Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tankstation: Ontvang snel meerdere gratis offertesTankstation-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Vlaams Brabant
tankkaart voor een bedrijf in Tienen
Ik heb een horecazaak met 1 diesel personenwagen. Momenteel heb ik een tankkaart bij Total, maar omdat dit een van de duurste tankstations is wensen we nu prijsvergelijking te doen met andere leveranciers.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor zelfstandige
Ik was vroeger bediende en ben sinds kort van start gegaan als zelfstandige. Ik had graag een multistation-kaart, waar ik ook nog kan besparen op de brandstofkosten. U kan mij bereiken op mijn GSM.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaarten in Keerbergen gezocht voor schildersbedrijf
Voor ons schildersbedrijf zoeken we op zijn minst 2 kaarten. Deze zullen zowel diesel als benzine tanken. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Zedelge
2 wagens ,een diesel bestelwagen en een benzine personenwagen. Nu gebruik ik een plaatselijk tankstation. Ik zoek nu een tankkaart die een betere spreiding geeft alsook maandelijkse facturatie voor de boekhouding.
Tankkaart
Brussel
Tankkaarten voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een verder vergelijking van de markt te doen. Momenteel hebben we Shell tankkaarten maar we wensen eventueel naar een andere leverancier over te stappen. We hebben zo'n 25-26 tankkaarten nodig voor personenwagens. Deze zullen verplaatsingen doen over heel BelgiŽ, en dan in het bijzonder Brussel, de twee Brabants en West-Vlaanderen.

Tankstation

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede dienstverlening, zeer nuttig voor wie een aangepaste firma zoekt"

A. De'Calf

"Super"

D. Staelens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.