Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Spouw: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouw-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
We wensen een atelier in de achterbouw in de spouw te isoleren. Deze bouw is in vrije gevelsteen en geplaatst in 1958. Geen idee van de spouw.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Melsbroek
Ik zou graag de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen huis van 1961, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m▓.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Opoeteren
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is alleenstaand en gebouwd in 1990. Het is een alleenstaande woning.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Oud-Heverlee
Dit is een vrijstaande bouw met aangebouwde garage's. Graag wens ik te bekijken of de 4 gevels ge´soleerd moet worden. Bouwjaar is van 1980. Geen idee van de diepte van de spouw of de oppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Brasschaat
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een woning van de jaren 60 in de spouw. oppervlakte van de muren en diepte van de spouw nooit nagemeten. Werken gepland voor 2017
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag spouwmuurisolatie te Landen
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Onze woning werd in 1955 gebouwd, en de buitengevels zijn geschilderd. De diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij wensen +/- 80m▓ te laten isoleren.
Spouwmuurisolatie
Waals Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Waterloo
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van de jaren 70. Oppervlakte van de muren en diepte van de spouw zijn nog nooit opgemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Brecht
Dit is vrijstaande woning waarvan we de drie gevels wens te isoleren?. Dit is een tegenbouwer waar later nog kan worden tegen gebouwd. Woning van 1967 met vrije gevelsteen. Diepte van de spouw is na gemeten.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Kortemark
Woning van de jaren 70. Spouw van 6cm en muuroppervlak van 400-500m▓. Vrije fašadesteen. Werken voor zo snel mogelijk uit te voeren.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Olsene
Ik zoek een offerte voor de isolatie in de spouw van een woning met muuroppervlakte van ruw geschat 95m▓. De gevels zijn gebouwd in 1991 en nog vrij, niet beplaasterd, geschilderd of bewerkt met crepi. Spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Vorselaar
Ik wens een offerte voor het isoleren van een zijgevel van een stuk open tuin. De diepte van de spouw is zo'n 4-5 cm. jaren 60. Werken voor mei tot de zomer van 2017.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Meulebek
Dit is een vrijstaande woning die ik volledige wens te isoleren. Dit is een woning in een T-vorm. Er is reeds isolatie in de spouw maar er nog zeker 5cm over.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Dit is een halfopen woning waarvan ik de drie gevels wenst te isoleren. Woning van 43 jaar oud. Oppervlakte en spouw nooit nagemeten .
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sijsele
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, diepte spouw 4,5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m▓.
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Duffel
Dit is een rijwoning met een spouw van 4-5cm. We zijn een jaar geleden in deze woning gaan inwonen en hebben geen idee van de preciese leeftijd. Woning in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Wetteren
Vrijstaand gebouw van 1985. Wit geschilderd aan de buitenkant. Geen ideee hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Evergem
Open bebouwing van 1961 , spouw mogelijk slechts 4 cm. 230m▓ oppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Kaulille
Ik wens een halfopen woning in vrije gevelsteen te isoleren. Deze woning is van 1978. Spouw is nooit nagemeten. 3 gevels te isoleren. Er is wel een aanbouw op de achtergevel van 2007 die reeds ge´soleerd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Heist-op-den-Berg
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1975 ergens, diepte spouw onbekend, enkel achtergevel, opp. rond de 30m▓.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Ravels
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning in de gevel. Dit is een woning van 1936. Ik ben wel zeker dat er een spouw aanwezig. Gevels in de originele gevelsteen. Spouw en oppervlakte nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Maasmechelen
Ik heb recent een woning van een aangekochte woning. Ik weet niet hou oud de woning is maar in de zijgevel is er zeker een spouw. Deze wens ik te isoleren. Hier is een aangebouwd garage. Geen idee van de oppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Aalst
Tien jaar geleden nieuwe gevelsteen. geplaats voor een ouder woning. De spouw en de oppervlakte van de muren zijn nooit nagemeten. Op de bovenverdieping weet ik niet of er spouw aanwezig.is
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Wij zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een halfopen bebouwing. De grootte van muren is ongeveer 100 m▓.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zomergem
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1964, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 120m▓.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Lanaken
We zoeken een offerte voor de isolatie van een halfopen woning van de jaren 60. Hier is een spouw aanwezig maar deze is nooit opgemeten. Gevel is wel geschilderd.

Spouw

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede hulp om de juiste vakmensen te vinden."

H. Van Doorselaere

"Het is het eerste maal dat wij gebruik maken van Bobex diensten. En eerlijk gezegd, ik ben aang..."

F. Vanwelkenhuyzen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.