no pay callcenter
Een call centrum die betaling per afspraak hanteert.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten
Wij zijn een groep van onafhankelijke Herbalife distributeurs. Ons werk bestaat erin dat we allemaal enkele klanten hebben en daarlangs een constante rekrutering ter uitbreiding van ons netwerk van distributeurs. We hebben een online supportsysteem uitgebouwd waardoor het mogelijk is van medewerkers met enkele uren per week een mooi extra inkomen te laten op te bouwen en dit volledig van thuis uit. Via Facebook en Google Adwords advertenties hebben we heden reeds leads tegen €10/stuk van kandidaten met interesse in een zakelijke mogelijkheid. We laten hen een vragenlijst invullen op www.serieusinkomen.be en zo komen leads bij ons binnen. Hoe we nu werken is dat ons team die kandidaten uitnodigt naar een online presentatie. Een bedrijfspresentatie met alle info wordt via webinar gegeven. Nieuwe medewerkers (distributeurs) worden zo doorgeselecteerd, ingeschreven in het netwerk en ingeplugd in het opleidingssysteem. Onze vraag was nu of teleprospectie een goede manier zou zijn om nieuwe kandidaten te vinden voor ons thuiswerk. Cold calling dus. Vragen of ze interesse hebben in een extra inkomen van thuis uit (met passief inkomen enz..) De leads zouden dan ook gewoon uitgenodigd worden naar een online bedrijfspresentatie. Doelgroep is eigenlijk zowel particulier als zelfstandig, maar ik zou beginnen met enkel zelfstandigen i.v.m serieuzer en meer zakelijk ingesteld. Mailings naar zelfstandigen i.v.m de zakelijke mogelijkheid bleken leads met veel meer serieuze kandidaten te genereren. Het gaat dus enkel over het binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten. De verdere afhandeling wordt door onze medewerkers gedaan. Zoals reeds vermeld hebben we nu vele leads aan €10/stuk. Zouden jullie daar met teleprospectie onder kunnen geraken? Indien wel, dan zal ons maandelijks budget steeds hoger zijn. Graag gewoon vrijblijvende info i.v.m prijzen. Bijvoorbeeld prijs per gecontacteerde persoon. Eventuele schatting van wat ongeveer te verwachten is op basis van jullie ervaring. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 à 2 dagen/week.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Telemarketing actie
Graag informatie en een offerte voor een telemarketing actie in de Recruitment & Selection sector.
Teleprospectie & afspraakplanning
Henegouwen
Maandelijkse dansbuffet
Wij organiseren maandelijks een dansbuffet aan €39 van 12u tot 18u. Wij zijn recent daarmee gestart en hebben nu een 25 à 30 bezoekers, we hebben een capaciteit tot een 250 personen en zouden dat graag ingevuld zien.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
We hebben nog geen ervaring maar overwegen teleprospectie-campagnes. Indien eerste batch succesvol herhalen we dit uiteraard. We hebben niet de capaciteit om dit zelf te doen, vandaar. Graag contact & info. 'Product' zijn IT-diensten.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Nemen van een eerste kwalitatieve afspraak
Gezocht: telemarketeers die een eerste afspraak voor ons kunnen regelen. Adressen/telefoonnummers worden uit telefoonboek of online gehaald. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Telesales
Outbound calling - met hoge commercial skills en soft skill gericht. Wij zijn volop bezig met databanken te vinden zodat deze mensen (zowel particulieren als bedrijven) kunnen worden opgebeld. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Verkopen van wijnen
Als importeur van wijnen denk ik er aan om mijn wijnen bekend te maken via een assortiment van een mix van wijnen aan particulieren. Het callcenter zoekt deze voor mij en schrijft de bestellingen op. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Steunen van binnenlandse projecten
Wij willen de armoede in ons eigen land eens grondig aanpakken. 2011 is het jaar van de vrijwilligers. Maar die zijn moeilijk te vinden. Wij willen binnenlandse projecten steunen en realiseren om zoveel mogelijk armoede tegen te gaan. Ten eerste zijn wij op zoek naar vrijwilligers, ten tweede willen wij de mensen een sticker te koop aanbieden (een gift) aan de prijs van minimum 5€. Met deze actie willen wij geld inzamelen om ons humanitair doel te doen slagen. Mensen kunnen ook lid worden van onze organisatie. Wij zouden dit jaarlijks afsluiten met een grote benefiet met talloze artiesten. Armoede?....er is een weg terug. Wij richten ons niet tot buitenlandse rampen (met respect), maar wij richten ons op ons eigen land. Want hier zijn er tienduizenden mensen die onder de armoedegrens leven. Onze nieuwe website is in opmaak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling
cold calling: bij bedrijven tussen 5 en 100 werknemers afspraken vastleggen voor ons salesteam bestaande uit 3 commercials. Wij beschikken over een database bestaande uit zo'n 3.000 contactpersonen. Alvast bedankt.

Telefonisch prospecteren

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Correcte dienstverlening"

K. Dequinnemaere

"Bobex is een efficiënt en effectief platform om leveranciers te kiezen. Het is wel aan te rade..."

W. Bauwens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.