Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Spouwmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwmuren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Hasselt
Dit is een halfopen woning van de jaren 70. de vorige eigenaar hjeeft gezegd dat de spouw 5-7cm is. oppervlakte van de muren schat ik 110m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Adegem
Graag een offerte voor de isolatie van de spouwmuren voor een vrijstaande woning van de jaren 70-80. Vrije gevelsteen. Spouwmuren zijn nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lokeren
Ik wens de spouwmuur van een woning die we verhuren te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1985 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +300m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Merelbeke
Ik zou de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw 5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +400m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wens een achtergevel te isoleren van een rijwoning. Woning heeft hier wel een nieuwe muur gekregen. Spouw van zeker 4 cm. vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Essen
We gaan onze woning van 86 in de spouw isoleren. Vrijstaande woning in vrije gevel. 190m op meer als 5cm spouw.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Hasselt
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1962 of 68, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 80m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Buizingen
Halfopen woning We wensen vooral de achtergevel te isoleren. Deze is wel geschilderd. Woning van 1955. Geen idee van de oppervlakte en diepte van de spouw.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Izegem
Ik wil de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1982, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +150m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Rekem
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1979, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Bellingen
Graag wensen wij een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is ongeveer 50 jaar geleden gebouwd. Het is een rijwoning. De muuroppervlakte is ongeveer 120-150 m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Ekeren
Ik wens een offerte voor het isoleren van de spouwmuur. Er is ook een achterbouw te isoleren. De oppervlakte is nog nooit opgemeten net als de diepte van de spouw. De woning is van de jaren 60. Gevels in originele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Bonheiden
Ik wens een open bebouwing in de spouw te isoleren. Woning van de jaren 50. Spouw is ooit al eens nagemeten maar ik weet niet meer precies wat de afmetingen zijn. Gevels in orginele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostduinkerke
Dit is een buitenverblijf van de jaren 80. De diepte van de spouw oppervlakte . Vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg
Ik woon in een halfopen bebouwing. Deze halfopen bebouwing zijn 2 huizen aan elkaar, maar alleen de garages staan de aan elkaar. De oppervlakte van de muren is 83.36 m. De woning is gebouwd in 1972. De muren zijn niet bewerkt en het zijn sierstenen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Middelkerke
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning van ongeveer 25 jaar oud. Het is een alleenstaande woning en de muuroppervlakte is ongeveer 16 op 10 meter.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Koersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1934 (gevel voorgezet), diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1967, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +80m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Schilde
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1982, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 80m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Meise
Ik wens een voor , achter en zijgevel van een woning te isoleren. Woning van 1940 maar bij de aankoop is er gezegd dat er een spouw aanwezig is van 7cm. Gevels zijn geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1955, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gijzegem
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in de jaren 1977. Dit is een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Laarne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Diksmuide
Beste, Enkele jaren geleden werd er een nieuwe steen voor de oude gezet. Is het mogelijk om hier de spouw te isoleren. Orginele woning van 1930. De dikte bedraagt meer dan 25cm
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Hoeilaart
Offerte voor een woning die gebouwd is in 1960-70. Het gaat om een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte: is ongeveer 73 m. Het gaat om een zij- en voorgevel.

Spouwmuren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een makkelijke en zeer snelle manier om veel leveranciers te bereiken. Wij zullen hier ..."

B. De Smedt

"Bobex is een goede hulp geweest in het vinden van offertes. Ik kreeg vlug antwoord."

C. Van Der Velpen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.