Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Spouwisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Ravels
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1950. De spouw is redelijk breed. De oppervlakte is ongeveer 50-60 m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik wens de spouw van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +40m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing met renovatie begin 2000, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in stevoort
We zoeken iemand die onze muren kan isoleren. Er is een spouw aanwezig in onze vrijstaande woning van 1948. De gevels bestaan uit naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg-Roksem
Halfopen bebouwing gebouwd in 1969. De oppervlakte is ongeveer 125 m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Onze woning is 55 jaar geleden gebouwd geweest. Het gaat om een alleenstaande woning. Waar wij de spouwmuren van willen isoleren. Voor de oppervlakte en meer informatie wensen wij een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wachtebeke
In de loop van volgende week heb ik de sleutels van mijn nieuwe woning. We spreken over een vrijstaande woning van 1971 met facadesteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte voor spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Schulen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw 6,5cm, gevels niet bewerkt, opp. 130m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Nieuwerkerken
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te isoleren. Vrijstaand huis van 1975, diepte spouw 6cm, opp. +60m, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Tielen
Ik zou de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1991, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 100m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Herentals
Ik wens de spouw van mijn privewoning te isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw 5cm. Gevels niet bewerkt, opp. meer dan 70m, geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Mol
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw onbekend, spouw is er wel. Gevels niet bewerkt, opp. 150m. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Torhout
Ik wens de spouwmuur van mijn eigen woning te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, maar die is er wel. Gevels niet bewerkt, opp. 90-100m, geen voorkeur van materiaal. Werken na september dit jaar.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Mechelen
Ik wil de spouw van mijn woning te isoleren. Vrijstaand huis van 1990. Diepte spouw 5cm. Gevels niet bewerkt. Opp. 65-70m. EPS of pur materiaal liefst.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Brasschaat
Ik wens de spouwmuur van de woning te isoleren. Halfopen bebouwing bouwjaar 1985. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw 5-6cm. Opp. 180m. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Herzele
Ik wens de spouwmuur van mijn woning te isoleren. Rijwoning van 1989, gevels niet bewerkt. Diepte spouw is nu een 2-3 cm er zitten dunne isolatieplaten al tussen, maar er kan zeker nog wat tussen. Ongeveer een 80m. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Oostkamp
Ik wens de spouwmuur van mijn woning te isoleren. Vrijstaand huis van 1989. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw een 5cm. Opp. 19,5 op 10m. (zeker meer dan 100m) Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Koersel
We wensen de spouwmuur te isoleren van ons huis. Vrijstaand huis van bouwjaar 1998. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw onbekend. Opp. rond de 85m. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Harelbeke
Ik wens de spouwmuur van onze woning te isoleren. Een vrijstaande woning met bouwjaar 1997. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw van 7 cm. Opp. rond de 100m. Geen voorkeur van materiaal, gewoon het beste.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Mol
Ik wil de spouwmuur van mijn woning te isoleren, vrijstaand huis. Bouwjaar rond 1940, (spouw is aanwezig). Diepte spouw 5-6 cm. Gevels zijn niet bewerkt. Opp. een 100m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Roeselare
Ik wens de spouwmuren van mijn woning te isoleren, halfopen woning. Bouwjaar 1965, gevels niet bewerkt. 3 gevels opp. niet bekend. Diepte spouw onbekend. Liefst een soort van wol als materiaal.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Evergem
We wensen onze privewoning (vrijstaand) met bouwjaar in de jaren 50 maar er is een deel bijgebouwd recent nog. Het 'oud' gedeelte heeft al een spouw en ik denk dat die 5cm is. De voorgevel is tussen de 60 en 70m ook de achtergevel komt te pas. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Mol
Wij wensen spouwmuurisolatiewerken. Betreffende 129m en spouw 6cm dik Voor onze privewoning (halfopen) het bouwjaar weet ik niet zeker maar in 1999 is de woning volledig gerenoveerd. De gevel is niet bewerkt, ook liefst voorkeur een voorkeur voor parels of wol.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Knesselare
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1954. Onze gevelsteen is in naakte baksteen. Wij zoeken enkele offertes om te vergelijken voor spouwmuurisolatie. Ik denk dat de spouw zo een 7cm is. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Herenthout
Ik zoek een offerte voor isolatie van de spouwmuren. Vrijstaande woning gebouwd in de jaren 80. Vrije gevelsteen. De diepte van de spouw van 6cm.

Spouwisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een goed systeem. Op die manier kan ik vergelijken voor ik beslis."

R. Goethals

"Ik vind Bobex een zeer doeltreffend systeem: veel tijd uitgespaard doordat ik zelf niet meer mo..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.