Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

T-shirts bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesT-shirts bedrukken-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- én achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Gele jasjes en/of hesjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van gele jasjes en/of hesjes met op achterkant in zwarte druk onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een aantal van +/- 200 stuks.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes voor kinderen
Wij zijn op zoek naar fluohesjes voor kinderen met het logo van de school op gedrukt. Het zou gaan over een aantal van ongeveer 500 hesjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze basisschool.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Offerte warme sweaters
Wij zijn op zoek voor bekendmakingsacties op jongerenevenementen: warme sweaters met ons logo erop. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor 15 kwalitatieve sweaters voor deze vereniging uit Brugge.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte 8 truien
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 8 truien. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte degelijke regenjas
We zijn op zoek naar een degelijke regenjas om aan te doen met een klantenevent. Kleur: blauw Bedrukking: wit (enkel vanachter) Bobex kwaliteitscontrole: Aantal: ongeveer 25 (verschillende maten, ook XXXL nodig). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Truien en t-shirts
Graag uw offerte voor truien en t-shirts. We zoeken niet de traditionele truien, maar deze met iets extra: fluo trendy groen,... Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Limburg
Offerte voetbaltruitjes
Wij zijn op zoek naar een textielgroothandel die ons Nike voetbaltruitjes kan leveren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukkerij. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant.
Promotiekledij
Antwerpen
Geborduurde hemden en blouses
Ik ben op zoek naar hemden en blouses, liefst van het merk Oxford, geborduurd met ons logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 20-tal in verschillende maten, blouses en hemden samen.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Loop t-shirts
Ik ben op zoek naar turquoise loop t-shirts, korte mouwen met zwarte opdruk. man 5 M en 10 L vrouw 5 S en 10 M Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 30 exemplaren met logo opdruk voor- en achteraan.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukken T-shirts met logo, naam + adres
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van witte kinder t-shirts met daarop het logo, naam en adres van de school. Afmetingen van tekst en logo: 13cm x 13cm op de voorzijde (ongeveer in het midden) gemiddeld 8cm van de nekboord af. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een basisschool gelegen in de provincie Limburg. Graag een gedetailleerde offerte, reageren kan rechtstreeks via e-mail of telefoon, vragen naar Philomène of Dilek. Met dank.
Promotiekledij
Brussel
Loop t-shirts met bedrukking en aflevering
Wij zijn op zoek naar technische loop T-shirts, in mannen en vrouwenmodel. We zoeken witte T-shirts die adv sublimatie bedrukt kunnen worden. Aantal nodig: gemiddeld 40 vrouwen t-shirts en 60 mannen t-shirts. Deze moeten ook geleverd worden uiterst op 8 oktober. Indien mogelijk een staffelprijs opmaken. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is op zoek naar loop t-shirts voor een marathon die doorgaat op 10 oktober. Het aantal ligt nog niet volledig vast wegens de inschrijvingen pas afgesloten worden op 27 september. Voor meer details, de offerteaanvraag bekijken. Bedankt voor uw interesse.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts
Ik zoek 500 t-shirts met een bedrukking op de voor- en achterkant. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al verschillende keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Locatie: 9000 Gent? Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts bedrukken
We wensen op een theatervoorstelling t-shirts te verdelen. De prijs mag dus niet te hoog zijn. We opteren voor een witte of lichtblauwe kleur. Opdruk in het blauw. We willen een women en men fit model, in de maten S, M voor vrouwen en M, L, XL voor mannen. We zouden graag achteraan ons logo willen plaatsen, vooraan een zin. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/07/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte voor 200 exemplaren, liefst met voorbeeldmogelijkheid.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Uitermate handige tool."

"u diensten zijn zeer goed,dankzij jullie heb ik makkelijk kunnen vergelijken. Prachtige dienst,..."

B. Robeet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.