Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Software: Ontvang snel meerdere gratis offertesSoftware-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Webdesign (website design)
Antwerpen
Webdesign voor een zaak te Duffel
Ik zoek een nieuwe website voor mijn zaak(voor mevrouw). Voor een schoonheidssalon, contactgegevens, foto's, behandelingen, prijzen mag er op.
Webdesign (website design)
Oost-Vlaanderen
Webdesign voor een zaak te Gent
Ik zoek een nieuwe website voor mijn zaak in opstart (rond augustus). Een bandencentrale, dus info, foto's, ook voor op smartphone/tablet.
Webdesign (website design)
West-Vlaanderen
Webdesign voor een zaak te Wevelgem
Ik wens mijn website er beter laten uit te zien (foto's en referenties inzetten). www.nickbalcaen.be is het nu. Ik ben aannemer in de bouw
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal met voorraadbeheer software
Wij wensen de huur of aankoop van een betaalterminal met eventueel inclusief een softwaresysteem voor voorraadbeheer zodat wij en onze boekhouder het stockbeheer kunnen opvolgen. Het gaat over een kledingsboetiek.
Webdesign (website design)
Limburg
Webdesing voor een bedrijf in Lommel
Dit is voor een webshop op te richten voor de zaak van mijn dochter. Zij zal een kapperszaak beginnen waar o.a. Nagelproducten via een webshop met betaalmodule wordt verkocht. Onderhoud , beheer en aanpassing moeten door onszelf gebeuren eventueel mits ondersteuning. Nog geen software voorkeur.
Webdesign (website design)
Vlaams Brabant
webdesign voor een bedrijf in asse
Dit is voor een bedrijf waar we binnenkort met een nieuwe tak van start gaan. Het aanbieden van zalen voor seminaries. Ik ben hiervoor op zoek naar iemand die een degelijke en overzichtelijke website kan maken waarmee we naar potentiŽle klanten kunnen trekken. Animatie is zeker nodig. Eigen beheer of beheer van de webdesigner zelf mag allebei worden voorgesteld, belangrijk is wel dat de website makkelijk en efficiŽnt kan wordne aangepast. Geen specifieke eisen que software, hierbij reken ik op uw professioneel advies. We zouden graag ten laatste tegen september van start gaan met deze site.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Gegevens exporteren naar boekhoudprogramma
Voor ons bedrijf zouden wij alle gegevens uit ons weegbrugprogramma willen overzetten naar ons boekhoudprogramma ProAcc. Uit ons weegbrugprogramma kunnen wij de gegevens exporteren als een ASCII of Excell bestand die dan zou moeten omgezet worden als een TXT bestand die aan bepaalde eisen dient te voldoen om gelezen te kunnen worden door ProAcc. Kunnen jullie een programma schrijven die dit zou kunnen en wat zouden de voorwaarden en de prijs hiervan zijn? Bobex kwaliteitscontrole: Deze familiebedrijf is gespecialiseerd in recyclage en diverse grond-en landbouwwerken. Graag voorstellen of offertes, liefst online of via mail. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Aankopen van bedrijfssoftware
Graag het aankopen van een bedrijfssoftware (beschikbaarheid: 3pc's), deze voor het maken van planningen voor onze schoonmaakpersoneel. Besturingssysteem: windows. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een schoonmaakbedrijf gelegen in de provincie Vlaams-Brabant. Graag een afspraak zodat een gedetailleerde prijsopgave kan opgesteld worden.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Software planning techniekers
We zijn op zoek naar een software programma dat ons kan helpen bij het zo efficiŽnt mogelijk opmaken van de planning van onze techniekers. Bobex kwaliteitscontrole: De software zal op 2-3 computers moeten worden geinstalleerd. Bedankt voor uw prijsopgave, u kan deze klant rechtstreeks bereiken.
Boekhouding software
Geen regio
Software gekoppeld aan kassa en weegschalen
Ik ben op zoek naar software voor mijn kassa/weegschaalsysteem in mijn aanstaande groenten- en fruitwinkel, te koppelen aan mijn computer voor boekhouding, en aan een inpakmachine. Bobex kwaliteitscontrole: Voor de klant gaat het erom, dat ze de instellingen van de (DIGI) weegschaal/kassa en de (DIGI) inpakmachine, op de computer kunnen bijwerken. Dit om zo bijvoorbeeld de prijzen, afnemers en dergelijke te wijzigen. Ook de lichtkrant voor op de weegschaal. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Distributiesysteem
Wij zijn op zoek naar een distributiesysteem met aankoop/verkoop/magazijnbeheer + boekhouding voor distributie van onderdelen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een bedrijfssoftware aant te kopen voor de voorraadbeheer, facturatie en de boekhouding. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze software.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Magazijn/stockbeheer
Wij wensen een software packet aan te kopen voor stockbeheer. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. Zij wensen een software aan te kopen voor het stockbeheer, bestelbons op te maken ed. Bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
PHP debiteurenbeheer software
Bij elke nieuwe installatie van onze debiteurenbeheer software is er steeds een deel maatwerk. Daarvoor zoeken we iemand die in staat is om op dit bestaand systeem verder te werken. Dit kan op uurbasis of op projectbasis. We hebben nu een oplevering in januari 2010, hiervoor zijn we dringend op zoek naar een php programmeur, daarna zijn we van plan om verschillende uitbreidingen te voorzien op de software. Dus je kan rekenen op een zekere regelmaat. Omschrijving: * Dosierbeheer * Klantenbeheer * Debiteurenbeheer * FinanciŽel beheer Samenvatting: Ben jij iemand die op regelmatige basis enkele uren/week wenst te presteren door Php toepassingen te ontwikkelen en heb je voldoende ervaring in php en mysql om een bestaande applicatie te beheren, dan ben jij de geschikte kandidaat. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft naast dit project regelmatig ontwikkelingen voor bestaande klanten. Software: het e-incasso pakket is een software applicatie die de debiteuren gerelateerde bedrijfsprocessen binnen een gerechtsdeurwaarderkantoor of incassobureau of advocatenbureau automatiseert. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Oracle Crystal Ball
Wij zoeken iemand om software te installeren. Deze software wordt gebruikt bij financiŽle analyses (bv. project kost). Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze installatie. Zij hebben momenteel Windows XP.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma
Eenvoudig boekhoudprogramma voor een bedrijf actief in de bouwsector, als installateur van zonnepanelen, elektriciteit, dakwerken en sanitair. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Limburg. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze bedrijfssoftware.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware
Een softwarepakket waarbij klantgegevens, offertegegevens, boekhouding, productie,... allemaal aan elkaar kunnen worden gelinkt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant werkt nu enkel met Excell files.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Software gelinkt boekhoudpakket
Als dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een kant-en-klaar pakket (dus geen maatwerk) waarin tijdsregistratie per project/projecten (indien meerdere per klant) per maand of per kwartaal wordt gelinkt aan tariefeenheden om op een gemakkelijke en vlotte manier verkoopsfacturen (gedetailleerde beschrijving per actie) te maken. Hieraan gelinkt ook een volledig boekhoudpakket van A tot Z. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen in Limburg. Er zullen momenteel 7 personen met het syteem werken. Een bestaand pakket moet dus gelinkt worden op hun systeem, geen software op maat. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
ERP - online shop
Voor een nieuw project zijn we op zoek naar een ERP systeem, voor het beheer van orders, voorraad, klanten (crm), algemene boekhouding, facturatie, met mogelijkheid tot koppeling aan een online shop. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen in Antwerpen. Er zullen 2 personen gebruik maken van de software. Bedankt voor prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
ERP Oplossing
In opdracht van onze klant begeleiden wij het voortraject naar een software selectie. Gelieve in bijlage een offerte aanvraag document te vinden. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/09/2009: Dit is voor een klant in West-Vlaanderen. Indien het dossier binnen jullie focus valt, dan geeft de klant graag wat verdere toelichting. Bedankt voor uw interesse.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Online Calculatie Tool
We willen een geÔntegreerd online-pakket laten ontwikkelen op maat van onze firma en onze branche (bouw - buitenschrijnwerk) dat zowel de verkoop als de uitvoering moet kunnen ondersteunen. Belangrijke onderdelen zijn een opvolgingssysteem, calculatie en bestelsysteem. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/08/2009: Vanwege de complexiteit van het systeem wil de klant de applicatie op het kantoor laten ontwikkelen en wil hiervoor graag het uurtarief weten. De klant bevindt zich in Wervik (prov. Antwerpen). Bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Magzijnbeheer ATC
Een soort van databank op het netwerk, waar meerdere gebruikers kunnen zien wie, wat heeft uitgeleend en voor hoelang? ook melding als men het gebruikte materiaal niet op tijd heeft binnen geleverd, ook een soort logboek waarbij alle gegevens (wie, wat, tijd, datum) worden bijgehouden. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/03/2009: Per dag zullen een 5-tal personen dit gebruiken. Bedankt voor uw voorstel met offerte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Boekhouding software
Ik heb een vrij beroep als makelaar en zoek oplossing voor boekhouding te vereenvoudigen en regelmatig te kunnen zien waar de zaak staat. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/02/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Aanmaken van een databank
Wij zijn een tradingbedrijf en constant op zoek naar de juiste machines voor mijnen en andere projecten in Afrika. Tot nu toe houden wij alles in gewone mappen bij en passen wij handmatig de offertes aan in word, wat daarna in PDF-formaat geconverteerd word. Wij zijn sterk groeiend en deze manier van werken is te omslachtig waardoor wij veel onnodige handelingen keer op keer weer moeten uitvoeren. Er moet een systeem bestaan waar wij de machine makkelijk kunnen zoeken, 1 maal in het systeem zetten en waar er een automatisch pdf-file van gemaakt kan worden in de juiste taal. Ook het opvolgen van offerte op een geautomatiseerde manier zou een extra hulpmiddel kunnen betekenen. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/11/2008: De klant bevindt zich in de regio Antwerpen (2980). Hij maakt gebruik van de besturingsprogramma's Windows XP en Windows Vista. De klant wenst dus een eenvoudig te gebruiken databank, die aan zijn behoefte voldoet.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed idee, die offertes online, maar sommige sectoren zijn nog niet zo "into internet" blijkbaa..."

V. Gabriels

"Heel goed, zal zeker voor volgende stappen verder gebruiken."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.