Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Stil alarm: Ontvang snel meerdere gratis offertesStil alarm-beveiligingssysteem

Ontvang nu meerdere offertes: BeveiligingssysteemOfferte aanvragen-beveiligingssysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Zomergem
We wensen twee gebouwen te laten beveiligen die op dezelfde grond liggen. Het ene heeft 1 deur en 5 ramen, het aander 3 deuren, 12 rtamen en een veranda. Beide gebouwen zijn Bungalowwoningen. Ik geloof niet dat er momenteel bedrading voor een alarmsysteem aanwezig is. We wensen graag uw advies te horen voor het type alarm maar we wensen wel een mogelijkheid voor een stil alarm dat ons waarschuwt als er word ingebroken per gsm en een sirene of ander verduidelijking dat het gebouw beveiligd is voor een afschrik-effect. Graag had ik ook de offertes bekeken voor een bewakingscamera. Ik ben per gsm altijd bereikbaar
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Schulen
Ik wens deze installatie voor het einde van dit jaar nog te plaatsen. Ik woon op een open bebouwingen met twee en halve bouwlaag, in totaal 25 ramen, 2 deuren en een garagepoort. Ik wens een stil alarmsysteem met detectie, geen centrale. Zodat ik een melding krijg op gsm of I-pad.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Geel
Ik woon op een halfopen bebouwing met een verdieping, een 15 tal ramen, 2 deuren en 2 garagepoorten. Ik had graag uw advies gewenst over welk alarmsysteem hiervoor het meeste is aangeraden. Ik wens ook een stil alarm die mij een verwittiging geeft op mijn gsm, zodat vals alarm genegeerd kan worden, als hier binnen enkele minuten niet op gereageerd word mag dan een gewone sirene afgaan. Ik ben altijd bereikbaar op gsm voor een afspraak te regelen ter plaatse.

Stil alarm

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-beveiligingssysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zeer goed"

P. De Vuyst

"Wij zijn tevreden met de snelle reactie van Bobex op ons verzoek."

P. Platjouw


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.