Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Tassen: Ontvang snel meerdere gratis offertesTassen-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Tassen
Graag een offerte voor tassen, liefst recycleerbaar. Grootte: ongeveer 35 cm bij 23 cm. Graag had ik geweten per welke minimum hoeveelheid te bestellen. Bij eventueel akkoord zouden wij ons logo in quadri doorsturen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een reportagefotograaf gevestigd in West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Verpakkingsbedrijf te Lier zoekt degelijke koffiemachine
Wij hebben al veel problemen gehad met de koffie-automaten die we tot nu toe hadden, allemaal van Douwe Egberts. Vaak kapot. Misschien een verkeerd type dus ook graag nog aanbod van DE, of ook graag van andere leveranciers.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie-automaat voor brommerwinkel te Antwerpen
We willen graag een automaat met onder andere een lekkere koffie verkeerd of café latte, grote tassen of bekertjes.
Koffiemachine
Brussel
Hoofdzetel hotelketen te Brussel zoekt koffiemachine met grote capaciteit
Wij zoeken een automaat die zowel tassen als hele thermossen kan vullen. Bedankt voor uw aanbod.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Huren van koffieapparaat voor reclamebureau te Vlaams Brabant
We zijn op zoek naar een koffieapparaat om te huren. We kiezen resoluut voor koffiebonen, die dan in de machine gemalen worden. Per maand verbuiken wij 6-10 kg bonen. We hebben graag een machine met verschillende opties (koffie zwart, koffie met melk, espresso,...).
Koffiemachine
Antwerpen
Verschillende koffieautomaten voor meer dan 500 gebruikers, bedrijf te Antwerpen
We hebben een koffieautomaat nodig per afdeling: - 1 afdeling met 240 werknemers +20 bezoekers - 2 afdelingen met 50 medewerkers - 1 afdeling met 100 medewerkers - 1 afdeling met 25 medewerkers + 20 bezoekers Een koffieautomaat (2 ex) voor ons vergadercentrum waarmee potten thermossen kunnen gezet worden voor 20 tassen.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Katoenen tassen
Voor een klant ben ik op zoek naar (katoenen) zakken die voorzien kunnen worden van een print in 4 kleuren. De klant draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en wenst dat de zakken uit katoen of een ander duurzaam materiaal bestaan. Het zou gaan om een 1.000 tot 2.000 zakken. De zakken mogen de vorm hebben van een boodschappentas of een schoudertas (met dus een flap om de zak dicht te maken), zolang er maar een print op kan met het logo van de klant. Bobex kwaliteitscontrole: De afmetingen van de zak zijn ook niet vastgelegd, wel is er een minimumvereiste dat er brochures, bladen,.. van A4 formaat in passen. Mocht er een product in uw gamma voldoen aan deze vereisten, is een offerte altijd welkom.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Gepersonaliseerde koffietassen
Ik heb een aanvraag van een klant om 116 koffietassen te bestellen waarbij elke tas bedrukt is met een verschillende naam (van de verschillende werknemers). Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 2340 Beerse. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Draagtassen (plastic) voor beurs
Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat bedrukte plastiekzakken kan leveren. De zakken moeten oranje zijn en worden langs 2 zijden bedrukt in het wit Aantal: 1000 exemplaren Bobex commentaar, op 16/09/2008: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Uiterste leverdatum: 29/9/2008. Bedankt voor uw spoedige prijsofferte.

Tassen

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden van Bobex, 4 van de 5 leveranciers hebben mij gecontacteerd."

R. van molle

"Interessante service. Intussen heb ik enkele dakwerkers gecontacteerd via Bobex."

M. cuffez


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.