Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Spouwmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Tervuren
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen woning. De gevel is wel geschilderd. geen idee van de diepte van de spouw. Woning van de jaren 60.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Heist-op-den-Berg
Ik wil mijn spouwmuren laten isoleren. Dit is een woning die gebouwd is in de jaren 50. Het is een vrijstaande woning met een muuroppervlakte van +/-100 m .
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Tienen
Ik ben opzoek naar een woning. De woning is gebouwd in 1974. Het gaat om een alleenstaande woning. De muuroppervlakte is ongeveer +/- 100 m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Herentals
Ik wil mijn spouwmuren laten isoleren. Het gaat om een heel oud huis. Dit is een rijwoning. De muuroppervlakte is ongeveer 92,6 m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Knokke-Heist
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is gebouwd in de jaren 80. Het gaat om 2 muren van een penthouse. De oppervlakte is ongeveer 12 m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Knokke Heist
Dit is een alleenstaande woning met bouwjaar 1986. Gevels in vrije gevelsteen. De diepte van de spouw en de oppervlakte staat open.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Bornem
Dit is een vrijstaande woning van de jaren 60. Gevekl vernieuwd en gezandstraald. en achterbouw bij geplaatst. Oppervlakte is 121m na aftrek van de ramen en 5-7cm spouw.
Isolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Opglabbeek
Woning van 1986-1970 in originele gevelsteen. Vanaf de zolder zie ik een spouw en die is nog nooit nagemeten. Werken voor de tweede helft van dit jaar.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Wielsbeke
Dit is een vrijstaande woning in vrije gevelsteen. Ik wens alle 4 de gevels te isoleren. Gebouw van 1995. Spouw van 6cm en 118m.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Olen
Dit is een halfopen woning van 1974. gevels in vrije gevelsteen en een extra steen voorgezet. Geen idee van de diepte van de spouw in muren.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Melsbroek
Ik zou graag de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen huis van 1961, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Geraardsbergen
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning met aangebouwde garage. Dit is een gebouw van 1950. Vrije gevelsteen. Diepte van de spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te BEveren
Ik zoek een offerte voor een spouwmuurisolatie. Woning is gebouwd in 1939. Het gaat om een halfopen bebouwing. Muur is 13 meter diep.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Wijnegem
Woning is gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing met een achterbouw. De muuroppervlakte is ongeveer 300 m met ramen inbegrepen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Hasselt
Ik wens een woning van 1974.Dit is in vrije gevelsteen. Oppervlakte van 60-100m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Genk
Dit halfopen woning van de jaren 60. In een kader van een verbouwing wensen we deze te isoleren in de spouw en later te zandstralen. Geveloppervlakte en diepte van de spouw nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Amandsberg
Ik wil mijn spouwmuren isoleren. Dit is een alleenstaande woning die 20 jaar geleden in twee is gesplitst. De muren van de woning zijn geschilderd en in totaal gaat het om een oppervlakte van 300 m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Koekelare
Ik ben opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is gebouwd in 1965. Het is een alleenstaande woning met een oppervlakte van 1903. De muren zijn niet geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Ik ben opzoek naar spouwmuurisolatie. De woning is een halfopen bebouwing. De muren van de woning zijn geschilderd, maar we willen het eraf halen. Woning is gebouwd in 1960.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Nedername
Ik wens een halfopen woning te isoleren in de spouw. Ik vermoed dat deze gebouwd in 1951. Geen idee van de diepte van de spouw. Gevel in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Zomergem
Ik wil mijn spouwmuren laten isoleren. Het gaat om een woning gebouwd in 1951. De woning is alleenstaand en heeft een muuroppervlakte van 164 m. De muren zijn niet geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Graag een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning gebouwd in 1968. Het gaat om een halfopen bebouwing.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Booischot
Ik wens een vrijstaande woning te isoleren met spouw van 5-7cm. Woning van 1961. Gevels in vrije gevelsteen behalve de achtercste gevel.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Zolder
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Kortenberg
Ik woon in een rijwoning met geschilderde muren. Het is een heel oud huis, maar het exacte bouwjaar ken ik niet. De woning heeft een totale oppervlakte van 170 m..

Spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel praktisch concept."

M. Caers

"zijn OK"

L. De Cock


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.