Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Sleutelhangers: Ontvang snel meerdere gratis offertesSleutelhangers-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Transparante sleutelhangers
We zijn op zoek naar transparante sleutelhangers die aan de ene zijde ons logo bevat (waarbij dit logo niet uit de sleutelhanger kan verwijderd worden). Aan de andere zijde zouden we graag een lege ruimte laten waarbij externe personen persoonlijke foto’s kunnen in plaatsen (wat inhoud dat er een plaats voorzien is om foto’s in te schuiven). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.000 stuks voor deze VZW.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankoop sleutelhangers (500 à 1000 stuks)
Wij hadden graag geïnformeerd naar de tarieven voor het bestellen van sleutelhangers met daarop het bedrijfslogo en de website. Het zou in 1 of 2 kleuren (donkerblauw en/of geel) zijn, afhankelijk van het voorstel van de leverancier. De afmetingen zouden 2 cm x 5 cm moeten zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan om 500 à 1000 stuks. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Balpennen en sleutelhangers
Wij zijn op zoek naar witte of blauwe balpennen en sleutelhangers waarop het logo van onze hondenschool kan geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 500 à 1.000 stuks van elk.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Plexi sleutelhangers
Wij willen ronde plexi sleutelhangers aankopen, recto en verso bedrukt (resp 3 en 2 kleuren), 3 x 2500 stuks (3 versies). Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen in de regio Antwerpen. U kan uw prijsofferte doorsturen via de Bobex-site.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Relatiegeschenken
wij zijn op zoek naar een leverancier die ons bandendrukmeters (kleine manuele) kan leveren tegen december om bij de opening uit te delen aan onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/09/2009: De klant wenst kleine sleutelhanger-bandendrukmeter om manueel de spanning op de banden te meten. Bedankt voor uw prijsopgave voor 2.500 stuk.
Promotiemateriaal
Brussel
Sleutelhangers
Is het mogelijk een offerte te maken voor sleutelhangers voor onze vloot: aantal: 500 a 1.000 voorzijde: onze logo achterzijde: plaats om de nummerplaat te noteren (op te plakken of in te graveren) materiaal: metaal - hard plastiek Bobex kwaliteitscontrole, op 02/04/2009: Voor een zeer bekende bedrijf die aan wegenhulp doet. Dank u voor uw offerte via Bobex.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Meetlatten en sleutelhangers
Ben op zoek naar een bedrijf die meetlatjes kan bedrukken en een sleutelhanger kan maken in de vorm van ons logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/06/2008: Deze klant is een bouwbedrijf. Locatie: Staden. Bedankt voor uw prijs opgave voor 200 exemplaren.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor onze directie was het de 1ste maal dat we via Bobex werkten en deze ervaring mag als posit..."

P. Van Impe

"Alles is zeer goed verlopen."

R. Plessers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.