Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Spouwen isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouwen isoleren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waasmunster
Prijs offerte voor spouwmuur isolatie voor vrijstaande woning: 150-200m². De woning is reeds in '92 gerenoveerd met nieuwe gevelsteen. De spouw is 5cm diep. Naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg, Olivier
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
offerte spouwmuurisolatie in Berlare aub
We zijn eigenaar van een halfopen bebouwing die dateert van 1980. De gevels zijn onbewerkt. Diepte van de spouw is 5.5 cm. De totale oppervlakte is 119m2 . Materiaal valt nog te bekijken met de firma. misschien parels. Ik heb al één offerte maar wens er graag meerdere ter vergelijking.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Humbeek
Beste, We zijn opzoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. We zijn eigenaar van een woning van 10 m op 15m. Het bouwjaar is 1967. Het is een vrijstaande woning met naakte gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Waasmont
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1850. Ik ben zeker dat er een spouw is. Wij zoeken offertes om te vergelijken voor spouwmuurisolatie. 1 zijde is geschilderd met ik vermoedelijk, dampdoorlatende verf. De andere zijn naakt. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor aparte woonruimte van 40m2
We hebben een vroegere garageruimte omgevormd tot woonruimte van ongeveer 40 m2 en wensen alle spouwen op te vullen en verder de ruimte te voorzien van verwarming. De spouw is ongeveer 8 cm breed. De constructie is van 1997. Ons huis zelf is reeds voorzien van muurisolatie. Wij zijn eigenaar.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Brasschaat
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1971 in Brasschaat. Naakte baksteen op alle 4 gevels. 1 Verdiep en een geïsoleerde zolder. Kan u mij bellen voor een afspraak want ik ben opzoek naar een gedetailleerde offerte . Mvg, Mr. Ongena
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Avelgem
Geachte , Ik ben eigenaar van een woning van 1995. Het is een vrijstaande woning. De vier buitenmuren zijn in naakte baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en ook een offerte. Dank u.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie in Minderhout
Wij zijn eigenaar van een huis is van 1980. Het is een vrijstaande woning. Volledige naakte baksteen. Kan u mij bereiken voor een offerte
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Maaseik
Beste, Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning uit 1974. De gevelsteen is naakt. Kan u mij bellen voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Erik
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Hamont - Achel.
Beste, Mijn man en ik zijn eigenaar van een vrijstaande woning. 1986 is het bouwjaar. De buitenmuren zijn gewone façade steen. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een gepaste offerte ? Plaatsbezoek is gewenst. Groetjes Gerty.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor woning jaren 80-90
Wij zoeken een specialist in het isoleren van de spouwen van onze muren. Het gaat om spouwmuurisolatie van een huis uit de jaren 1980-90. Graag prijsofferte voor de levering van spouwisolatiemateriaal en installatie ervan ter plaatse in Minderhout - Antwerpen.

Spouwen isoleren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft direct gevolg gegeven aan mijn offerteaanvraag voor een nieuwe betaalterminal."

G. willems

"Goed idee, zo moet ik niet nodeloos lang zoeken."

M. Vocht


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.