Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Snoepautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesSnoepautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor jeugddienst, Oost-Vlaanderen
We willen voor een beperkt project ,6 maanden, met automaten werken omdat we anders een kassysteem op poten moeten zetten. De haalbaarheid hiervan hangt af van de kostprijs en flexibiliteit bij de keuze van de producten. Daarom deze offerteaanvraag. Het project kan nog verlengd worden maar dat kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg. Dagelijks zullen er 10ŗ20 personen gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Vriendelijke bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Luxemburg (BE)
Snoepautomaat voor bedrijf in provincie Luxemburg
Graag hadden wij informatie ontvangen omtrent een snoep/voedingsautomaat, graag hadden wij deze met een geldautomaat gezien. Dagelijks hebben wij ongeveer 11 tot 16 personeelsleden in ons gebouw. Wij ontvangen dagelijks ongeveer 56 klanten in ons gebouw (wekelijks ongeveer 340 klanten). Geopend van maandag tot zaterdag. Wij hebben nog geen leveranciers voor deze diensten. Met vriendelijke groet.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor klant te West-Vlaanderen
Wij hebben een woning gelegen in een deelgemeente van Brugge, en wensen een frisdrank buiten te plaatsen. Iets verderop is er namelijk een camping. Ons doepubliek zijn dus de vakantiegangers van deze camping. Zou u ons wat meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden, en een vrijblijvende offerte kunnen opsturen? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerte automaat voor bedrijf te Herentals
Ik ben gelokaliseerd te Herentals en wens buiten een frisdrankautomaat te plaatsen. In de automaat zou ik graag frisdrank hebben, maar ook snoep en bier. Indien het kan wens ik er ook kranten en GSM-kaarten in te verkopen. Is dit bij u mogelijk? Graag een prijsofferte.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor opstartend productiehuis in Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een frisdrankautomaat. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Indien het mogelijk is, hadden we ook graag snoep voorzien in de automaat. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola frisdrankkoeler, offerte frisdrank leverancier, automaat coca cola
Informatie en prijsindicatie van coca cola frisdrank automaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerte voor plaatsen drankautomaat coca cola
Contact informatie en offerte voor het plaatsen van een coca-cola automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat + snoepautomaat
Graag een gedetailleerde prijsopgave omtrent het huren/kopen/onderhouden een aanvullen van een snoepautomaat en 1 drankautomaat. Gemiddeld 70 werknemers in het gebouw. Graag een prijsopgave met contactgegevens zodat dit eventueel verder kan besproken worden. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een drankautomaat en/of snoepautomaat.
Koude drankautomaat
Brussel

Wij zijn op zoek naar zowel een snoepautomaat als een frisdrankautomaat die door onze diensten zelf kunnen aangevuld worden.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant

Wij zijn op zoek naar een frisdrankenautomaat en een snoepautomaat.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een waterfrisautomaat en een snoepautomaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant

Ik had graag informatie over een drank- en een snoepautomaat ontvangen.

Snoepautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Mijn huis laat het niet toe spouwisolatie te plaatsen, vandaar dat ik er verder geen baat bij h..."

T. Hagerbaum

"Ik ben tevreden over de vlotte, vlugge reactie en de duidelijke communicatie. Dank je wel, Bobe..."

M. Jacobs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.