Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Speciale drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpeciale drukwerk-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Brussel
Bedrukking cadeaupapier
Wij zoeken drukkers voor de bedrukking op cadeaupapier. Het gaat om 1 vel van ongeveer 50 x 100 cm en dit voor 10 000 stuks. Bij bezoek aan een evenement kunnen de 10.000 bezoekers hun eigen cadeaupapier tekenen/maken en ter plaatse afprinten op een vel van +/ 50 X 100 cm (of wat standaard kan). Het zijn dus wel 10.000 verschillende versies in full color print. Bobex kwaliteitscontrole: Het evenement gaat door van 17 tem 20 december in de nekkerhallen van Mechelen. Alvast bedankt voor uw prijs opgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukking servetten
Wij zouden een 500-tal servetten willen laten drukken. Op de servetten moet het logo afgebeeld zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Klant liet weten dat het dringend is. Alvast bedankt voor uw prijsindicatie.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken fietszadelhoesjes
We zouden graag 1000 zadelhoesjes met ons logo laten bedrukken. De zadelhoesjes zouden rond elk soort fietszadel moeten passen. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wil de hoesjes in 2 kleuren laten bedrukken met het logo van AIESEC en een korte tekst. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken folders
Ik zoek een drukkerij om folders te drukken. De folder heeft een ronde vorm en bestaat uit vier bedrukte zijden. Bobex kwaliteitscontrole: Klant vraagt een prijsindicatie voor zowel een aantal van 1000 als van 2000 folders. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken school kaftpapier
Wij willen graag kaftpapier laten bedrukken (quadri). Wel graag degelijk materiaal. Het ontwerp wordt door ons aangeleverd. Oplage: +/- 1.000 standaard rollen. Het is de bedoeling om al onze deelnemers zo'n rol kaftpapier mee te geven na de zomervakantie. Bobex kwaliteitscontrole: voor een landelijk georganiseerde jeugdwerkorganisatie, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken afscheur boekjes
Wij zouden graag een afscheur boekje (A5 formaat) hebben met een voorpagina en 4 tabbladen, totaal van 125 pagina's. Het boekje moet gemakkelijk door te bladeren zijn en elke pagina moet gemakkelijk losgescheurd worden. Voorpagina en tabbladen mogen (heel dik) zijn qua grammage, andere pagina's: 80gr, standaard papier, voorpagina in kleurendruk en andere pagina's zwart/wit. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant wenst een offerte te ontvangen, dit voor 50, 100 en 500 exemplaren. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken postkaarten & eindejaarskaarten
Graag het drukken van postkaarten, eindejaarskaarten, opendeurdagen voor een modieuze kledingzaak. Afmetingen: 11cm x 21cm, min. 170gr, bedrukt in quadri, 1 luik, luxepapier, geen speciale afwerking. Ontwerp en distributie door drukker. Oplage: 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in textiel, mode en luxegoederen. Graag een gedetailleerde offerte, inbegrepen: drukwerk, frankeren en adresseren. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken t-shirts
Graag een leverancier voor het bedrukken van een 30-tal zwarte t-shirts waarvan 12 small, 12 medium en 6 large met daarop één groot logo met witte letters alsook één kleine logo met rode letters dit zowel op voor-en achterkant hetzelfde. Wij hebben deze t-shirts nodig voor een optreden op 12 december 2010. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een kapitaalkrachtige BV. T-shirts moeten klaar zijn tegen 08/09 december 2010. Graag een offerte, liefst via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Visitekaarten + pamflets
Graag 1. het drukken van 500 visitekaartjes, recto/verso, luxepapier, formaat: 85mm x 55mm, grammage: 300gr?, 2, 3 of 4 kleurendruk, 2. drukken van 500 pamflets, afmetingen: 21cm x 10cm, geen luiken/vouwen, recto/verso, 2,3 of 4 kleurendruk, grammage ?. Het logo zal moeten opnieuw ontworpen worden heb het niet in de nodige bestandsformaten. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag een gedetailleerde prijsopgave ontvangen zodat ze deze kan voorleggen aan de baas. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken CD ziekenhuizen
Wij willen onze cd's graag bedrukken met ons logo, 1 of 2 kleurendruk. Het gaat hier over een aanzienlijk aantal, 30.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Voor de grootste zorgverlener van België. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Stickervellen kraslaag
Wij zouden graag een geboortekaartje met kraslaag maken. Voor het kraslaagje zoeken we een plaats waar we stickervellen met kraslaag kunnen kopen of laten aanmaken, liefst groter dan 5cm doorsnede. Ik weet dat je kant-en-klare kraskaartjes kan kopen, maar wij willen dit graag toepassen op ons eigen ontwerp. Oplage is niet gekend, eventueel een richtprijs voor 150 of 250 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant houdt zich daarmee bezig in bijberoep. Indien u nog vragen hebt mag je de klant gerust telefonisch of via e-mail bereiken. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Groetenkaart
Wij zoeken een dienstverlener voor het drukken van groetenkaarten met afmeting: 210mm x 100mm, recto 2 kleuren, wit 280gr/m², graag schoongesneden. We leveren ontwerp zelf aan in pdf formaat. Hoeveelheden: afhankelijk van wat u aan te bieden heeft, eventueel offerte beginnen vanaf 100 stuks en zo verder. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in het transporten en leveren van grote composietcomponenten. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Bestekhouders
We zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken in quadri of 2-kleurendruk van 5.000 papieren bestekhouders. Wij leveren de gewenste formaten zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een evenementenbureau gelegen in Liedekerke. Bedankt voor uw offerte, reageren kan rechtstreeks.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken cadeaubon
Wij zouden graag onze winkel uitbreiden met cadeaubonnen in verschillende waarden. Graag zouden wij hier enige vorm van beveiliging op willen. In elk geval willen we een nummerreeks en barcode kunnen toevoegen aan de bonnen. We zouden er graag ook een watermerk, UV bedrukking en laserperforatie aan kunnen toevoegen, indien dit binnen de mogelijkheden valt. We zullen zelf zorgen voor de grafische vormgeving van de bonnen, maar moeten daarvoor eerst weten wat er zoal mogelijk is op vlak van beveiliging, zodat we elk van de beveiligingselementen een plaats kunnen geven in ons ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in West-Vlaanderen. Graag hadden zij zich even willen informeren naar wat er zoal mogelijk is. Reageren kan rechtstreeks.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel gemakkelijk. Je hoeft niet op zoek te gaan naar leveranciers en krijgt snel reactie op je ..."

V. Suykens

"Ik ontving in korte tijd een offerte. Indien nodig zal ik nog beroep doen op de service van Bob..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.