Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefoniesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Telefoniesysteem-voip telefonie

Ontvang nu meerdere offertes: VOIP telefonie



Offerte aanvragen-voip telefonie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
VOIP telefonie
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zaak te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor 2 toestellen, nu via Sonal. Net verhuisd naar nieuwe locatie, geen idee van andere type lijnen.
VOIP telefonie
Oost-Vlaanderen
offerte voor Telefooncentrale
Beste, Wij hebben momenteel een analoge centrale met een 30tal toestellen en verhuizen naar een pand met een Cisco UC500 met 25 toestellen. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe partner. Is het mogelijk van met mij contact op te nemen om een afspraak en een offerte te maken ? Alvast bedankt, C. Jacobs
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
VOIp centrale voor een bedrijf in Oostende
We werken met Telenet en hopen dat onze telefoonrekening via VOIP wat naar beneden gaat. Ikzelf ben de raadgever die als opdracht heeft deze offertes voor te leggen aan de directeur. Na vergelijk van de leveranciers wensen we zo snel mogelijk over te stappen op dit telefoniesysteem. Hierop zullen 25-30 toestellen op worden aangesloten, een faxlijn en een videotelefonielijn voor de toegang. Naast bellen op het internet wensen we ook een antwoordapparaat, onderling doorschakelen en doorschakeling naar gsm's.
VOIP telefonie
Oost-Vlaanderen
Voip centrale voor een bedrijf in Ertvelde
Het is de bedoeling 1 telefoniesysteem te hebben over onze 3 kantoren heen die op verschillende locaties gevestigd zijn : Evergem , Ertvelde en Wondelgem. Graag info over leverancier die ook de nodige ondersteuning biedt bij levering om gebruik van het systeem uit te leggen !In totaal moeten er minstens 11 toestellen worden aangesloten. Ook moeten er 3 faxlijnen en in twee vestigingen ,Ertvelde en Wondelgem, deurtelefonie op aangesloten worden.

Telefoniesysteem

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen.

De werking van VoIP telefonie is heel simpel. Alle oproepen verlopen via een IP-adres. Oproepen gebeuren dus enkel nog via het internet. Toch is het met internettelefonie mogelijk naar een gewoon telefoonnummer te bellen. Bovendien kan je gewoon je huidig oproepnummer behouden.

Maar het belangrijkste voordeel van VOIP-telefonie moet toch wel zijn dat je er bijna gratis mee naar het buitenland kan bellen. Voor internationale bedrijven die dus ook vaak internationale oproepen moeten behandelen en maken is VOIP-telefonie dan ook bzijzonder handig. Moet u regelmatig naar Nederland, Duitsland of Frankrijk bellen? Dan is VOIP-telefonie de oplossing voor uw bedrijf. Verglijk daarom verschillende softwaretoepassingen en ontdek de vele voordelen van VOIP voor uw onderneming.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-voip telefonie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg snel verschillende en sterk uiteenlopende aanbiedingen waardoor ik als leek de kans k..."

M. verhoeyen

"Over jullie service ben ik zeer tevreden. Ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg snel antwoord..."

J. Deprez


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.