Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Spandoek: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpandoek-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Beletering voertuigen van een schilderszaak , Oost-Vlaanderen
Belettering van camionette en meerdere wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Het is een schilderszaak, betreft hier 1 bestelwagen en 3 personenwagens.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Drukken van spandoek voor vastgoedkantoor
Ik had graag een aanvraag gedaan voor een spandoek van 3 m breed op 2 m hoog, bedrukt en ook opgespannen op een frame om buiten te plaatsen. 2-kleurendruk. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: vastgoedkantoor gelegen in Heusden-Zolder. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Textiel, stickers, spandoeken, naamkaartjes en reclame folders
Graag had ik textiel (50 stuks) / stickers (500 stuks) / spandoeken (2 stuks) / naamkaartjes (200 stuks) / reclame folders (500 stuks) willen laten bedrukken. Alles 2 kleurendruk behalve de reclame folders en naamkaartjes in quadri. Grafisch werk zal door mij aangeleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in het adviseren, verhuren en plaatsen van professionele geluids-,karaoke en lichtinstallaties, geschikt voor zowel grote evenementen als kleine feesten, met of zonder Dj. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Dringend drukken doek indoor tv opname
Graag het drukken van een doek met afmetingen B2m x H2.50m, graag mat, full colour. De opname gaat door in een studio-boomhut, vandaar dat het doek het bos moet gaan voorstellen die je vanuit de raam kan zien. Wij leveren het materiaal zelf aan, foto van het bos in hoge resolutie (300dpi). Dringend project, woensdagavond (24-11-2010) moet dit af zijn. Indoor tv opname vandaar dat het doek geen licht moet gaan reflecteren. Bobex kwaliteitscontrole: Cabaret en kindertheater. Graag een offerte en leveringstermijn. De klant kan ook zelf het materiaal komen ophalen wanneer afgewerkt. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoeken voor school
Graag offerte voor 2 spandoeken die buiten aan de hekken zouden geplaatst moeten worden. Bobex kwaliteitscontrole: Spandoeken zouden 2 op 4 moeten zijn. Graag offerte via email doorsturen. Dank u.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Vlag toneelvereniging
We zijn een toneelvereniging & hebben een zwart-wit logo. We zouden dit graag op 1 à 2 vlaggen of spandoeken zien. De bedoeling is deze dan te gebruiken bij evenementen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedige prijsofferte aangezien deze klant binnenkort vergadering heeft hieromtrent.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Brussel
Raambelettering formaat 3 x 2,5m
Een logo met blauw en wit (rechthoekig formaat) moet op een raamvinyl gedrukt worden. De sticker wordt aan de buitenzijde van een winkelraam bevestigd in een beschutte omgeving (weinig weersinvloeden/galerij). De sticker mag ondoorzichtig zijn aangezien de ruimte erachter niet gebruikt wordt. Bobex kwaliteitscontrole: Montage dient te gebeuren op een hoogte van +/- 4 à 5 meter (het betreft een etalageraam boven de winkel). Bedankt voor uw prijsofferte voor de productie en de montage van de sticker.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoek - banner logo- (+ eventueel posters)
Ik ben op zoek naar een banner/spandoek van ca 2 op 2 m, dit met het logo van mijn zaak. Bobex kwaliteitscontrole: Indien mogelijk wenst deze klant ook informatieve posters / affiches te laten maken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Spandoek
Wij wensen een spandoek van 7 meter op 5 meter full color te laten bedrukken, met ringen, elastieken en haken en het frame voor op gevel te plaatsen. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/10/2009: Dit is voor een klant gelegen in Vlaams Brabant. Bedankt voor uw offerte via de Bobex site.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Spandoeken met bedrijfsreclame
Wij wensen spandoeken van 1 op 2m met daar onze bedrijfsreklame op: naam + tel + adres. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/10/2009: De spandoeken zullen dienen om buiten te hangen. Het aantal dat deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Spandoek
Ik zoek een drukker voor een spandoek met de naam van de zaak op. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/08/2009: Betreft een spandoek met lengte 4m en hoogte 1m met ijzeren omkadering. U kan deze klant rechtstreeks per mail bereiken. Bedankt voor uw interesse.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Spandoeken PVC
Ik ben op zoek naar een leverancier voor spandoeken met de volgende specificaties: -PVC 650 gr/m² -Bedrukking in full color (grafisch werk wordt u aangeleverd in PDF) -5 stuks van elk 20 m² -Omgezoomd + ringen elke 50cm Bobex kwaliteitscontrole, op 17/07/2009: Het bedrijf is gelegen te Oosterzele. Bedankt voor uw offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Reclameborden en spandoek
Ik ben op zoek naar een groot en een klein reclamebord, en ook naar een groot reclamespandoek. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/05/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie verder in de aanvraag wat er moet opkomen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Spandoek belettering
Ik heb één of meerdere spandoeken nodig om over een straat te hangen. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/03/2009: Locatie van de klant: Zwevegem. Bedankt voor uw prijsopgave voor een spandoek bedrukt met een zin in enkel 1 kleur.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Ontwerp spandoek dierenartsenpraktijk
Project: overname bestaande dierenartsenpraktijk in centrum van Genk door jonge dierenartse. De vorige dierenarts heeft de zaak afgebouwd de laatste 10 jaren. Mijn doel is op te vallen om de klanten duidelijk te maken dat de praktijk vernieuwd is en dat er een nieuw beleid is, de praktijk aantrekkelijk te maken. Momenteel heeft de praktijk een verouderd cliënteel en nodigt ze niet uit om spontaan binnen te komen. Aan het pand zelf valt niets te veranderen. De praktijkruimte huur ik van de vorige dierenarts en is op de benedenverdieping van zijn huis gelegen. Aan het begin van het pad naar de praktijk toe staat een paal met dierenartsenkruis en een muur met brievenbus. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/02/2009: Deze klant deelt mee dat de ingang naar de praktijk zeer onduidelijk is. Bedankt voor uw offerte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Spandoek bedrukken met gedichten
Ik ben op zoek naar een leverancier die een spandoek van 2x3 meter kan maken. Het spandoek zal worden opgehangen aan de buitengevel van de school. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/01/2009: De gedichten die op het spandoek moeten gedrukt worden, kunnen in een elektronisch formaat aangeleverd worden. Er dient slechts in één kleur te worden afgedrukt. Bedankt voor het opmaken van een offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoeken
Wij geven elk jaar een feest en dit jaar dachten we er aan om misschien spandoeken te laten maken, om boven de weg te hangen. Momenteel ben ik dus wat prijzen aan het vergelijken om zo bij de goedkoopste uit te komen. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/11/2008: De tekst die op de spandoeken moet gedrukt worden, zal in PDF-formaat aangeleverd worden. Gelieve een nog zo algemeen mogelijke prijslijst op te stellen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Spandoek PVC
Ik ben op zoek naar een spandoek omgezoomd met ringen. Formaat: 300 x 80 cm Digitale print full color Bobex kwaliteitscontrole, op 18/08/2008: Offerteaanvraag van een klant die tevens ingeschreven is als leverancier op Bobex. Bedankt voor uw prijs all inclusief. dus instelkosten, druk, verzendkosten.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een makkelijke manier om snel leveranciers te vinden."

J. vanhorenbeke

"Zeer vlot verschillende telefoons gekregen en afspraken kunnen vastleggen, voor dakisolatie, sp..."

K. Laleman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.