Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Spouwmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zele
Graag ontvangen wij prijsoffertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat 27jaar oud is. Onze buitengevels zijn nog in oorspronkelijke staat. Wij kennen de spouwdiepte niet, maar het betreft wel een oppervlakte van +/- 100m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Muurisolatie voor een woning in Merelbeke
Dit is een woning van mijn moeder. Ik wens de opties te bekijken voor buitenmuur of spouwmuurisolatie. Dit os een vrijstaande woning van de jaren 60. Gevels zullen na de isolatiewerken geschilderd worden of eventueel worden afgewerkt met crepi.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag spouwmuurisolatie te Mortsel
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een rijhuis dat in 1936 gebouwd werd. Onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat en wij wensen +/- 40m te laten isoleren.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Ruddervoorde
Dit is voor een vrijstaande woning van 1930 maar ik ben zeker dat er een spouw aanwezig is. Diepte en oppervlakte zijn wel nooitn nagemten.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Truiden
Dit is een vrijstaande woning van 1952. De gevels aan de buitenkant wel geschilderd. Er is een spouw aanwezig maar deze is nooit nagemeten. Werken aan de spouw voor rond de zomer.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag spouwmuurisolatie te Herk-De-Stad
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1979 werd gebouwd en waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. De diepte van der spouw bedraagt 8 tot 10cm, en er is maximaal 100m dat wij wensen te isoleren. Het betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag spouwmuurisolatie te Landen
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Onze woning werd in 1955 gebouwd, en de buitengevels zijn geschilderd. De diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij wensen +/- 80m te laten isoleren.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik wesn de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1935, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +90m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Gruitrode
Spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van 1952. Woning 10 jaar geleden gezandstraald en enkel geschilderd in de veranda. Diepte van de spouw is minstens 5 cm, gemiddeld 6cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Vlierzele
Ik heb een vrijstaande woning gebouwd in 95/96. 145m oppervlakte en 7 cm diepe spouw. Gevels zijn geschilderd. Ik zoek nu voor deze woning een offerte voor de spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Duffel
Ik zoek een offerte voor de spouwmuurisolatie van een woning van 1992 in vrije gevelsteen. Oppervlakte en diepte van de spouw zijn nooit nagemeten. Werken voor de zomer van 2017.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie te Reet
De woning is gebouwd in 1978. Het is een alleenstaande woning met een muuroppervlakte van 100-140 m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Hamme
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning is gebouwd in 1900. Het gaat om een rijwoning. Het is een muuroppervlakte van ongeveer 30 -50 m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in schoten
Dit is een woning van 1976 maar de gevels zijn wel wit geschilderd. De muuroppervlakte is zo'n 300m. Spouw moet nog worden nagekeken.
Isolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Dilbeek
Vrijstaand gebouw van 1983 . Ik wens hier de vrijstaande gevels te isoleren. Woning in vrije gevelsteen Voorkeur voor pur. +- 200m en ik vermoed zeker 5cm spouw. Isolatie moet conform zijn met de normen van het vlaams energiecertificaat. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor kelderplafond isolatie van een volwaardige kelder van 61.5 m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Herstberge
Dit is een privwoning dat ik ook als kantoor gebruik. Vrijstaande woning met geschilderde stenen. Ik wens hier de drie gevels te isoleren. Er is aan een kant een bijgebouw geplaatst. Spouw van meer als 5cm.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Wondelgem
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van 1975. Ik vermoed een oppervlakte van zo'n 250m. Werken voor na de zomer.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hombeek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van 3 gevels van een vrijstaande woning. Woning oorspronkelijk van 1950 maar reeds tweemaal vebrouwd in de jaren 90. Werken voor de zomer van 2017.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Dentergem
Dit is een Halfopen woning van de jaren jaren 50. Aan de achtergevel is een achterbouw, nieuwbouw. Oppervlakte en spouw zijn nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Hamont-Achel
We zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie . We hebben een vrijstaande woning van de jaren 50 waarvan we de 4 gevels wensen isoleren. Diepte van de spouw en de oppervlakte van de muren zijn nooit nagemeten . Werken voor na de zomer 2017.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Zele
Dit is voor een rijwoning voor en achtergevel te isoleren. Het bouwjaar is 1953. Gevels in vrije gevelsteen. Oppervlakte en diepte van de spouw
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Kasterlee
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat in 1948 gebouwd werd. De dikte van de spouw kennen wij niet maar het betreft +/- 85m muuroppervlak. Wij zijn eigenaars van deze woning. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Kwaadmechelen
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat 39jaar oud is en deze heeft een spouw van +/-5cm. De buitengevels zijn met crepi bekleed, en het betreft +/- 95-100m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beringen
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een vrijstaande woning waarvan de buitengevels geverfd zijn. Onze woning werd in 1975 gebouwd, en wij zijn hier eigenaars van. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdikte niet precies.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Jabbeke
Dit is een halfopen woning in vrije gevelsteen. we wensen de drie gevels vanaf de buitenkant te isoleren. De woning is van eind jaren 60. Er is een spouw aanwezig maar door de rolluiken wensen we daar niet te isoleren. Alles is reeds dubbel beglazing. Werken voor half 2017.

Spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snel leveranciers gevonden. De werken zijn al uitgevoerd."

K. Joos

"Bobex is ideaal voor personen die weinig tijd hebben om firma's te zoeken. Ik ga zeker nog bero..."

W. vanhassel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.