Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Spouwmuurisolatie pur: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuurisolatie pur-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waasmunster
Ik zoek spouwmuurisolatie voor een halfopen bebouwing van 1954. Naakte vrije baksteen aanwezig. De spouw zou +- 5cm diep zijn.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Mol
We zijn eigenaar van een 3gevel woning van 1940. We hebben wel een spouw. Nu zoeken we iemand die de spouw kan vullen met isolatie. 7m x 15m lopende meter. Naakte vrije gevels zijn aanwezig. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Drongen
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1957 zoeken we een offerte voor spouwmuurisolatie. De baksteen is naakt en vrij. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Bocholt
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1973 die ik verhuur. Nu wens ik de spouwen te isoleren. Kan u mij bellen om een afspraak te maken ter plaatsen ? Dank u, Henri
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning Kuringen
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1975 en ik zoek spouwmuurisolatie. De voorgevel is niet geÔsoleerd. De andere 3 gevels moeten bekeken worden ter plaatsen. Kan u mij bellen voor een afspraak
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint Lievens Houtem
We zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van de jaren 60. We zoeken nu enkele offertes voor spouwmuurisolatie. De woning is 106m≤. De gevels zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij een offerte maken na plaatsbezoek. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Harelbeke
Ik ben eigenaar van een woning van 1967. Wij zoeken nu een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een vrijstaande woning met naakte vrije baksteen. Wij opteren om via de binnenkant te isoleren want de woning is volledig gestript ( plaaster weg, vloer weg, rolluiken weg,..). Kan u mij voor 29/07 bellen om een afspraak te maken ter plaatsen. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Destelbergen
We wensen onze spouwmuur te isoleren. Opp. 100m≤ te isoleren. Gevel niet bewerkt, wel letten op de voegdikte want we gebruiken Scheldesteen. Vrijstaande woning (prive) van 1954 Spouwmuur is 6 cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Beveren
Graag had ik met iemand ter plaatsen besproken wat de mogelijkheden zijn voor spouwmuurisolatie van een halfopen woning van 59. Gevels zijn vrije gevelsteen en spouw is zo'n 5-6cm diep. Ik heb wel geen idee van de oppervlakte. Mijn voorkeur gaat uit naar pur.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning te Vorselaar
Spouwmuurisolatie voor een woning te Vorselaar. Ik ben eigenaar van de woning. Het betreft een vrijstaand huis. Bouwjaar is 1955, en er is een spouw van een 6-tal cm aanwezig. De gevelsteen is niet geschilderd of beplaasterd. Bedankt voor uw prijsofferte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Lummen
Dit is voor een renovatie van een woning ouder 20 jaar, gebouwd ergens in de jaren 60. vrijstaande woning met de originele niet bewerkte gevelsteen. Oppervlakte van tussen 100 en 200m≤. Ik heb reeds een offerte voor pur en glaswol, maar ben nu op zoek naar een tweede offerte van deze ter vergelijk alsook een offerte voor nieuwe isolatiematerialen. Spouw van hoogstwaarschijnlijk meer dan 5cm.

Spouwmuurisolatie pur

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit was een prima tool , waar veel reactie opgekomen is. het leek wel of de sector op deze wijz..."

L. Dezillie

"Wij zijn zeer tevreden over de Bobex diensten. De relevante bedrijven contacteerden ons met een..."

K. Van Keer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.