Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Speciaal drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Speciaal drukwerk-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerk



Offerte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Kwalitatief toiletpapier
Kwalitatief toiletpapier: bedrukt met magenta opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor dit evenementenbureau uit Antwerpen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Kraskaarten drukken
Ik ben op zoek naar een leverancier die prepaid kaartjes kan drukken met kraslaag. Dus de grote van een bankkaart maar dan zonder chip. Aantal (duizenden). Bobex kwaliteitscontrole:Wij zullen zelf het grafisch werk afleveren. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen.
Speciaal drukwerk
Brussel
Gepersonaliseerd wc-papier voor klant
Voor "music for lif" zouden we graag voor een van onze klanten gepersonaliseerd wc-papier bestellen. Zijn we bij jullie aan het juiste adres of kan u indien niet verder helpen? Wat is de minimumoplage? En at is jullie high end prijs? voor meer info contacteer me. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Junior Helpdesk Engineer in Brussel. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
200 ŗ 300 quadri bedrukte dozen A4 formaat
Wij zoeken quadri bedrukte dozen in A4 formaat, type archiefdoos. Graag wensen wij een voorstel voor de snijvorm, de vormgever voorziet dan grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst 3 offertes, voor zowel 200 als 250 als 300 exemplaren. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Laten drukken 500 lidkaarten
Voor onze studentenvereniging hadden we graag lidkaarten laten drukken. Het zou een plastic bankkaartformaat moeten zijn, langs beide zijden bedrukt en liefst genummerd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant had graag een prijsofferte voor 500 exemplaren. Bedankt voor de prijsindicatie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aankoop 1000 krasbiljetten
Ik wens 1000 krasbiljetten met een unieke nummering te laten bedrukken in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Het formaat zou 10 cm op 10 cm moeten zijn en enkel recto bedrukt. De klant levert zelf het ontwerp. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor 25 en 50 werfborden (50 x 70 cm)
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het bedrukken van werfborden met afmetingen 50 x 70 cm. Bobex kwaliteitscontrole: De werfborden zouden in 1, 2 of 3 kleuren gedrukt moeten worden. De plaats van levering is 9100 Sint Niklaas. Graag uw prijsoffertes voor zowel 25 als 50 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Brussel
Bedrukking cadeaupapier
Wij zoeken drukkers voor de bedrukking op cadeaupapier. Het gaat om 1 vel van ongeveer 50 x 100 cm en dit voor 10 000 stuks. Bij bezoek aan een evenement kunnen de 10.000 bezoekers hun eigen cadeaupapier tekenen/maken en ter plaatse afprinten op een vel van +/ 50 X 100 cm (of wat standaard kan). Het zijn dus wel 10.000 verschillende versies in full color print. Bobex kwaliteitscontrole: Het evenement gaat door van 17 tem 20 december in de nekkerhallen van Mechelen. Alvast bedankt voor uw prijs opgave.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken fietszadelhoesjes
We zouden graag 1000 zadelhoesjes met ons logo laten bedrukken. De zadelhoesjes zouden rond elk soort fietszadel moeten passen. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wil de hoesjes in 2 kleuren laten bedrukken met het logo van AIESEC en een korte tekst. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Pop up Kubus
Leverancier gezocht voor het drukken van een pop up kubus, dit in het kader van een direct mailing. Oplage: 3.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex.be. Bedrijf gelegen in Herent. Graag uw prijsopgave via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Limburg
Muismat als promotie en geschenkmateriaal
Wij zijn op zoek naar een aantal promotie en geschenkartikelen, dit om uit te delen aan klanten en werknemers. Wij hadden gedacht aan een witte muismat waarin je foto kan plaatsen, om de muismat zou ons logo moeten staan. Het logo bestaat uit 3 kleuren, zwart-roze-blauw. Grootte maakt niet uit, groter dan 5 cm. Bobex kwaliteitscontrole: voor ICT Consultants in Limburg. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Drukken van brochure of catalogus
Brussel
Offerte drukken van brochure
Ik ben op zoek naar een drukkerij voor het drukken van een brochure. Het betreft hier ongeveer 100 - 150 exemplaren. De brochure bestaat uit ongeveer 20 pagina's, en we wensen de afmetingen 20 cm x 20 cm te verkrijgen (in geval de brochure gesloten is). Het materiaal wordt door ons aangeleverd in publisher. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier over een informatiebrochure over diabetes. Klant zit in de medische sector. Graag uw prijsofferte voor het drukken van de brochures. Liefst binnen de veertien dagen. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukwerk op borden voor cateringbedrijf
We zouden graag borden met een diameter van 24 cm laten bedrukken. We hadden gedacht aan 500 exemplaren. Als het voor ons voordelig is om de borden bij jullie aan te kopen, zijn wij ook hierin geÔnteresseerd. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een cateringbedrijf te Heusden-Zolder. Graag een prijsofferte binnen de veertien dagen met en zonder borden. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Offerte drukwerk drankbonnen
Wij zijn op zoek naar stroken met drankbonnen (3.000 stuks van elk) met resp. 9 en 7 bons. De bonnen moeten genummerd zijn per strook en op elk bonnetje moet er een logo en een naam opkomen (voor elke bon is de naam anders). We moeten de bonnen ten laatste 10 september in ons bezit hebben. Bobex kwaliteitscontrole: Deze aanvraag kadert binnen de opening van een nieuw fietspad te Laakdal. Graag ontvangen wij uw antwoord hierop. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukte kunststofplaat
In het kader van een interactieve stand op een beurs, wensen wij een bedrukte kunststofplaat van 2 x 1,5 m - druk in quadri. Materiaal leveren we zelf aan. De bedrukking zou klaar moeten zijn tegen de eerste week van september. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een Vlaams landmaatschappij. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van champagneglazen voor klantenevent
Voor een klantenevent zouden wij het volgende: - drukken van het logo op champagneglazen (quadri). - deze champagneglazen in een mooie doos verpakken waar een uitnodiging in geplaatst kan worden. In elke doos zouden 2 glazen moeten. Graag 60 en 60 of 60 en 120 (afhankelijk van de prijs). Wij leveren het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: dit in het kader van een beperkt VIP event te Mechelen die zal doorgaan in oktober. Graag een prijsopgave tegen het einde van volgende week. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bierglazen drukken
Leverancier gezocht voor het bedrukken van 600 bierglazen, afmetingen - ongeveer 2,50 op 10 cm, 2 kleurendruk. Logo lever ik zelf aan ((Adobe .ai of .eps of zo). Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Gent. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van placemats voor muziekfestival
Graag had ik geweten wat uw scherpste prijs is voor 1.000 placemats, ťťnzijdig bedrukt, levering in Hasselt. A3 formaat (indien mogelijk?). Bobex kwaliteitscontrole: voor een jaarlijks alternatief muziekfestival in Hasselt. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van licenties voor showroom
Voor onze showroom wouden wij onze licenties drukken op houten vierkanten. Op wat voor hout kunnen jullie drukken? Het moet mooi zijn, want de achtergrond zal transparant zijn. Hoeveel kost dit? En vanaf hoeveel stuks is er een prijsvoordeel, ik zal ongeveer 20 vierkanten nodig hebben van zo'n 30 cm bij 30 cm; 6 kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf gevestigd in Vl.-Bra. gespecialiseerd in kinderkleding onder licentie. Graag uw beste prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken keukenschorten
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een 20-tal keukenschorten. 1 kleurendruk. Logo wordt aangeleverd in PDF-formaat. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Vilvoorde. Graag uw prijsopgave via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van toiletpapier
In het kader van een marketing campagne zijn we op zoek naar een leverancier die toiletpapier kan bedrukken. De specificaties zijn: - minimum 3 lagen - bedrukking in 1 kleur (zwart) - 20 000 stuks - bij voorkeur verpakt in een papiertje - levering op 1 adres in BelgiŽ Bobex kwaliteitscontrole: voor een toonaangevende Europese expert op het gebied van veiligheid en welzijn gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Drukken koffietas + ondertas bedrijf in Rotselaar
Graag een koffietas + ondertas bedrukt met logo (1 kleur), indien mogelijk 1 letter uitvergroot over de grootte van de tas. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf is gelegen in Rotselaar, omgeving Leuven. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Brussel
Pingpong balletjes voor nieuw VTM-programma
Voor het VTM-programma binnen de minuut, dat deze zomer van start gaat, zijn we op zoek naar pingpong balletjes die de kleuren van het programma hebben: 3 gele en 70 rode. Bobex kwaliteitscontrole: assistent spel producer, vraagt zich af indien het mogelijk is om daar in te voorzien en zo ja, graag een prijsopgave via e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Brief met uitdrukbare lidkaart
Ik had graag een offerte ontvangen voor het drukken van een 30.000 brieven met uitdrukbare lidkaarten. Lidkaarten moeten dus niet worden voorgedrukt, enkel aan een zijde het logo van de organisatie. Deadline: 01 augustus 2011. Bobex kwaliteitscontrole: voor een amateurtheater in Vlaanderen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukken autoverfrisseurs voor handcarwash
Wij hebben onlangs een handcarwash geopend. Wij zouden graag onze klanten belonen met kleine gifts of premiums. Wij willen graag papieren autoverfrisser (grootte van 9cm) met het logo van onze bedrijf erop. Zou u ons meer informatie kunnen geven? Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave voor een 3.000-tal exemplaren. Elk stuk moet dan ook doorschijnend verpakt worden.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dankzij Bobex heb ik met een aantal firma's kunnen spreken en heb ik hun offertes gekregen die ..."

"De reacties via Bobex zijn heel leerrijk. Leuk om de prijzen te kunnen vergelijken en even le..."

H. Ertrijckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.