Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Spouwmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Dendermonde
We wensen en vrijstaande woning te isoleren in de spouw. Gebouw van 1982. Oppervlakte van de spouw en de oppervlakte nooit nagemeten. Werken voor zo snel mogelijk te beginnen indien de prijs binnen het budget valt.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Rekkem
Ik woon in een woning die gebouwd is in 1978. Het is een halfopen bebouwing. Ik heb geen idee van de muuroppervlakte en we wensen hier een afspraak voor.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Lokeren
Offerte voor spouwmuurisolatie. Woning gebouwd in 1957. Woning is gedeeltelijk gerenoveerd. Het is nu alleenstaand, maar is gekocht als halfopen bebouwing.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Kinrooi
Ik zoek iemand voor een offerte te laten opmaken voor de spouwmuurisolatie van een halfopen woning van de jaren 70. Gevels in vrije gevelsteen. We zullen wel een afspraak moeten maken om de oppervlakte en de diepte van de spouwmuren op te meten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Deinze
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1962. Het is een alleenstaande woning. De muren zijn geschilderd. Er is al eerder isolatie ingezet, maar die is gezakt. We zouden deze isolatie eruit willen halen en er nieuwe in zetten.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Genk
Ik wi lde spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp.+100m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, diepte spouw 6cm , gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Tessenderlo
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Leuven
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van jaren 70, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Bilzen
Dit is een vrijstaande woning met de 4 gevels te isoleren. Geen idee van de diepte van spouw. Oppervlakte is ook nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Meerhout
Onze woning is gebouwd in 1989. Het gaat om een alleenstaande woning. De muuroppervlakte is rond de 350 m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zandhoven
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren(sleutel heb ik, akte zal binnenkort getekend worden, bezoek kan nu al). Vrijstaand huis van 1975 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Het gaat om een 20 jaar oude woning. De woning is alleenstaand. Woning heeft een muuroppervlakte van ongeveer 14 op 16 meter.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Duffel
Dit halfopen woning met gakleide gevel. Dit kan wel opnieuw worden gedaan; Diepte van de spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten. Werken voor de zomer van dit jaar.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Kwaadmechelen
Dit is een vrijstaande woning met een kleine tussenbouw tussen twee woning. Woning van 1949 maar ik ben vrij zeker dat er een spouw aanwezig. Dit door een holte in de gevel waarlangs de spouw zichtbaar is.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Massemen
Ik ben eigenaar van een oudere woning (1911). De architect heeft sowieso vastgesteld dat er een spouw is. Kan u mij bellen voor een afspraak en mijn spouwen te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wichelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. 200m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, diepte spouw 3 tot 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maasmechelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoelren. Halfopen bebouwing van 1988, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kruibeke
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1978, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Messelbroek
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een vrijstaande woning van 1958. Vrije gevelsteen. Oppervlakte en, diepte zijn vorige jaar nagemeten maar ik heb geen idee meer van deze precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Beerse
Graag spouwmuurisolatie voor een halfopen bebouwing. De woning is gebouwd in begin jaren 70.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Antwerpen
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw 7cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio De Haan
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van jaren 60, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +60m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Hoogstraten
We zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1974. Het is een alleenstaande woning.

Spouwmuren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn zeer tevreden over Bobex, daar we na 2 dagen reeds telefoon kregen van een mogelijke le..."

"Vlotte service, goeie communicatie en opvolging: een aanrader!"

O. Debaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.