Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Talenkennis: Ontvang snel meerdere gratis offertesTalenkennis-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht Frans - Nederlands
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor de vertaling van een werkdocument i.v.m. golfsport van het Frans naar het Nederlands. Grootte van de vertaling: 3,5 pagina's A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een Vlaamse Vereniging voor Golf vzw gevestigd in Vlaams-Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling NL>Italiaans
Ik ben op zoek naar een vertaler voor een beŽdigde vertaling Nederlands naar Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/03/2009: De klant wil een contract van 1706 woorden laten vertalen. Bedankt voor uw snelle reactie met prijsofferte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Tolk Nederlands-Engels en Tolk Nederlands-Frans
Namiddag met verschillende sprekers en het Nederlands en het Engels. Het Engels moet in het Nederlands en Frans worden vertaald, het Nederlands in het Frans. We hebben de tolken nodig van 13u tot 17u in april '09 in Kortrijk. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/02/2009: Bedankt voor een offerte voor te vertolken op een zondag, 24 april.
Vertalingen
Brussel
Vertaling van een brochure
Het betreft een brochure om laaggeletterden en anderstalige allochtone vrouwen uit te leggen wat het bevolkingsonderzoek inhoudt, waarom het belangrijk is om deel te nemen en hoe ze het kunnen doen. Deze is reeds gemaakt in het Nederlands inclusief lay-out en dient te worden vertaald, eventueel met enkele noodzakelijke aanpassingen voor de lay-out. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/11/2008: De brochure dient vertaald te worden in het Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Russisch en Turks. Het te vertalen document bevat ongeveer 728 woorden. De tekst die vertaald dient te worden, kan u terugvinden in de bijlage.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is the best!"

P. Winten

"Prettig. Het scheelt een hoop zoekwerk en er reageren ook bedrijven waar je via google niet dir..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.