Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Spouwmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een woning van 40 jaar oud. Dit is een halfopen woning in vrije gevelsteen. Spouw van 5-7cm.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg wel, gevels niet bewerkt. Opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lombardsijde
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Rijwoning van 1967, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lokeren
Ik zoek een offerte voor de kostprijs voor het isoleren van een woning 1955. De gevel is geschilderd. Ik vermoed een spouw met diepte van 6 cm
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Onze woning is 55 jaar geleden gebouwd geweest. Het gaat om een alleenstaande woning. Waar wij de spouwmuren van willen isoleren. Voor de oppervlakte en meer informatie wensen wij een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Bekkevoort
Voor onze alleenstaande woning zijn wij opzoek naar leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1982. De muuroppervlakte is ongeveer 100 mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Deinze
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 100-150mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gent
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis bouwjaar onbekend, diepte spouw onbekend, (spouw is er wel), opp. 80mē, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint-Eloois-Winkel
Graag willen wij onze spouwmuren isoleren. Het huis is gebouwd in de jaren 70. De muuroppervlakte is ongeveer 120 mē. Het is een alleenstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te St-Job-in-'t-Goor
Wij willen onze spouwmuren isoleren die gebouwd zijn in 1986. Het is een alleenstaande woning. De woning is ongeveer 105 mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Londerzeel
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Bazel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1972, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 150mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Baasrode
Dit is een gesloten bebouwing. Er is echter wel een gang voorzien en daar wensen we zij isolatie. Spouwdiepte is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Wij willen graag een offerte ontvangen voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1975. Alleenstaande woning. Spouwdikte: 5-6 centimeter.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gistel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 105mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1993, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kapelle-op-den-bos
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een woning van begin jaren 70. Er zijn spouwmuren met 12cm spouw. gevels in vrije gevelsteen en houtskelet bouw. Er is wel reeds glaswol tussen de muren maar ik vermoed dat er nog voldoende luchtspouw over is.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Meeuwen
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de spouwmuren . Spouw nog nooit opgemeten. Woning van 67.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wolvertem
Dit is een vrijstaande bungalowwoning. Ik wens hier die spouwmuren te isoleren. Gevel in vrije gevelsteen. Reeds isolatie in de spouw maar ik schat nog zo'n 5-6 cm beschikbaar.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zottegem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1978, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zedelgem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1980 ergens, diepte spouw 6,2cm, gevels niet bewerkt, opp. 90mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +60mē. Liefst knauf glaswol.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gits
Ik zou de spouw van mijn prive(bijbouw) willen laten isoleren. Vrijstaande bijbouw, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60mē. Huis zelf is van 1930, bijbouw van 1995.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Ekeren
Dit is een vrijstaande woning begin jaren 1900. Er is echter een bijgebouw dat we wensen te isoleren. Deze is qwua uitzicht zelfde als de oudere woning met gekapte stenen. Er zal moeten bekeken worden ter plaatsen of er geïsoleerd kan worden. 5cm spouw.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Woesten
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.

Spouwmuren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een fantastisch middel indien je niet veel tijd hebt om offerteaanvragen te doen bij m..."

"Prima initiatief. Zeer handig, spaart een hoop tijd uit bij het maken van de juiste keuze. Z..."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.