Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Stickers drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesStickers drukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Graag uw offerte voor het drukken van stickers outdoor 1 kleur (+ wit). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.500 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Muursticker 140 cm x 325 cm
We zouden het lokaal van onze jeugdbeweging willen opfrissen met een mooie sticker op een van de muren. Deze sticker zou ongeveer 140 X 325 cm groot moeten zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp is nog in de maak, maar het zou om een 4 kleuren tekening gaan. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Textiel, stickers, spandoeken, naamkaartjes en reclame folders
Graag had ik textiel (50 stuks) / stickers (500 stuks) / spandoeken (2 stuks) / naamkaartjes (200 stuks) / reclame folders (500 stuks) willen laten bedrukken. Alles 2 kleurendruk behalve de reclame folders en naamkaartjes in quadri. Grafisch werk zal door mij aangeleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in het adviseren, verhuren en plaatsen van professionele geluids-,karaoke en lichtinstallaties, geschikt voor zowel grote evenementen als kleine feesten, met of zonder Dj. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers - 2 versies
Leverancier gezocht voor het drukken van stickers in 2 versies waarvan 1x zwart bedrukt en 1x wit bedrukt. Elk 250 exemplaren. Formaat: 12,5x3,5cm. Transparant voor op auto's te kleven. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Leuven, graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken stickers op doorzichtig kunstof
1.000 stickers op transparante kunststof gedrukt, geel + magenta, formaat 200 x 80mm. Bobex kwaliteitscontrole: klant in Aalter. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken van stickers
2.500 stickers, gedrukt op papier, 6 kleuren, standaard formaat, liefst niet groter dan 10 cm op 11cm. in bijlage het ontwerp van de sticker. Bobex kwaliteitscontrole: centrum voor leerlingenbegeleiding in Oost-Vlaanderen. Graag een prijsofferte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Stickers van volksdansgroep
Op zoek naar een leverancier voor het drukken van een 500-tal stickers van onze volksdansgroep te Antwerpen. 2 kleurendruk: witte achtergrond, rode druk. 15cm doorsnede. Logo is beschikbaar. Bobex kwaliteitscontrole: graag een offerte via e-mail. Bedankt voor de snelle offerte.
Speciaal drukwerk
Brussel
Bedrukken van stickers
Graag een offerte voor het drukken van een aantal stickers in verschillende afmetingen met twee verschillende bedrukkingen, zowel om binnen als buiten te kleven. Verschillende afmetingen: B24cm x H10cm, B12cm x H8cm, B12cm x H5cm, B6cm x H2.5cm. Grafisch werk leveren we zelf aan. Twee kleurenprint: pantone yellow en pantone reflex blue. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Brussel, deze wenst en oplage van 50 exemplaren voor de grootste stickers en een oplage van 100 exemplaren voor de drie andere afmetingen, totaal: 350 stickers. U kunt gerust uw offerte versturen via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken hoeksticker dvd case
Graag had ik van u een offerte ontvangen voor volgend sticker ontwerp: hoek sticker om in de rechterbenedenhoek van een dvd-doos te plakken, vorm : driehoekige sticker waarvan de 2 korte zijden 5cm meten, gele kleur, bedrukt in het zwart (tekst + logo). Dit in een goedkope uitvoering qua kwaliteit (stickers worden na enkele weken verwijderd dus hoeven niet lang mee te gaan). !!! Belangrijk: de stickers mogen absoluut geen lijmresten achterlaten bij verwijdering na X aantal weken. Kunt u mij staffel prijzen geven voor bovenstaande en eventuele prijsverschillen voor mono of full color bedrukkingen. Wij leveren het ontwerp zelf. Bobex kwaliteitscontrole: De sticker zal aan de buitenkant op plastic leaflet van de dvd case komen te staan. Graag een offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken sticker vitrine
Graag had ik een doorzichtige sticker willen laten drukken, dit om te plakken op de vitrine van onze winkel. Afmetingen: B2m x H 2,15m, kleurendruk. Het fotomateriaal bezorgen wij per mail, de grafische kant is voor u. Aantal: essentieel 1 grote sticker. Bobex kwaliteitscontrole: Deze winkel is gespecialiseerd in meubels, gevestigd in 1930, Zaventem. Graag een offerte, liefst via mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Stickers onderwijs
Graag hadden we een aantal stickers willen laten drukken in groot formaat: 1m x 1m (zie bijlage), graag weerbestendig want de stickers zijn voor buiten op de speelplaats. Hoeveelheid is afhankelijk van de prijs, minstens 3, maximum 10 stuks. Wij leveren het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag op Bobex. Voor een school (buitengewoon onderwijs), gevestigd in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte per sticker. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken stickers
Graag het drukken in twee kleuren van stickers die ten eerste op textiel kleven en ten tweede waterbestendig zijn. Afmetingen sticker 1: 4cm x 1,5cm - sticker 2: 8cm x 3cm, van elk graag een oplage van 1.000 stuks. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van dak- en waterkerende systemen gevestigd in Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsofferte, reageren mag rechtstreeks via e-mail.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickeraanvraag bijencampagne
Wij zijn op zoek naar informatie over de kostprijs van de bedrukking van stickers. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 9000 Gent. Zie bijlage voor een afbeelding. Bedankt voor uw summiere prijsopgave voor een 500-tal exemplaren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Ontwerp lokale kunstenaar laten bedrukken
Voor de organisatie van de Week van de Amateurkunsten willen we graag een ontwerp van een lokale kunstenaar op: - broodzakken laten drukken - stickers maken om op patisseriedozen van bakkers te bevestigen. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/10/2009: Klant uit de regio Tielt. Bedankt voor uw prijsofferte voor 300 stickers van 15x15cm en het bedrukken van 2.500 kleine en 2.500 grote broodzakken.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Stickers in bepaalde vorm uitgesneden
Wij zijn een nieuw bedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde electrische gitaren. Sticker in een bepaalde vorm uitgesneden met een maximum grootte van 40 cm x 50 cm. De stickers moeten gelamineerd (kras en waterbestendig) zijn, minstens 600 dp, gesatureerd en zwart moet ook echt zwart zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/09/2009: Wekelijks zou deze klant 5 ŕ 10 verschillende, uitgesneden stickers bestellen. Op jaarbasis betekent dit ongeveer 400 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Vinyl stickers
Wij zijn op zoek naar vinyl of PVC stickers van 15x15cm. 1 kleur, 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/05/2009: Derde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw all-in prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders/Stickers drukken
Het zou gaan om het drukken van zowel leaflets als stickers. Leaflets: gevouwen A4 (bijv. maco satiné 115gr), recto verso, 2kleurendruk --> 15.000/17.000 exemplaren Stickers: 40 x 50mm, recto bedrukt, 2kleurendruk, zelfklevend met split achteraan --> 15.000/17.000 exemplaren Bobex commentaar, op 28/01/2008: Tweede prijs aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor de hierboven vermelde hoeveelheden.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig! Een positieve ervaring."

D. Carlier

"Snelle reaktie op offerte-aanvragen en ook opvolging door de betrokken handelaars."

J. Verschaeve


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.