Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Stickers bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesStickers bedrukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Kwalitatief toiletpapier
Kwalitatief toiletpapier: bedrukt met magenta opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor dit evenementenbureau uit Antwerpen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Muursticker 140 cm x 325 cm
We zouden het lokaal van onze jeugdbeweging willen opfrissen met een mooie sticker op een van de muren. Deze sticker zou ongeveer 140 X 325 cm groot moeten zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp is nog in de maak, maar het zou om een 4 kleuren tekening gaan. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers voor gerichte jeugdbeweging
Voor onze shop hadden wij graag stickers laten maken, afmetingen: 28 cm x 28 cm om op MDF te plakken. Bedoeling: spel (om rad te maken), druk in 3 kleuren. Materiaal leveren we zelf aan (zie logo in bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: voor een internationaal gerichte jeugdbeweging actief in Vlaanderen & Brussel. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van zelfklevers
Voor een goede klant van ons zijn wij op zoek naar zelfklevers van ongeveer 60 x 33 mm. De bedrukking is een logo, tekst in blauw en rood PMS. We hebben 3.000 stuks van versie A en 2.000 van versie B nodig (beide versies worden door ons aangeleverd). Graag in de loop van volgende week ontvangst van de stickers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een drukkerij in Rotselaar. Gelieve zo snel mogelijk een prijsofferte op te sturen. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Kleine ronde stickers voor metalen doosjes
We zijn op zoek naar kleine ronde stickers met een diameter van 2 cm om op metalen doosjes te plakken. In de metalen doosjes zullen kaarsjes zitten. We zouden in eerste instantie 100 stickers nodig hebben. Bobex kwaliteitscontrole: voor de 5e grootste kerk ter wereld, gevestigd in Brussel. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van onderhoudsstickers
Wij zijn op zoek naar "onderhoudsstickers" (zie bijlage). Deze dienen bedrukt te zijn zodat de persoon na het onderhoud de maand, jaar en zijn initialen kan aanduiden op de sticker. Graag een informatie terug zodat ik deze vraag verder kan verduidelijken. Stickers van maximum 5 cm op 2 cm, deze mogen zowel op rol als op A4 formaat. Tekst & getallen in zwart, achtergrond gele kleur. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Austrian marktleider in communicatiesystemen. Dochtersbedrijf gevestigd in Vlaams Brabant. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Patches met jaartal '2011-2012'
Leverancier gezocht voor het drukken van patches met jaartal '2011-2012' erop - textiel. Afmetingen: 20mm bij 100mm. druk in zwart/wit. Zie bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging voor home- en kotstudenten van de buitencampussen van de Universiteit Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers voor verzending van goederen
Stickers in A5 formaat met ons bedrijfslogo en e-mail adres op. Doel: worden op kartons gekleefd bij verzending van goederen. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Bierbeek, provincie Vlaams - Brabant. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers - 2 versies
Leverancier gezocht voor het drukken van stickers in 2 versies waarvan 1x zwart bedrukt en 1x wit bedrukt. Elk 250 exemplaren. Formaat: 12,5x3,5cm. Transparant voor op auto's te kleven. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Leuven, graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van kleeftattoos - dringend
Ik heb dringend 5.000 kleeftattoos nodig tegen 15 juli. Formaat 5 x 5 cm. Levering in Antwerpen Bobex kwaliteitscontrole: voor een vereniging in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van kleine klevertjes
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een 1.000 of meer, kleine stickertjes met naam, graag op geplastificeerd papier. 10 mm hoog bij 20 mm breed. Graag witte stickers met grijze letters. Het document kunt u bij ons opvragen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kapsalon in Tielt. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken stickers op doorzichtig kunstof
1.000 stickers op transparante kunststof gedrukt, geel + magenta, formaat 200 x 80mm. Bobex kwaliteitscontrole: klant in Aalter. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van stickers
Graag zou ik weten hoeveel het zou kosten om 500 stickers zoals in bijlage te laten drukken, afmetingen: 50 mm x 100 mm. Bobex kwaliteitscontrole:voor een bvba in Overijse, graag een prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Stickers bedrukken
Graag uw beste prijs voor 200 stickers, afmetingen: 265mm x 90mm; rechthoekig, 2 kleurendruk; Oracal Hi-tack. Wij zullen zelf het materiaal aanleveren in PDF formaat. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier gelegen in Izegem, gespecialiseerd in webdesign. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Brussel
Stickers op wagen
Graag een prijsofferte voor stickers op een wagen. Wij beschikken over de basisbestanden in hoge resolutie 300dpi (Photoshop formaat). We hebben 2 versies van ons logo : * Een basisversie van het logo met basisafmetingen van (100%) 32 x 10 cm aan 300 dpi * De normale versie van het logo (met tekening band) met basisafmetingen van (100%) 32 x 24 cm aan 300 dpi Wij hebben het volgende nodig : * 1 x normaal logo voor motorkap wagen aan 300% van basisafmeting * 2 x basisversie van logo voor deuren van wagen aan 250% van basisafmetingen * 2 x normaal logo voor zijkant van wagen aan 75% van basisafmetingen * 1 x normaal logo voor raam achteraan aan 150% van basisafmeting Bobex kwaliteitscontrole: gebruik is vooral vooraan en zijkant van de wagen. Ook 1 sticker (zie omschrijving) op raam van wagen. Graag een prijs per formaat. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van autosticker voor schoonmaakbedrijf
Drukken van een autosticker voor reclame; aan te brengen op de zijkanten en op de achterkant. Merk: Ford Focus, logo (naam van bedrijf) ruitenwasser moet veranderd worden in schoonmaak, moet nog een telefoonnummer en een e-mailadres bij. Afmetingen: 1.500 x 500 (zijkanten) + Emmertje mag op de achterruit (1.000 x 500), daar mag ook een gsm-nummer bij; bollekes (800 x 400). Zie ook bijlages! Bobex kwaliteitscontrole: voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen. Graag twee kleurendruk (grijs & wit). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers bedrukken
Leverancier gezocht voor het drukken in rood/zwart van stickers van zo'n 10cm op 15cm. Materiaal lever ik zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave voor een minimumoplage. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken van stickers
2.500 stickers, gedrukt op papier, 6 kleuren, standaard formaat, liefst niet groter dan 10 cm op 11cm. in bijlage het ontwerp van de sticker. Bobex kwaliteitscontrole: centrum voor leerlingenbegeleiding in Oost-Vlaanderen. Graag een prijsofferte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers
Leverancier gezocht voor het drukken van een 1.000 à 2.000 stickers, formaat: 125*65 mm; kleurendruk - eigen ontwerp. Tijdstip zal afhangen van de prijsofferte. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van stickers promotionele doeleinden
Ik ben op zoek naar een klein (rond vb.) type sticker dat je bijvoorbeeld op je auto kan plakken, maar die zich ook vrij makkelijk laat verwijderen zonder al het gedoe dat je normaal hebt. Weet u of er iets dergelijks bestaat? De gewenste grootte is met een diameter van 4 à 5 cm. De druk zou in full colour zijn, want dat moet echt wel goed zijn. Aan de andere kant, omdat de sticker zelf een promotioneel doel heeft, moet die niet 100% beste kwaliteit zijn of zo zijn dat die jaren lang meegaat. De gewenste afname zou 20.000 zijn. Hij zou op een raam van een auto kunnen geplakt worden, maar dus ook vrij makkelijk moeten kunnen verwijderd worden. Ik heb ook iets opgevangen van statische stickers, bij wrijving er makkelijker afkomen of dergelijke. Heb je daarover eventueel ook meer info binnen de hierboven vermelde specificaties? Als tweede ben ik op zoek naar een offerte betreffende reliëfstickers. Ik had graag prijzen ontvangen voor zowel een afname van 5.000 als 10.000 stickers, rechthoekig en ongeveer 8 cm breed en 3 cm hoog. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Stickers bedrukken
We wensen volgende stickers te laten bedrukken: > 1.000 / 2.500 / 5.000 stickers van 5CM x 10CM - moet goed blijven kleven op stof én op metaal. > 1.000 / 2.500 / 5.000 stickers van 2CM x 5CM - moet goed blijven kleven op metaal (niet op stof). Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een dringende vraag van de klant, dus indien mogelijk zo snel mogelijk uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Stickers drukken met ons logo
Ik zou graag prijzen willen hebben voor het bedrukken van zelfklevende (op rug) stickers van 20x5 cm. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat over een klassiek model met twee kleuren op witte achtergrond. Bedankt voor uw prijsofferte voor 100, 500 en 1.000 stickers.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden. Snelle service."

B. Bonte

"Bobex is een zeer interessante tool voor verbouwingswerken."

I. Fredrix


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.