Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Spouwmuren isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuren isoleren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Beernem
Dit is een vrijstaande woning van de jaren 50. Ik wens de 4 gevels te isoleren . Geen idee van de diepte van de spouw. Vrije gevelsteen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Oudenaarde
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de spouwmuren en van het dak van een halfopen woning. Gebouw van 1955. Gevels in vrije gevelsteen maar spouw nooit nagemeten. Dak is bereikbaar via een trap. Onderdak is niet voorzien en het dak is in dakpannen met houten constructie.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Sinaai
Woning van de jaren 80. Dit is een vrijstaand gebouw en nu zouden we graag de spouwmuren willen isoleren. Gevels zijn in de originele gevelsteen maar we hebben wel nooit de oppervlakte of diepte van de spouw nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Zulte
Ik heb een woning van 1960. Ik wens hier de spouwmuren te isoleren. De grondoppervlakte is 10x10 m
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
We zouden de spouwmuren van onze woning willen isoleren Dit is een halfopen woning van begin jaren 60. Gevels in originele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Londerzeel
We zijn van plan onze spouwmuren te isoleren. Daarom zouden we graag een offerte zoeken voor spouwmuren te isoleren. Er is een spouw in de muren is desondanks dat de woning van de jaren 30 is. De precieze diepte moet wel nog worden na gemeten worden . Gevels in vrije gevelsteen en het is een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Deurle
Dit is voor een vrijstaande woning gebouwd in 97. We zoeken voor deze woning een offerte voor isolatie van de spouwmuren. Ik vermoed een oppervlakte van zo'n 40m˛. Gevels zijn gewone gevelsteen op 1 geschilderde kant na. Geen idee van hoe diep de spouw is.

Spouwmuren isoleren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de diensten van Bobex en zal zeker opnieuw voor Bobex kiezen als ik n..."

F. roekens

"Is een perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar iets wat niet in de normale projecten va..."

M. Grangé


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.