Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tankstations: Ontvang snel meerdere gratis offertesTankstations-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Kortsesem
Momenteel gebruiken we een tankkaart voor 3 lokale sations. Nu zoek ik een tankkaart waarmee ik verschillend tankstations kan aandoen. Dit is v voor een vrachtwagen en een terreinwagen. Beide op diesel.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Noorderwijk
1 voertuig. Dit is een diesel bestelwagen. Dagdagelijks vooral lokaal actief in de grensstreek met Nederland. Momenteel heb ik een dats tankkaart. Ik ben vooral niet blij met de huidige spreiding van deze tankstations.
Tankkaart
Vlaams Brabant
tankkaart in Wilsele
Beste, Wij zoeken 2 kaarten. We tanken beide diesel. Nog geen kaarten voor deze onderneming. Kan u mij bellen samen met een mooie offerte. Mvg,
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Gent
We weten momenteel nog niet of we verder gaan met het huidige bedrijf of we een nieuw opstarten . Hiervoor heb ik momenteel bedrijf in oprichting genoteerd. In elk geval maken we nu gebruik van een tankkaart van shell. Omdat deze te veel beperkt zoeken we nu een offerte voor een multi merken kaart waarbij we verschillende tankstations kunnen aandoen. Dit voor 3 diesel personenwagens.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Hechtel Eksel
Ik doe deze aanvraag op naam van mijn man die een zelfstandige is. We gaan een nieuw pand huren waardoor we nu een offerte zoeken voor een tankkaart voor tankstations in de buurt. We maken momenteel gebruik van een personenwagen en een vrachtwagen. Beide rijden op diesel.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Laarne
Ik wil graag 2 tankkaarten voor diesel personenwagens. Heb nog geen tankkaart gehad en ben vooral actief in BE.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Brasschaat
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 4 tankkaarten voor 4 voertuigen (1 Lichte vracht dat op benzine rijdt en 3 personenwagens die op diesel rijden). Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Wij hebben momenteel geen tankkaarten (wij hebben wel afspraken met lokale tankstations). Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Gent
Ik ben een zelfstandige in hoofdberoep en heb een eigen bvba. Hiervoor zoek ik een offerte voor een tankkaart. Dit zal voor 3 voertuigen zijn. Allemaal personenwagens waarvan 2 diesels en 1 benzine. Vooral lokaal in Oost -Vlaanderen actief, woon en werkverkeer. Momenteel heb ik geen voorkeur voor een bepaald merk van tankkaarten en een multimerken kaart. Ik zoek vooral verschillende offertes voor een vergelijking tussen de verschillende tankstations.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Nieuwpoort
Dit is een aanvraag voor 12 tankkaarten . Deze zullen benuttigd worden door 5 personenwagen , 7 bestelwagens en 2 vrachtwagens. Grootste deel rijdt op diesel op 1 benzine na. Momenteel hebben we een tankkaart van PMO maar eventueel zouden we wensen over te stappen op een tankkaart waar we meer merken op kunnen combineren. Een tankkaart dat merkgebonden is behoort ook tot de mogelijkheden, op voorwaarden dat we kunnen rekenen op een goede spreiding in West Vlaanderen van de beschikbare tankstations.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaarten voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel zijn we aangesloten bij esso. Door verschillende problemen verkies ik ervoor een andere leverancier te zoeken. We hebben zeker zo'n 35 kaarten nodig voor voornamelijk personenwagens. Zowel diesel als benzine. Graag offerte voor merkgebonden tankkaarten als een tankkaart die ons mogelijk stelt 2 of meerdere merken van tankstations te vergelijken.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart voor een zelfstandige in Laakdal
Dit is voor een 3 tal personenwagens, 1 is diesel en de andere twee benzine. Ik doe met 1 wagen zo'n 45.000 km jaarlijks. De twee andere doen tussen de 10.000 en de 20.000 km. Momenteel gebruik ik een kaart van lukoil , maar omdat er weinig tankstations zijn wens ik graag met andere leveranciers te vergelijken.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart voor een advocaat in Braschaat
Dit is voor 1 benzine personenwagen. De verplaatsing zijn voornamelijk provincie Antwerpen. Maar op regelmatige basis zijn dit ook verplaatsingen over de rest van Vlaanderen en Brussel en , eerder uitzonderlijk, Nederland. Graag een offerte voor zowel enkele merkgebonden kaarten als eventueel tankkaart om meerdere merken te combineren.
Tankkaart
Limburg
tankkaarten voor een bedirjf in dilsen stokkem
Deze tankkaarten zijn bedoeld voor ons bedrijf in Nederland. We zoeken nu vooral een systeem waarbij we bij verschillende tankstations kunnen tanken. In totaal zijn het ene slordige 25 tankkaarten waarvan 6 voor bestelwagens, de rest zal gebruikt worden door gewone personenwagens. We verbruiken in totaal zo'n 70.000 l brandstof.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Wilrijk
Ik heb 2 tankkaarten nodig. Wij rijden regelmatig met de cabinet. De auto's rijden op diesel. We tanken regelmatig in BelgiŽ. Af en toe werken we ook in Nederland. We wensen echter ook de mogelijkheid te bekijken van Nederland zijn. We wensen het netwerk, de prijzen & voordelen te bekijken. De aantal kilometers of de liter tank varieerd aan ons aangenomen werfen. Schat ongeveer Ä120.- wekelijks aan tank kwijt zijn. Ik tank meestal (80%) bij de Esso en 15% bij de Shell. En heel soms bij een willekeurige tankstations.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Retie
Ikzelf ben de medebeslissingsnemer in deze aanvraag. We wensen graag een offerte voor verschillende tankkaarten, bij voorkeur met de mogelijkheid voor verschillende tankstations aan te doen. Deze zullen in prijs en kwaliteitscontrole worden bekeken tov onze huidige total tankkaart. Dit is voor 12 personenwagens met een totaalverbruik van 26.000l jaarlijks. Voornamelijk diesel en in mindere mate benzine.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankaart voor een bedrijf in Dendermonde
Momenteel 2 tankkaarten nodig voor 2 personenwagens & een motor vespa (voor zelfde persoon als een van de wagens). De auto's rijden op diesel. We tanken overwegend in BelgiŽ, we wensen echter ook de mogelijkheid te bekijken in het buitenland zijn. We wensen het netwerk, de prijzen & voordelen te bekijken. Per voertuig verbruiken we ongeveer 150Ä per maand.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaarten voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel hebben wij 41 tankkaarten in gebruik. We wensen nu echter een prijs en kwaliteitsvergelijking met andere leveranciers. Deze zijn bedoeld voor personenwagens en bestelwagens van vertegenwoordigers en technici die niet op het tankstation van de hoofdzetel kunnen tanken. Brandstofverbruik: 90.000l diesel per jaar
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Oud Turnhout
Momenteel hebben we een voertuig. in de nabije teoekomst zijn we echter van plan er nog meer aan te schaffen. Graag hadden we alvast voor deze personenwagen, gericht naar 8 personen, een tankkaart op te vragen. Graag een systeem dat ons in staat stelt om bij verschillende tankstations te gaan. We zijn actief in voornamelijk provincie Antwerpen. Deze wagen is een diesel en moet om de 2 weken minstens eenmaal tanken.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor bedrijf in Kortrijk
Graag een offrete voor een 35-tal personenwagens en een 10-tal lichte vrachtwagens. Deze verplaatsen zich vooral over heel BelgiŽ. We zouden graag overstappen op een tankkaart waarmee we verschillende aangesloten tankstations kunnen doen. Ons verbruik op jaar basis is zon 160 000 l diesel.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankaart voor een bedrijf in Perk
Deze tankkaart is bedoeld voor 2 tankkaarten voor 2 bestelwagens. Ik wens niet gebonden te zijn aan een type van tankstation. Momenteel maak ik gebruik van ING, maar omdat deze met deze service stoppen op het einde van het jaar zoek ik nu nieuwe leveranciers. Deze bestelwagens rijden op diesel en verplaatsen zich over heel BelgiŽ.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Mechelen
Ons huidige Verbruik van diesel van +/- 7000lit. per kwartaal. Ik wens deze tankkaarten te gebruiken voor 10 bedrijfswagens, personenwagens . Momenteel maken we gebruik van een KBC brandstofkaart die ons in staat stelt om bij verschillende tankstations te tanken. Deze stoppen echter tegen het einde van dit jaar en daarom zoek ik offerte voor vergelijkbare tankkaarten, om zo te beslissen met wie we wensen verder te gaan.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Ramsel
We wensen graag een alternatief te vinden voor onze huidige leverancier, lukoil. Daarom hadden we graag een prijsvergelijking doorgevoerd met andere providers van tankkaarten. We hebben een zeer uitgebreid wagenpark , met zowel vrachtwagens, bestelwagens als personenwagens, en wensen daarom zeker een offerte voor 14 tankkaarten. Deze voertuigen hebben een groot verbruik en zijn actief over heel BelgiŽ. Graag zeker ook vermelden in de offerte bij welke tankstations in de streek we terecht kunnen.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in de Panne
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. Momenteel maken we gebruik in een tankkaart van Banksys; maar aangezien deze zullen stoppen aan het einde van het jaar gaan we nu op zoek naar een andere oplossing. We wensen 2 kaarten te gebruiken voor personenwagens. Deze zullen verplaatsingen hebben over heel BelgiŽ. Een zal veel in de regio de panne worden gebruikt; een andere in de regio rond Bree. Graag dus een tankkaart dat actief is bij tankstations in beide omgeving.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bvba in Hoepertingen
Het is noodzakelijk dat we de kilometerstand kunnen ingeven. Momenteel hebben we een twee tal voertuigen, personenwagens, maar het is mogelijk dat we later nog uitbreiden. we zijn actief in de thuisverpleging. Verplaatsingen vooral in de regio Sint-Truiden, Zuid Limburg.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor bedrijf in Kuurne
Wij hebben nu tankkaarten bij Shell en zouden graag een prijsvergelijking willen van andere spelers. Nu hebben wij voor meerdere vestigingen 130 tankkaarten nodig. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Tankstations

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Correcte communicatie van Bobex, alles is prima verlopen!"

L. Muermans

"Ik ben heel tevreden van Bobex en zal in het vervolg zeker nog gebruik maken van jullie dienste..."

K. Dehenau


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.