Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Spouwmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Tongeren
Dit is een vrijstaande woning waarvan we de 4 gevels te isoleren in de spouw. Woning van 1994 , maar de gevels zijn reeds geschilderd Geen idee van de diepte van de spouw of de oppervlakte van de muren.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Vrijstaande woning die geschilderd is. Deze is in twee stukken gebouwd een van de jaren 60 en de jaren 75. De spouw is 6 cm , geen idee van de oppervlakte. Ik zoek nu een offerte voor de spouwmuurisolatie van deze woning.
Isolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor de woning van mijn moeder de spouwmuren te laten isoleren. Dit is een halfopen bewoning van de jaren 80 in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Bellingen
Graag wensen wij een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is ongeveer 50 jaar geleden gebouwd. Het is een rijwoning. De muuroppervlakte is ongeveer 120-150 m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Middelkerke
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning van ongeveer 25 jaar oud. Het is een alleenstaande woning en de muuroppervlakte is ongeveer 16 op 10 meter.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeslerar
Ik wens graag een halfopen woning in de spouw te isoleren. Diepte en oppervlakte van de spouw zijn nooit afgemeten.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostkamp
Ik zoek een offerte voor Spouwmuurisolatie. Vrijstaande woning van 64. Geen idee van de oppervlakte. Isolatie voor het najaar van 2017.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Melle
Graag een offerte voor de isolatie van de spouwmuren van een vrijstaand gebouw. Oppervlakte en diepte van de spouw zullen waarschijnlijk ter plaatsen moeten worden opgemeten. Gevels in vrije rode baksteen als gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Zepperen
Dit is een hoekwoning waarvan ik de 2 gevels wens te isoleren. Ik geloof dat bij het vervangen van de ramen is er 5 cm spouw gemeten. Er is op het gelijkvloers een zaak .
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Broechem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in het jaar 1975. Het is een alleenstaande woning. Er is aan de woning een nieuw stuk bijgezet. De buitenmuren zijn beschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
We zijn van plan om de woning van 1952 in de spouw te isoleren. Spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in eeklo
Ik zoek een offerte voor isoleren van de spouw van een halfopen woning van 2003. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw nog nooit nagemeten.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Izegem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in 2003. Het is een koppelwoning met muuroppervlakte van 100 m berekend zonder ramen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Herenthout
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in 1957. De woning is een halfopen bebouwing. Hij heeft een muuroppervlakte van ongeveer 120 m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Roeselare
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning die al ongeveer 100 jaar oud is. Het is een rijwoning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te heist-op-den-berg
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning, dat in 1967 werd gebouwd. Wij kennen de te isoleren oppervlakte niet precies, en hebben een spouw van 5-6cm. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Het betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Marke
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een halfopen bebouwing en onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen). Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdikte niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Boom
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning en hebben een muuroppervlakte van 75 tot 100m. De spouwdiepte bedraagt +/- 4cm. De buitengevels bestaan uit bakstenen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Menen
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een rijwoning waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. Onze woning werd in 1980 gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Tiegem
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning dat in 1976 werd gebouwd. De buitengevels bestaan uit bakstenen. Het betreft een oppervlak van +/- 100-150m en een spouwdiepte van +/- 5cm.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Harelbeke
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze halfopen woning dat eind jaren 1800 werd gebouwd. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. De buitengevels bestaan uit bakstenen. Het betreft de zijgevel, voorgeven en achtergevel.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Galmaarden
Graag een prijsofferte voor spouwmuurisolatie. Dit is een open bebouwing. De bouw is van 1965. De diepte van de spouw is nooit opgemeten , ik vermoed 4-5 cm spouw. Vrije gevoegde gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Denijs Westrem
Gevels van een geschilderd woning isoleren. Dit zijn spouwmuren die niet zijn nagemeten. woning 1960. Dit is een tweede woonst die ik wens te verhuren.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Opwijk
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat eind jaren '50 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, en het zou gaan om +/- 100-150m. De spouwdiepte kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beerse
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat werd gebouwd in 1969. Het betreft spouwmuren, maar wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. De buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat.

Spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Heb relatief snel respons gehad op mijn vraag."

K. Hindryckx

"Bobex maakt het gemakkelijk firma's te vinden."

L. Willemsens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.