Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Subsidie ontvangen zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesSubsidie ontvangen zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Houthulst
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1993 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Op ons hellend dak liggen sneldekpannen. Ik verbruikte 4464 kilowatt met 4 bewoners in 2015. Graag bellen na 16.00u voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Evelyne D
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Schoonaarde gezocht
Als eigenaar van een halfopen woning van 1961 ( met nieuw dak) zoeken we een offerte voor zonnepanelen op een zuid - gericht hellend dak met kunst leien. We hebben een stroomverbruik van 5000 kilowatt dit mede door de pomp van de vijver. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Otegem
Als eigenaar van een oudere halfopen bebouwing zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken +- 100Ä per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1950 zoeken wij zonnepanelen. De panelen moeten op een winkelpand komen met een hellend dak met dakpannen. We verbruiken 350Ä per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140Ä aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen gezocht in Zwalm
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij zonnepanelen. Dit voor een gezin van 5 personen en een stroomverbruik van 5150 kilowatt/j. We hebben een zadeldak met dakpannen als bekleding.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Vosselare
Ik heb een woning met een zuidelijke oriŽntatie. Deze heeft een bekleding in gewone dakpannen en op een dakhelft is er zeker een 35m≤ vrije ruimte. Graag had ik , eventueel na een afspraak ter plaatse, een offerte verkregen voor de instalatie van deze zonnepanelen. Ik had ook graag wat verdere informatie verkregen over het rendement, onderhoud en eventueel nog mogelijk te ontvangen subsidies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een Nieuwbouw in Bredene
Dit is voor een nieuwbouw die zal worden gestart eind augustus. De afwerking van de ruwbouw is geschat voor begin volgend jaar en de betrekking van de woning voor april/mei. Bouwplannen zijn uiteraard al in orde en kunnen na afspraak worden ingekeken. Het dak zal een gewoon zadeldak met dakpannen zijn. Graag had ik naast de meer praktische informatie over de installatie van deze pv zonnepanelen ook informatie verkregen over de groene stroom certificaten en de subsidies.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Amands
Ik wens graag een prijsofferte voor het plaatsen van een nieuwe zonnepanelen instalatie op een nieuwbouw. Deze kunnen vanaf augustus/september geplaatst worden. De bouwplannen zijn echter al klaar en kunnen worden ingekeken. Ik heb een plats dak met de tuin zuidelijk gericht en de straatkant noordelijk. De bekleding bestaat uit roofing en de totale oppervlakte , een koepel bijberekend ,is zo'n 130m≤ groot. In deze woning zullen we met twee volwassenen en twee kinderen wonen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Graag een offerte voor de plaatsing van 4000kw aan rendabele zonnepanelen. Ik heb een tweedelig dak met gewone dakpannen en zuidwestelijke oriŽntatie . De oppervlakte is zon 18x4 tot 5m. Graag naast deze offerte voor instalatie ook meer informatie over de subsidies, groene stroom certificaten en rendement van de panelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Zoersel
Graag een offerte met verdere informatie over subsidies en groene stroom certificaten en dergelijke. Ik heb een klassiek tweedelig dak met dakpannen als bekleding en een noord -zuid oriŽntatie . De oppervlakte van het zuidelijk gelegen deel is 15x5m, maar hier zit wel nog een dakkapel en en klein veluxraam in gereken. Er zijn wel geen schaduwplekken. Momenteel betaal ik maandelijks 275Ä aan energie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Gistel
Ik wens deze zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw aan mijn woning. Deze heeft ene dak oppervlakte van 55-60m2 en is bedekt met dakpanplaten. Graag had ik op dit dak voor 5000-6000kw zonnepanelen geÔnstalleerd. Deze dak heeft een zuidelijke oriŽntatie en een hellingsgraad van 20į. Het is een open bebouwing. Ik wens de panelen zeker voor de zomer te plaatsen. Welke subsidies kan ik hiervoor nog verkrijgen. eigenaar, tegen, de zomer, bijgebouw, 20į? ZUID? dakpanplaten, 55-60m2, 5000-6000kw,
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen en een zonneboiler voor een woning in Leuven
Ik wens deze panelen in de loop van 2013 te plaatsen. Daarom wens ik een offerte met prijzen voor installatie en verdere info over de zonnepanelen en mogelijke subsidies. Het is een dak met een hellend vlak. Helingsgraad is ongeveer 45į en de opp +- 80m2. Het bestaat buit dakpannen en is volledig naar het zuidwesten gericht. Ik verbruik ongeveer 5000kw waarvan 60% nachttarief. Naast de zonnepanelen wens ik ook de mogelijkheden en de offertes voor een zonneboiler te ontvangen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Gingelom
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers voor mijn woning. Het gaat om een dak van 30m≤.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Hoeselt
We wensen de mogelijkheden en de totale prijs te berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op ons nieuw bedrijfsgebouw. Het is een dak van 35x15m met een glaskoepel van 3x10m . We zijn actief in de bouw en onze verbruik is zo'n 8000kw per jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik zou graag zo snel mogelijk, waarschijnlijk vroeg voorjaar, willen laten plaatsen. Ik heb een dak in roofing van ongeveer 70m2, Hier staat op de zijkant wel een vrij grote koepel dus de totale oppervlakte zal iets kleiner zijn. Ik betaal jaarlijks 1800Ä aan energie, ik wens de zonnepanelen dus ook op redelijke termijn terug te verdienen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Dilsen stokkem
Ik zal deze panelen in de eerste helft van volgend jaar willen plaatsen. Ik Heb een driehoekvorming plat dak met asfalt en kiezel bedekking van ongeveer 50-60m2 groot. Deze ruimte is volledig vrij en ik zou hier voor 5500kwh zonne-energie op willen verweken. Graag ook verdere informatie over de te ontvangen subsidies voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Antwerpen
Ik doe deze aanvraag voor een vereniging van gebouwen. Wij als eigenaars wensen hierop zonnepanelen te plaatsen voor de gemene delen, lift , trappenhuis, wc's enz.... Het dak is naar schatting tussen de 100 -200m2 groot en in roofing.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Willebroek
De panelen zullen in mei/juni van 2013 geplaatst kunnen worden. . We hebben een dak met zuidoostelijke oriŽntatie. De oppervlakte is ongeveer 7x6m groot. In het midden is er echter ook een veluxraam en aan de zijkant een afvoer voor verluchting. Momenteel verbruik ik op jaarbasis 15000kw. Het gebouw is een nieuwbouw.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Lennik
Ik heb een landbouwbedrijf en zou deze panelen graag willen plaatsen op een nieuwe stal. Deze heeft een totale oppervlakte van 1500m2/ Het dak is gemaakt uit golfplaten en 3 rijen lichtplaten. De oriŽntatie is naar het zuiden, aan de zijkanten staan enkele bomen maar hiervoor zou er geen probleem mogen zijn. Ik vermoed dat ik minstens 100kw per dag verbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kortrijk
Deze panelen zijn eigenlijk bedoeld voor twee gebouwen n. Het platte dak van het gebouw waar de panelen geplaatst worden heeft ongeveer 70m2 een vrij ruimte. Dit is een plat dak met roofing op isolatie. Aangezien dit nieuwe gebouwen zijn heb ik nog geen idee van het energieverbruik. De bomen worden binnenkort gerooid. Vervolgens zou ik de panelen willen plaatsen in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Zonnepanelen
Brussel
Zonnepanelen voor een woning in Brussel
Ik zou deze graag begin volgend jaar plaatsen. Ik heb een zadeldak met dakpannen. Het huis is noord - zuid georiŽnteerd met de achterkant naar het zuiden geplaatst. Hier is een vrij brede dakkapel maar er is wel nog tussen de 20-25m2 vrij. Ik zoek voor zo'n 500kwh energie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Kampenhout
Ik zou graag zonnepanelen willen plaatsen op een aanpalende loods,. Deze heeft een afmeting van 12x20m en is bedekte met golfplaten. Deze ligt ook volop in de zon en heeft geen last van schaduwen van bomen enz... Naast deze loods ligt er ook nog een loods van de gemeente die zal worden afgebroken. Moet ik wachten tot na de afbraak voor de plaatsing van zonnepanelen? Ik zou voor een dikke 6000kwh zonnepanelen willen plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Eke
Ik zou het liefst deze panelen dit jaar nog plaatsen. ik zoek voor minstens 2000kwh zonnepanelen. Mijn woning is een halfopen bebouwing van met een plat dak vin EPDM rubber. De totale beschikbare oppervlakte is ongeveer 48m2.

Subsidie ontvangen zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede hulp om de juiste vakmensen te vinden."

H. Van Doorselaere

"Zeer tevreden, Bobex heeft mij veel opzoekwerk bespaard!"

M. Dhaenens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.